Streetparadecompetitie.nl

Voor de finaledag van streetparadecompetitie van 13 oktober in het centrum van Roden is als standinn korps de Sternse Slotlanders uit Franeker geboekt. De Slotlanders zijn een slagwerk korps die bekend staan om hun show elementen in de straatoptredens. Daarom is de organisatie van de competitie zeer verheugd dat ze mee willen doen op de finale dag in het centrum van Roden.

De eerste dag van de streetparadecompetitie liet al zien dat het een evenement is wat door publiek en korpsen gewaardeerd wordt. De hele middag bleef het publiek ‘hangen’ om te zien wat er gebeuren ging. De Showbands die strijden om te titel zijn Showband Concordia uit Zevenhuizen, Showband DOS uit Ulrum en Showband Noordenveld uit Roden.

Op zaterdag 1 september zal het festijn te zien zijn bij het Winkelcentrum Paddepoel in Groningen. Daar zullen de showbands door een vakjury en het publiek beoordeeld worden op hun muziek, show en entertainment. Met deze totaal vernieuwende competitie hoopt de organisatie de kwaliteit van de Streetparades omhoog te brengen en onder het publiek te brengen.

Op de site www.Streetparadecompetitie.nl en via twitter @streetparadenl zijn impressies te vinden van de opzet van het evenement.