Juliana, Bernhard en Willem III presenteren zich

De 3 orkesten van Chr. Muziek- en Showband Juliana presenteren zich op zaterdagavond 28 april op een unieke manier. Vlak voor Koninginnedag laten de orkesten zien waar ze goed in zijn tijdens haar verenigingspresentatie 2012.

Concertorkest Willem III brengt een geweldig programma met mooie muziek. Het concertorkest met unieke bezetting is opgericht met het doel op hoog niveau muziek te maken en dient tevens als muzikale uitlaatklep voor muzikanten uit Amersfoort en omstreken. Zij spelen een breed repertoire aan muziek en hoort u in één programma filmmuziek, koralen, marsen en medleys van bekende popartiesten. Willem III onder leiding van dirigent Dick Roelofsen timmert goed aan de weg en is een geweldige aanwinst voor de vereniging.

Juliana staat onder muzikale leiding van dirigent Bart van Meijl en slagwerkinstructeur Henk Kikkert. Op de 28ste april ziet u Juliana met maar liefst 2 Taptoeshows onder leiding van tambour-maître Gabriël Witteveen. Medieval Suite is de gala show van Juliana en uiteraard laten de muzikanten zien dat zij met deze show weer klaar zijn voor een goed Taptoeseizoen. Nieuw is de show ‘The Brave’. Een show met traditionele muziek uit Ierland en uit de Schotse Highlands. Juliana durft de brass-pipeband combinatie met The Pipes and Drums of The Royal British Legion, The Netherlands, aan! Naast bekende melodieën als Scotland the Brave en We’re No Awa’ hoort u tevens het prachtige thema van de miniserie ‘Band of Brothers’.

Chr. Muziek- en Showband Bernhard is de jeugdige trots van de vereniging. Een jeugdorkest met enthousiaste leden met een gemiddelde leeftijd van 13 jaar onder leiding van dirigent Elivera van Sloten. Bernhard is 110% klaar voor haar ‘eigen publiek’ de nieuwe taptoeshow te presenteren: Saturday Night!

Niet alleen is zaterdag de dag waarop wordt gerepeteerd door deze jeugdige topformatie uit Amersfoort, het is ook de dag van de meeste optredens of een gezellig avondje uit. Met name deze avondjes uit staan centraal in de nieuwe show van Bernhard die zich in een discotheek afspeelt. Als Bernhard binnen is, barst het feest los. Een mooi voorbeeld is het energieke “I gotta feeling” van de Black Eyed Peas. Het zaterdaggevoel zal niet meer worden losgelaten tijdens de rest van de energieke en wervelende show waarvan de choreografie werd geschreven door Corps Style Concepts dat samen met slagwerkinstructeur Marcus Wiebenga ook voor de arrangementen heeft gezorgd.

Op zaterdagavond 28 april wordt het seizoen gestart met, hoe kan het ook anders, muziek!

Indoor Verenigingspresentatie JULIANA, BERNHARD & WILLEM III
zaterdag 28 april 2012 - Fit Academie Bokkeduinen - Sportpark Bokkeduinen 11, 3819 BD te Amersfoort
aanvang 20:00 uur, zaal open 19:30 uur - einde rond 22.30 uur
kaarten € 5,-
reservering kaarten via (033) 472 76 85 / penningmeester [at] juliana-amersfoort [dot] nl