Overige Evenementen

De Broederband in love!

Vrijdag 7 april 2017 organiseert muziekvereniging De Broederband haar jaarlijkse grote concert. Volgens goed gebruik belooft ook dit concert weer een ware happening te worden, waarbij de bezoeker een avond entertainment ondergaat. Het dagelijkse nieuws is vol ellende, oorlogen en geweld.

Wayne Bergeron European tour 2017

Wat in 2002 begon als een intiem trompet feestje is uitgegroeid tot een internationaal event waarbij de trompet altijd in het middelpunt staat. Tijdens deze 11de editie zal Wayne Bergeron uit Los Angeles als frontman optreden samen met de trumpetparty Bigband.

MNHU Slagwerkdag met thema “Kruisbestuiving”

Naast concert slagwerkgroepen kennen we sinds een aantal jaren ook indoor percussion units. In gesprek met een staflid van KAMV uit Amersfoort ontstond de gedachte die twee werelden bij elkaar te brengen, waarbij zij wellicht iets van elkaar kunnen opsteken.

Decembermaand, feestmaand met De Broederband - 2016

December, de afsluitende feestmaand van 2016, is een heerlijk drukke maand voor muziekvereniging De Broederband uit Kampen. Het Sinterklaasfeest in Dronten werd compleet gemaakt door vrolijke muziek van de Pietenband en Brobando percussie. Het weekend daarna werd Sinterklaas in Epe vergezeld door een groep muzikanten van het orkest.

Kerstspecial Mallet-Percussionband “Drumband Rhenen”

“Volgend jaar wordt helemaal anders!” Met die woorden werd vorig jaar het najaarsconcert afgesloten. Beloofd is beloofd, en daarom organiseert Drumband Rhenen dit jaar een heuse Met glühwein, veel lichtjes, kerstkransen, slingers en kerstbomen toveren de leden van Mallet-Percussionband “Drumband Rhenen” ’t Trefpunt om tot een warme huiskamer.

International Military Christmas Tattoo Leiden

Het is met veel plezier dat wij uw aandacht vragen voor een spectaculair event van internationale klasse. Met de totstandkoming van de nieuwe grote congreshallen van Holiday Inn hebben wij de draad in 2015 weer opgepakt met het organiseren van de 1e International Military Christmas Tattoo. Omdat dit een succes was zal deze Tattoo ook in 2016 weer worden georganiseerd en wel op 10 december. De kerstshow van 10 december 2016 gaat nog mooier worden dan in 2015.

Huntington Benefietconcert Schiedam

De Rijnmondband staat niet alleen voor muzikaliteit en entertainment, maar ook voor vriendschap en zorgen voor elkaar. Dat blijkt wel uit hun deelname aan het Benefietconcert Huntington Schiedam op donderdag 15 december 2016 in de Grote Kerk in Schiedam!

Dit samenwerkingsconcert tussen de Rijnmondband en Tiny Little Bigband zal ervoor zorgen dat twee verschillende muziekstijlen elkaar ontmoeten tijdens één fantastisch programma. De Grote Kerk in Schiedam opent om 19.45 uur haar deuren, het concert start om 20.30 uur.

Vierde Grote Koppelconcert in Sint-Joriskerk Amersfoort

Driehonderd muzikanten – twee showbands, een concertorkest, een gospelkoor, een symfonieorkest en een theaterkoor – verzorgen op 26 november een avondvullend luisterspektakel in de Sint-Joriskerk. Voor de vierde keer slaan alle ‘bewoners’ van het clubgebouw aan de Grote Koppel in Amersfoort de handen ineen voor een afwisselend programma van Händel
en Gershwin tot Gospel en Udo Jürgens. Tot slot klinkt uit meer dan duizend kelen het bekende Land of hope and glory. Kippenvel gegarandeerd!

Najaarsconcert Harmonievereniging Rotterdam aan Zee

Op zaterdag 26 november geeft Harmonievereniging Rotterdam aan Zee haar najaarsconcert in LCC de Hoekstee te Hoek van Holland. Op deze avond spelen het Leerlingenorkest, de Marching Band en de Concert Band een afwisselend repertoire.

NFPC en RhythmGirls sluiten seizoen af met “Roadtrip”

Zaterdagavond 05 november 2016 bent u van harte welkom op de Shownight in de Sporthal De Doelstien in Dokkum. Het North Frisian Percussion Corps (NFPC), de jeugdleden en de RhythmGirls sluiten het seizoen af met een verrassende show “Lets go on a Roadtrip”.

Tijdens deze jaarlijkse uitvoering zullen alle groepen die actief zijn binnen de vereniging hun kunsten laten zien. Het NFPC zal onder andere hun nieuwste “slagwerk rack” laten zien aan het publiek. Er is hard getraind en gerepeteerd om spectaculaire acts te laten zien.