Sponsorloop en loterij voor San Felice sul Panaro

Als één van de acties om geld bijeen te brengen voor het door aardbevingen getroffen plaatsje San Felice sul Panaro zal Jubal aanstaande zondag (8 juli) een Sponsorloop houden. Er worden rondes van 3 kilometer gelopen. Er kan gesponsord worden per gelopen kilometer of voor het gehele afgelegde traject. Zelfs het zo goed als voltallige bestuur loopt mee!

Komend weekend zou Jubal aanvankelijk afreizen naar het Italiaanse San Felice sul Panaro om daar en in die regio een aantal optredens te verzorgen. Vorige maand werd het stadje zwaar getroffen door een drietal aardbevingen, die een gigantische ravage achterlieten. Veel monumentale panden, waaronder het schitterende 14e eeuwse Rocca Kasteel, werden ernstig beschadigd. De kerk stortte volledig in.

Onder andere voor veiligheid van de eigen leden heeft Jubal besloten de reis te annuleren. Onze bevriende vereniging uit Marum die samen met Jubal ook de komende week in San Felice sul Panaro zou verblijven nam hetzelfde besluit. Samen hopen we nu volgend jaar de tournee opnieuw te kunnen ondernemen

 

Deze weken houdt Jubal een meerdere inzamelingsacties ter ondersteuning van het leed in het Italiaanse plaatsje. Zo wordt een percentage van de verkoop van T-shirts, CD’s en andere Jubal-artikelen afgedragen (De stand is ook zondag 8 juli bij de sponsorloop aanwezig!).

Verder staat er al een aantal weken een spaarpot in de kantine van het Jubal clubgebouw waarin leden en bezoekers hun kleingeld kunnen doneren. Er is een speciaal rekeningnummer geopend voor donaties: 13 32 14 397 (o.v.v. aardbeving Italië)

En er is een verloting opgezet met diverse prijzen in de italiaanse sfeer. De hoofdprijs van de loterij is een uniek kussen in de uitvoering van het nieuwe Jubal uniform, kompleet met JD badge. De lootjes zijn tijdens de repetities dit weekend en tijdens de sponsorloop te koop. Kun je er niet bij zijn, maar wil je toch loten? Mail dan het gewenste aantal naar bestuur [at] jubal [dot] org en maak het verschuldigde bedrag (€1 per lot) over op rekeningnummer 13 32 14 397 (vermeld er dan bij: loten Italië)

De sponsorloop start om 13:15 uur bij het Jubal Muziek Centrum (Jan Ligthartlaan 1). Het JMC is vanaf 12:30 uur open is. In het clubgebouw zelf zijn tijdens de sponsorloop lekkere Italiaanse hapjes te koop. Ook hiervan gaat de volledige opbrengst naar de actie.

Je bent allemaal van harte welkom!

Vrijdagavond en zaterdag overdag zijn overigens de laatste Jubal repetities voor de zomerstop op het terrein van Rijkswaterstaat (van Leeuwenhoekweg/Duivelseiland).
Ook daar ben je natuurlijk welkom om de vorderingen van het showprogramma te zien!