Overige Evenementen

Uitvoering Showband DOMUKO Dokkum

Op vrijdagavond 21 november a.s. zal in Theater Sense, Hogedijken 18-2 te Dokkum de Showband DOMUKO haar jaarlijkse uitvoering geven, aanvang 20.00 uur. Deze uitvoering heeft als titel meegekregen “Showband DOMUKO Live on stage”.
DOMUKO zal deze avond vullen met alle facetten die zij in zich hebben. Van minirette tot senior lid, allen zullen hun beste beentje voor zetten.

Mambo Beach Band in Rijnsburg!

Op 20 december is het groot feest in Rijnsburg; de Mambo Beach Band komt deze kant op! Deze negenkoppige band staat bekend om hun wervelende, exotische manier van optreden. Deze band, bestaande uit blazers, zang en een ritmesecties, brengt op een frisse en eigentijdse manier golden oldies terug. ‘Sweet Caroline’ in peppie up-tempo, ‘Alle duiven op de dam’ in latin, met Mambo Beach Band is er voor elk wat wils.

Jubileumconcert Thalita 50 jaar

Op zaterdag 22 nov zal Thalita compleet met haar Showbrassband en Thalita Extra een Jubileumconcert geven. Dit gratis concert zal gehouden worden in het gebouw van het leger des Heils aan de Magnoliastraat 41 te Vlaardingen.

Showbrassband Thalita bestaat dit jaar 50 jaar. Samen met Thalita Extra, het zittende orkest van de vereniging, zijn dit jaar al een aantal activiteiten geweest zoals de presentatie van een geheel nieuw uniform. Ook was er een feestavond voor de leden.

Deelnemers 3e Taptoe Drogeham zijn bekend

De stichting Taptoe Drogeham is initiator en organisator van de jaarlijks terugkerende Taptoe Drogeham, welke wordt gehouden op zaterdag 6 juni 2015 op het fraaie sportpark ‘t Doltsje in Drogeham. De volgende korpsen zullen samen met de plaatselijke Brassband DACAPO hun opwachting maken bij deze taptoe:

"Benefietmiddag voor het Vergeten Kind" `s-Hertogenbosch

Voor de vierde keer organiseert Charity 4 Children een benefietmiddag voor het goede doel. Deze keer staat “Het Vergeten Kind” centraal: Ruim 32.000 kinderen in Nederland leven in sobere opvangcentra.

Taptoe Groningen bereidt zich voor op haar 24ste editie

Nog een dikke week te gaan en de start van de 24ste Taptoe Groningen zal een feit zijn. De organisatie werkt hard om alles in goede banen te leiden. Er is veel overleg met de Martiniplaza, de korpsen, de vrijwilligers en andere instanties om zo ons doel na te streven en wederom de bezoekers en deelnemers een geweldige avond te bieden. Ondanks dat de organisatie de afgelopen jaren reeds veel ervaring heeft vergaard beginnen de 'gezonde' spanningen en adrenaline, naarmate het dichterbij komt toch door het lichaam te gieren.

Jubal & Friends, Drumcorps in concert, 'a season in review'

Op zaterdagavond 25 oktober organiseert Jubal samen met haar jeugdcorps Jong Jubal een bijzondere concertavond in de onlangs gerestaureerde schouwburg Kunstmin in Dordrecht. Het concert vindt exact een week vóór de officiële opening van de schouwburg plaats en maakt deel uit van het inspeelmaand-programma van het vernieuwde theater.

Taptoe leek voor de 28e keer

Ook dit jaar wordt de Indoor Taptoe leek weer georganiseerd in het Leekster Sportcentrum. De organisatie heeft weer een gevarieerd programma samengesteld binnen de beschikbare financiële middelen. Ieder jaar is het weer een uitdaging om een programma samen te stellen dat binnen het budget blijft. Ook wij hebben te maken met de gevolgen van de recessie zegt regisseur Arjan de Vries. Sponsoren haken af of hebben minder te besteden. We willen graag een mix van lokale bands en bands uit het land. Dat is gelukkig dit jaar ook weer gelukt.

Stageband AMIGO Leiden treedt op tijdens Brabantse NEXT Stagenight

Stageband AMIGO uit Leiden zal op 22 november 2014 per bus afreizen naar het Brabantse Empel om daar op te treden tijdens 'NEXT Stagenight'. Dit avondvullend programma is een initiatief van collega-orkest Stageband NEXT uit Empel. Ter gelegenheid van de verjaardag van muziekvereniging Exempel zullen beide orkesten acte de présence geven. Het repertoire van beide orkesten sluit goed bij elkaar aan en is zeker een aanrader om bij aanwezig te zijn.

Voorverkoop Veluwe Taptoe gestart

Op vrijdagavond 24 oktober a.s. vindt na het succes van vorig jaar de tweede editie plaats van de Veluwe Taptoe Indoor. Het wordt wederom gehouden in de Veluwehal in Barneveld. Deze muziekshow die vorig jaar uitverkocht was, kent ook dit jaar een gevarieerd programma. Gerenommeerde muziekshowkorpsen maken hun opwachting in de Veluwehal.