Laatste Nieuws

MartiniPlaza maakt zich op voor 26 editie Taptoe Groningen.

Zaterdag 12 november staat de MartiniPlaza in Groningen weer decor voor alweer de 26 editie van Taptoe Groningen. Taptoe Groningen is een evenement met landelijke allure- spectaculair in muziek, show en kleur, en behoort tot de beste Taptoes van Nederland. 

Opening 26e Taptoe Groningen

DrumSpirit is "Vlamo Kampioen Show / 2016", GOUD voor Calypso en WIK

De Vlamo Showwedstrijden die op 16 oktober 2016 plaats vonden in Evenementenhal De Schelp te Wevelgem kenden een zinderend verloop! Een volgepakte tribune (waar is er nog één plaatsje vrij), het talrijke publeik genoot van de verschillende shows.

Ladies 4 Suits, vrouwen in actie voor een nieuwe Advendo uniform

Dat het seniorenkorps van Advendo Sneek een nieuw uniform nodig heeft, zal de oplettende kijker niet zijn ontgaan. Het visitekaartje van Sneek is toe aan een nieuw uniform! Na 70HRS2BEAT, 7COURSES2EAT organiseert Advendo op 29 oktober 2016 van 11:00-17:00 uur in het Advendo Gebouw een nieuw fundraising evenement genaamd LADIES4SUITS om geld op te halen voor het nieuwe Advendo uniform. Het verenigingsgebouw is die dag compleet getransformeerd tot een wellnessplek waar iedere vrouw zich welkom voelt.

Pasveer on Stage in Schaaf City Theater Leeuwarden

Op zaterdag 29 oktober organiseert de Stichting Pasveerkorpsen Leeuwarden “Pasveer on Stage” in het prachtige Schaaf City Theater (zaal open 19.00 uur, aanvang programma 19.30 uur, toegang € 2,00).

Big Party Plus, met DVS Big Band Plus en Cover the Cage

Op zaterdag 19 november vindt de derde editie van Big Party Plus plaats in het clubgebouw van de
Chr. Muziekvereniging Door Vriendschap Sterk (DVS) aan de Nieuwe Duinweg 51 in Katwijk. Na de geslaagde editie van vorig jaar heeft DVS Big Band Plus coverband Cover the Cage uitgenodigd om samen opnieuw een unieke feestavond met spetterende muziek te organiseren.

Open Dag K&G University

Muziekeducatie voor kinderen krijgt met verschillende landelijke initiatieven weer de aandacht die het verdient. De Leidse muziekvereniging K&G speelt hier goed op in, zij zijn sinds deze maand gestart met een heuse K&G University én hebben geïnvesteerd in professionele groepslessen voor kinderen vanaf 5 jaar.

Adest Musica start met een nieuw orkest

Maandag 3 oktober jl. is het nieuwste orkest van Adest Musica officieel van start gegaan. Het nieuwe orkest is een zittend orkest welke in de stijl en bezetting van Adest Musica herkenbaar zal zijn voor iedere liefhebber. Zowel oud-leden van Adest Musica, externe leden als leden die op dit moment nog bij de Drum- en Showband spelen hebben plaats genomen in dit orkest.

Inschrijving NK Jeugd 2017 in Vlissingen nu geopend

Na het fantastische succes van het NK Jeugd 2016 zijn de voorbereidingen voor het Open NK Jeugd 2017 in volle gang. Vele muzikanten en muziekliefhebbers zien nu al uit naar de komende editie welke zal plaatsvinden op zaterdag 27 mei 2017.

Samenwerkingsconcert Stageband AMIGO met Stageband NEXT en The Essex Concert Band

Op zaterdag 22 oktober zijn de deuren van het Leonardo Da Vinci College aan de Noachstraat 2 te Leiden weer geopend voor een samenwerkingsconcert van Stageband AMIGO. Dit keer zullen zij de avond muzikaal vullen met collega-orkesten Stageband NEXT uit Empel en The Essex Concert Band uit Londen (GB).

Schrijf nu in voor het KNMO Congres 2016!

De inschrijving voor het KNMO Congres 2016 op 19 november te Eemnes is gestart. Het is belangrijk om in te schrijven zodat u op de nieuwe mailinglijst van de KNMO komt te staan en bij een volgend congres als eerste weet wat het programma is.