Laatste Nieuws

Marchingband ATM presenteert nieuwe website

Nadat Marchingband ATM gedwongen moest verhuizen gingen de geluiden op dat ook de website aan een nieuwe uitstraling toe was. Afgelopen zaterdag is onze nieuwe website online is gezet zijn we trots om aan een ieder onze nieuwe website te presenteren: www.marchingband-atm.nl

Zeer succesvolle Zeskamp voor Jeugdorkesten

Afgelopen zaterdag 12 april was het een waar drukke boel op de ijsbaan in Voorschoten: Muziekvereniging Laurentius organiseerde een grote jeugdactiviteit voor Jong Laurentius en vooral ook voor andere jeugdorkesten uit de regio. Een uitgestelde jubileumactiviteit van vorig jaar, toen Jong Laurentius 20 jaar en Muziekvereniging Laurentius 90 jaar bestond.

Oranje IJsselmuiden lanceert nieuwe website

Vanaf vandaag presenteert Show en Drumfanfare Oranje IJsselmuiden hun vernieuwde website aan het grote publiek. Op maandag 14 april werd tijdens de ledenvergadering de website aan de leden gepresenteerd. Op www.oranje-ijsselmuiden.nl kan men vanaf nu kennismaken met de vernieuwde huisstijl van Oranje wat sinds vorig jaar doorgevoerd is.

Haal nog eerder kaarten voor EK in huis

Op 1 mei gaat de voorverkoop voor de DCE European Championships weer van start. Geen zin om zolang te wachten? Neem dan een VIP Membership en verzeker u al vóór de officiële verkoopstart van goede plaatsbewijzen voor het EK.

Geslaagd jubileumconcert Drumfanfare Michaël

Op zaterdag 5 april vond het 50-jarig jubileumconcert van Drumfanfare Michaël uit Nijmegen plaats. Na maandenlange voorbereiding stond het concert op het punt van beginnen. Ruim 45 muzikanten zaten op het puntje van hun stoel om de gasten in de bijna uitverkochte Lindenberg een bijzondere avond te bezorgen.

Taptoe in Huizen op eerste Koningsdag

Herinnert u zich de Huizer Taptoe nog als feestelijke afsluiting van de jaarlijkse Koninginnedag? De laatste werd heel wat jaren geleden gehouden. Voor jong en oud altijd weer een feestje. Gemeenteraadslid Rob Bource heeft zich ingezet de Taptoe in Huizen in ere te herstellen. Samen met de Oranje Stichting Huizen en de steun van betrokken sponsors is dat op de eerste Koningsdag gelukt.

Drukke agenda voor Show- & Marchingband AMIGO Leiden

Seizoen 2014 is voor Show- & Marchingband AMIGO Leiden erg druk te noemen. De ongekend goede prestatie tijdens het Wereld Muziek Concours in 2013 heeft AMIGO geen windeieren gelegd. Vanuit diverse organisaties is kort na deze ongekende prestatie contact opgenomen voor een deelname aan hun evenement. Een teken dat een goede prestatie gewaardeerd wordt door de vele organisaties.

Majestic Holland BV introduceert nieuwe bekken productlijn 'Majic'

Tijdens de internationale muziekbeurs in Frankfurt heeft Majestic Holland BV zijn nieuwe bekkens geïntroduceerd. Deze nieuwe productlijn die onder de merknaam Majic wordt verkocht is door Murat Diril en Wolfgang Basler ontwikkeld. Murat Diril wordt door velen gezien als de beste bekken maker van Turkije. De bekkens worden nog volgens eeuwenoude traditie geproduceerd en volledig met de hand gehamerd, waardoor een rijk klankspectrum en perfecte stemming wordt gegarandeerd. Wolfgang Basler is agent voor Majestic Holland in Duitsland en door zijn jarenlange ervaring als o.a.

Duits feestje met een Nederlands tintje

Zaterdag 5 april reisde Excelsior af naar het Duitse Barsbüttel voor een taptoe ter ere van het 30 jarig jubileum van showband 2000 uit Barsbüttel. Na een busrit van ongeveer drie en halve uur waren we op plek van bestemming aangekomen.

16e Open Dutch Showcorps Championships 14 juni 2014, inschrijven tot 30 april

Op zaterdag 14 juni 2014 de 16e editie van de Open Dutch Showcorps Championships in Assen plaats vinden. Het ODSC heeft een zodanige belangrijke plaats in onze showwereld in genomen en door steun van gemeente Assen en het bedrijfsleven kan ook in 2014 het evenement plaatsvinden. De lokale organisatie ligt weer in handen van de Facilitaire Organisatie ODSC, zijnde dezelfde mensen achter de schermen als afgelopen jaren.