Overige Evenementen

Najaarsconcert Rotterdam aan Zee

Op zaterdag 28 november geeft Harmonievereniging Rotterdam aan Zee haar najaarsconcert in LCC de Hoekstee te Hoek van Holland. Op deze avond spelen het Leerlingenorkest, de Marching Band en de Concert Band een afwisselend repertoire.

DVS en K&G op jubileumeditie Taptoe Delft

Door Vriendschap Sterk uit Katwijk en Kunst en Genoegen uit Leiden doen op 9 en 10 september 2016 mee aan de tiende editie van Taptoe Delft. Beide korpsen zijn de eerste namen voor de jubileumeditie, die net als de vorige editie uit drie voorstellingen bestaat. In 2012 verzorgden DVS en K&G gezamenlijk de opening van de taptoe op de Delftse Markt.

Net als in 2014 is er, aansluitend op de streetparade, op zaterdag een matineevoorstelling. Toegangskaarten voor deze middagvoorstelling zijn extra voordelig en bijzonder geschikt voor grotere groepen of gezinnen.

Michaëls Winter Wonderland

Ondanks dat de thermometer nog geen winterse temperaturen laat zien, bereidt Drumfanfare Michaël (DFM) uit Nijmegen zich voor op: Michaëls Winter Wonderland. Tijdens dit concert op zondagmiddag 13 december wordt je meegenomen in een gezellige winterse sfeer. Vanaf 14.00 uur zal er in Roomsch Leven (Heyendaalseweg 239, Nijmegen) een warme inloop zijn met onder andere een glaasje glühwein of chocolademelk. Om 14.30 uur start het concert met een erg divers programma, zoals je waarschijnlijk van DFM gewend bent.

Nationale Benefiet Taptoe Almelo in 2016

De stichting Almelose Taptoe zal op zaterdag 2 juli 2016 na een lange voorbereiding de vierde editie van de Almelose Taptoe doen plaatsvinden in het vernieuwde Heraclesstadion te Almelo. Ook in deze editie van de Almelose Taptoe treedt de top van de Nederlandse Show- en Marchingbands belangeloos op.

Holland Winter Taptoe in Zwolle

De derde editie van de Holland Winter Taptoe vindt dit jaar op zaterdag 28 november plaats in de Landstede Topsporthal in Zwolle. Showband Jubal Zwolle is één van de deelnemende korpsen, maar er zijn ook optredens van 5 andere topkorpsen uit Nederland.

Laatste taptoe van het jaar

20 jarig AMIGO Leiden geeft Jubileumconcert

Heel 2015 viert AMIGO Leiden feest. Dit jaar op 10 augustus bestond de muziekvereniging exact 20 jaar. Om dit jubileumjaar af te sluiten zal AMIGO op vrijdag 18 december een jubileumconcert geven in de Petruskerk te Leiden. Het concert is GRATIS toegankelijk en start om 20:30 uur (de zaal is open vanaf 19:45 uur).

Big Party Plus met Big Band Plus en Support Act

Op zaterdag 14 november vindt de tweede editie van Big Party Plus plaats in het clubgebouw van de
Chr. Muziekvereniging Door Vriendschap Sterk (DVS) aan de Nieuwe Duinweg 51 in Katwijk. Na de geslaagde editie van vorig jaar hebben Big Band Plus en de bekende coverband Support Act de handen ineen geslagen om opnieuw een unieke feestavond met spetterende muziek te organiseren.

90-jarige Muziekvereniging Noordenveld organiseert Jubileumtaptoe

Muziekvereniging Noordenveld uit het Drentse Roden organiseert op 17 oktober 2015 een grootse jubileumtaptoe in Sportcentrum de Hullen te Roden. Het evenement wordt éénmalig georganiseerd omdat de vereniging 90 jaar bestaat. Maandenlang is er hard gewerkt om alles zo goed mogelijk voor te bereiden, zodat het een evenement gaat worden van formaat.

Veluwe Taptoe Indoor wordt traditie in Barneveld

Op vrijdagavond 23 oktober zal voor de 3e keer de Veluwe Taptoe worden gehouden in de Veluwehal in Barneveld. Het ruim 2 uur durende programma bestaat dit jaar uit zeer afwisselende shows uitgevoerd door gerenommeerde showkorpsen uit het hele land. Zo staan op de vloer Showband Da Capo uit Lisse met hun nieuwe shows 'Flowering the World' en 'Jetzt Geht's Los', Showband Excelsior uit Renkum met de show 'A World of Music', Mallet-Percussionband Drumband Rhenen met een musicalshow, Showband Jubal uit Zwolle met de show 'Dreams: Emotions of Sleep' en Showband St.

Vanmiddag: Streetparade en Taptoe in centrum Heerenveen

Op 12 september zal vanaf 14.00 uur het centrum van Heerenveen weer vol muziek en show zijn tijdens de elfde editie van Taptoe Heerenveen! Verschillende korpsen zullen zich, tijdens een streetparade en een taptoe, aan het publiek presteren. De streetparade vindt plaats in het centrum en de taptoe zal plaatsvinden op het Gemeenteplein, een sfeervolle locatie midden in het centrum!