Majestic levert 2 prestigieuze orders uit

Enige tijd terug ontving Majestic via hun importeur in de VS een aanvraag van de Carolina Panthers Purrcussion Drumline voor het leveren van een zeer speciale bass drum. Om hun football team aan te moedigen werd er gezocht naar een extreem grote bass drum van 70” x 22”. De sound moet zorgen voor nog meer sfeer tijdens de wedstrijden in het altijd uitverkochte stadion. Voor Majestic Holland geen enkel probleem om aan de eisen van de klant te voldoen, zeker niet nadat velproducent Remo medewerking verleende aan de productie van de speciale 70” vellen. De bass drum is bijna voltooid en zal volgende week in een speciaal gemaakt krat naar de klant worden verstuurd. De foto toont de gebruikte ketel en geeft een indruk van de grootte van de trom.

Daarnaast zal eind deze week weer een zending marching drums uitgeleverd worden aan het Russische Ministerie van Defensie. Deze zending zal bestaan uit 27 snare drums en 27 bass drums uit de Endeavor serie met enige specifieke aanpassingen, zoals massief gegoten spanranden. Ook zullen voor alle trommen een vest carrier geleverd worden. Majestic heeft al jaren een uitstekende band met het Ministerie, waardoor er nu totaal al ruim 150 snare drums en 150 bass drums zijn geleverd. Daarnaast zijn al vele militaire orkesten uitgerust met een speciaal ontworpen Majestic tamboermaitrestok.

Wij als Majestic Holland zijn trots op deze speciale klanten die vanuit alle windstreken de kwaliteit van ons product weten te waarderen.