Fotowedstrijd

Jordy Kortekaas (inzending fotografie wedstrijd)

"Komt hij weer met z'n camera..", één van de meeste gehoorde zinnetjes. Gevolgd door: "Laat die foto ff zien dan!".  Bijna m'n hele leven al bezig geweest met foto's, altijd met camera's gespeeld. In 2007 m'n eerste spiegelreflex gekocht, te lui zijn voor cursussen e.d. dus alles zelf maar uitgevogeld.

Een van de weinige dingen die ik heb opgezocht, zijn een paar zinnetjes die je goed moet onthouden.

"Lukt het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het lukt."

27

Hans Gillissen (inzending fotografie wedstrijd)

Mijn naam is Hans Gillissen en wil graag deze foto laten deelnemen aan de fotowedstrijd op Korpsmuziek.nl. Korps: Stedelijk Muziekvereniging Harlingen. Categorie „beste PR foto.”

1

Cor van der Waal (inzending fotografie wedstrijd)

ACHTER DE CAMERA.
Als freelance/hobby fotograaf laat ik mij inspireren door alles wat de wereld te bieden heeft. Natuur, mensen, steden, landschappen activiteiten, evenementen, dieren enz.Het mooie van fotografie is dat je een moment kunt vastleggen op de manier zoals je die zelf beleefd. De wereld door het oog van de camera is een wereld vol verrassingen die je elke keer weer blijft verbazen.

I REALLY BELIEVE THERE ARE THINGS NOBODY WOULD SEE IF I DIDN'T PHOTOFRAPH THEM.
-Diane Arbus

21

Michiel Dijkstra (inzending fotografie wedstrijd)

Mijn naam is Michiel Dijkstra en ik woon in het Friese Franeker. Eén van de elfsteden maar in de korpswereld is deze plaats beter bekend als thuisbasis van showband de Sternse Slotlanders. Ik ben ongeveer 19 jaar lid geweest van deze club. Voornamelijk als snarespeler maar ook enkele jaren als slagwerkinsructeur bij de jeugdige spelers. Na mijn jaren bij de Sternse ben ik nog een drie jaar slagwerkinstructeur geweest bij de jeugd van Hosanna Harlingen. Op dit moment ben ik niet direct betrokken bij een vereniging maar ben ik nog wel vaak op de speelvelden te vinden.

Pasveer_OffTopic Taptoe Oosterwolde 10-9-2011
Jeugd, 30 april Ede
Pasveer_OffTopic Taptoe Oosterwolde 10-9-2011
Crescendo_Actie Taptoe Oosterwolde 10-9-2011
17

Arjen Scholl (inzending fotografie wedstrijd)

Mijn naam is Arjen Scholl. Ik ben 35 jaar en geboren, getogen en gehuwd in Vlaardingen. Sinds mijn 7e ben ik lid bij Jong Avalance/Avalance. En van 2003 t/m 2008 heb ik bij Beatrix’ te Hilversum gelopen. Na 25 jaar actief muziek gemaakt te hebben, heb ik een andere hobby opgepakt. Ik ben sinds 2007 bezig met fotografie en ik probeer mijn vorige hobby daar zoveel mogelijk bij te combineren. Om mezelf meer te dwingen bezig te zijn met fotografie, ben ik sinds 1 maart dit jaar bezig met een 365 project.

Beatrix PR 2011-04-23
Beatrix winterguard Static 2011-03-13
AIS Beatrix Static 2011-07-10 Rastede
46

Linda Stutz (inzending fotografie wedstrijd)

Mijn naam is Linda Stutz ik woon Leerdam en ben inmiddels 21 jaar oud. Ik ben sinds September 2010 begonnen met hobbyfotografie wat me erg goed bevalt en waar ik al mijn ziel en zaligheid in kan brengen. Op het moment ben ik niet betrokken bij een vereniging maar heb wel kennisen die bij desbetreffende vereniging de Bazuin betrokken zijn. Zelf werk ik in in de verzorging waar ik ook regelmatig reclame foto's maak voor de zorginstelling.Mijn eigen album is te vinden op: www.lstutzfotografie.nl

15