Overige Evenementen

Kerst Concerten 2014

Op 22 december wordt in Hattemerbroek een 'winterwandeling' gehouden met veel muziek, lekkers en lichtjes onderweg. De bewoners in Hattemerbroek kunnen naast meelopen ook straten, hun huis of tuin voorzien van lichtjes of geweldige sfeer. Aan het einde van de winterwandeling staat er voor iedere deelnemer een lekker kopje snert klaar!

Amsterdam Brass organiseert play-in voor koperblazers en slagwerkers

Amsterdam Brass organiseert op zondag 11 januari een play-in voor koperblazers en slagwerkers uit de omgeving Amsterdam en daarbuiten. Amsterdam Brass, is een traditionele brassband bestaande uit 28 koperblazers en slagwerkers. De band mag worden gerekend tot een van de beste amateur orkesten uit Amsterdam en behaalde onlangs op de Nederlandse Brassband kampioenschappen in Utrecht een verdienstelijke 2de plaats.

ONSK 2015, Internationaal Slagwerkgeweld

Na het fantastische eerste editie in april 2014 heeft Stichting ONSK een primeur, de eerste inschrijvingen vanuit België zijn een feit. Het evenement heeft zich kunnen verrijken met zowel nieuwe Nederlandse, als Belgische deelnemers. Dit is volgens voorzitter Wibrand van Norel te danken aan de succesvolle editie van afgelopen jaar. Het ONSK vindt plaats op 11 april 2015 in het Schaffelaartheater te Barneveld.

Uitvoering Showband DOMUKO Dokkum

Op vrijdagavond 21 november a.s. zal in Theater Sense, Hogedijken 18-2 te Dokkum de Showband DOMUKO haar jaarlijkse uitvoering geven, aanvang 20.00 uur. Deze uitvoering heeft als titel meegekregen “Showband DOMUKO Live on stage”.
DOMUKO zal deze avond vullen met alle facetten die zij in zich hebben. Van minirette tot senior lid, allen zullen hun beste beentje voor zetten.

Mambo Beach Band in Rijnsburg!

Op 20 december is het groot feest in Rijnsburg; de Mambo Beach Band komt deze kant op! Deze negenkoppige band staat bekend om hun wervelende, exotische manier van optreden. Deze band, bestaande uit blazers, zang en een ritmesecties, brengt op een frisse en eigentijdse manier golden oldies terug. ‘Sweet Caroline’ in peppie up-tempo, ‘Alle duiven op de dam’ in latin, met Mambo Beach Band is er voor elk wat wils.

Jubileumconcert Thalita 50 jaar

Op zaterdag 22 nov zal Thalita compleet met haar Showbrassband en Thalita Extra een Jubileumconcert geven. Dit gratis concert zal gehouden worden in het gebouw van het leger des Heils aan de Magnoliastraat 41 te Vlaardingen.

Showbrassband Thalita bestaat dit jaar 50 jaar. Samen met Thalita Extra, het zittende orkest van de vereniging, zijn dit jaar al een aantal activiteiten geweest zoals de presentatie van een geheel nieuw uniform. Ook was er een feestavond voor de leden.

Deelnemers 3e Taptoe Drogeham zijn bekend

De stichting Taptoe Drogeham is initiator en organisator van de jaarlijks terugkerende Taptoe Drogeham, welke wordt gehouden op zaterdag 6 juni 2015 op het fraaie sportpark ‘t Doltsje in Drogeham. De volgende korpsen zullen samen met de plaatselijke Brassband DACAPO hun opwachting maken bij deze taptoe:

"Benefietmiddag voor het Vergeten Kind" `s-Hertogenbosch

Voor de vierde keer organiseert Charity 4 Children een benefietmiddag voor het goede doel. Deze keer staat “Het Vergeten Kind” centraal: Ruim 32.000 kinderen in Nederland leven in sobere opvangcentra.

Taptoe Groningen bereidt zich voor op haar 24ste editie

Nog een dikke week te gaan en de start van de 24ste Taptoe Groningen zal een feit zijn. De organisatie werkt hard om alles in goede banen te leiden. Er is veel overleg met de Martiniplaza, de korpsen, de vrijwilligers en andere instanties om zo ons doel na te streven en wederom de bezoekers en deelnemers een geweldige avond te bieden. Ondanks dat de organisatie de afgelopen jaren reeds veel ervaring heeft vergaard beginnen de 'gezonde' spanningen en adrenaline, naarmate het dichterbij komt toch door het lichaam te gieren.

Jubal & Friends, Drumcorps in concert, 'a season in review'

Op zaterdagavond 25 oktober organiseert Jubal samen met haar jeugdcorps Jong Jubal een bijzondere concertavond in de onlangs gerestaureerde schouwburg Kunstmin in Dordrecht. Het concert vindt exact een week vóór de officiële opening van de schouwburg plaats en maakt deel uit van het inspeelmaand-programma van het vernieuwde theater.