Van der Glas, de grootste muziekzaak van Noord-Nederland

Van der Glas b.v. is sinds 1921 de grootste speciaalzaak van Noord-Nederland op het gebied van blaas- en slaginstrumenten. Het assortiment bestaat uit koperen en houten blaasinstrumenten, mars- en concertslagwerk, acoustische en elektronische drumstellen, percussie, acoustische en elektrische gitaren, lesboeken, alle mogelijke toebehoren en accessoires en onderhoudsmiddelen.

Zowel de beginner als de professional kan in onze winkel terecht voor een gedegen advies en kan kiezen uit een zeer ruim assortiment in alle prijsklassen. Er zijn twee geluidsdichte oefencabines beschikbaar, waar u in alle rust instrumenten of mondstukken kunt proberen. Onze verkopers staan van dinsdag t/m zaterdag voor u klaar.
Naast het assortiment nieuwe instrumenten is er een grote voorraad occasion instrumenten beschikbaar. Deze occasions, meer dan 100 stuks, staan allemaal op onze website vermeld en zijn voorzien van foto’s en beschrijving. Via de webshop (vanderglas.nl) zijn de aanbiedingen en occasions online te bestellen en te betalen. Wij bieden gespreide of uitgestelde betaling aan via Primeline of via ons huurkoopsysteem. Dit laatste kan op basis van 12 of 24 maanden en is per maand opzegbaar.

Onze onderhoudsafdeling staat garant voor een perfecte reparatie of grondige schoonmaak van uw instrument. Van een kleine ingreep tot een volledige revisie, van een klein deukje tot een platte beker, alles wordt zeer deskundig gerepareerd. Regelmatig is er contact met fabrieken voor het verkrijgen van originele onderdelen voor recente en wat oudere instrumenten. Een groot magazijn onderdelen maakt het mogelijk instrumenten snel te repareren. Laat uw instrument niet verwaarlozen, maar houd het in optimale conditie, dan heeft u er vele jaren plezier van! Ook het herstellen van alle soorten slagwerk is mogelijk, waaronder het volledig stemmen van melodisch slagwerk.

Regelmatig zijn wij met onze stand te vinden op evenementen en concoursen. Daarnaast organiseren wij in eigen huis regelmatig gratis toegankelijke workshops voor muzikanten en bestuurders. Een keer in de twee jaar wordt er groots uitgepakt met het slagwerkevenement Dutch Drum Event (24 september 2011), waar nationale en internationale slagwerkers optreden. Sinds 2009 organiseert Van der Glas ook jaarlijks een talentenjacht voor drummers, genaamd Dutch Drum Talent (10 september 2011).

Alle informatie over ons bedrijf en de service die wij verlenen is te vinden op onze website www.vanderglas.nl.
Wilt u ook onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onze website en wij houden u op de hoogte van aanbiedingen, nieuwe producten en workshops. Of volg ons op twitter: www.twitter.com/vanderglas_nl om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.