Overige Evenementen

International Military Christmas Tattoo Leiden

Het is met veel plezier dat wij uw aandacht vragen voor een spectaculair event van internationale klasse. Met de totstandkoming van de nieuwe grote congreshallen van Holiday Inn hebben wij de draad in 2015 weer opgepakt met het organiseren van de 1e International Military Christmas Tattoo. Omdat dit een succes was zal deze Tattoo ook in 2016 weer worden georganiseerd en wel op 10 december. De kerstshow van 10 december 2016 gaat nog mooier worden dan in 2015.

Huntington Benefietconcert Schiedam

De Rijnmondband staat niet alleen voor muzikaliteit en entertainment, maar ook voor vriendschap en zorgen voor elkaar. Dat blijkt wel uit hun deelname aan het Benefietconcert Huntington Schiedam op donderdag 15 december 2016 in de Grote Kerk in Schiedam!

Dit samenwerkingsconcert tussen de Rijnmondband en Tiny Little Bigband zal ervoor zorgen dat twee verschillende muziekstijlen elkaar ontmoeten tijdens één fantastisch programma. De Grote Kerk in Schiedam opent om 19.45 uur haar deuren, het concert start om 20.30 uur.

Vierde Grote Koppelconcert in Sint-Joriskerk Amersfoort

Driehonderd muzikanten – twee showbands, een concertorkest, een gospelkoor, een symfonieorkest en een theaterkoor – verzorgen op 26 november een avondvullend luisterspektakel in de Sint-Joriskerk. Voor de vierde keer slaan alle ‘bewoners’ van het clubgebouw aan de Grote Koppel in Amersfoort de handen ineen voor een afwisselend programma van Händel
en Gershwin tot Gospel en Udo Jürgens. Tot slot klinkt uit meer dan duizend kelen het bekende Land of hope and glory. Kippenvel gegarandeerd!

Najaarsconcert Harmonievereniging Rotterdam aan Zee

Op zaterdag 26 november geeft Harmonievereniging Rotterdam aan Zee haar najaarsconcert in LCC de Hoekstee te Hoek van Holland. Op deze avond spelen het Leerlingenorkest, de Marching Band en de Concert Band een afwisselend repertoire.

NFPC en RhythmGirls sluiten seizoen af met “Roadtrip”

Zaterdagavond 05 november 2016 bent u van harte welkom op de Shownight in de Sporthal De Doelstien in Dokkum. Het North Frisian Percussion Corps (NFPC), de jeugdleden en de RhythmGirls sluiten het seizoen af met een verrassende show “Lets go on a Roadtrip”.

Tijdens deze jaarlijkse uitvoering zullen alle groepen die actief zijn binnen de vereniging hun kunsten laten zien. Het NFPC zal onder andere hun nieuwste “slagwerk rack” laten zien aan het publiek. Er is hard getraind en gerepeteerd om spectaculaire acts te laten zien.

MartiniPlaza maakt zich op voor 26 editie Taptoe Groningen.

Zaterdag 12 november staat de MartiniPlaza in Groningen weer decor voor alweer de 26 editie van Taptoe Groningen. Taptoe Groningen is een evenement met landelijke allure- spectaculair in muziek, show en kleur, en behoort tot de beste Taptoes van Nederland. 

Opening 26e Taptoe Groningen

Pasveer on Stage in Schaaf City Theater Leeuwarden

Op zaterdag 29 oktober organiseert de Stichting Pasveerkorpsen Leeuwarden “Pasveer on Stage” in het prachtige Schaaf City Theater (zaal open 19.00 uur, aanvang programma 19.30 uur, toegang € 2,00).

Samenwerkingsconcert Stageband AMIGO met Stageband NEXT en The Essex Concert Band

Op zaterdag 22 oktober zijn de deuren van het Leonardo Da Vinci College aan de Noachstraat 2 te Leiden weer geopend voor een samenwerkingsconcert van Stageband AMIGO. Dit keer zullen zij de avond muzikaal vullen met collega-orkesten Stageband NEXT uit Empel en The Essex Concert Band uit Londen (GB).

Slagwerkgroep Crescendo presenteert "BEATING THE BORDER"

Slagwerkgroep Crescendo is een eigentijdse en energieke groep percussionisten uit Hengelo. Met drums, combo en zangeressen lieten ze vorig jaar met hun concerten "Stick together" horen popmuziek en swingende nummers aan te kunnen. Met "Beating the Border" worden dit najaar de grenzen weer verlegd met hip en trendy drumwerk.

Veluwe Taptoe in Barneveld

Zaterdag 22 oktober vindt de Veluwe Taptoe Indoor plaats in de Veluwehal aan de Nieuwe Markt in Barneveld. Deze muziekshow wordt inmiddels voor de vierde keer georganiseerd en is inmiddels een traditie. Het programma bestaat na de muzikale opening uit 7 zeer diverse muzikale showacts. Hiervoor heeft de organisatie diverse gerenommeerde muziekkorpsen gecontracteerd.