Kamper Trompetter Korps op de goede weg

Samen met Rob Balfoort en Paul Doop werd meer dan een jaar geleden de eerste bouwstenen gelegd voor de vernieuwende KTK show “From Both Sides Now”. Een show waar veel over gesproken is. We waren benieuwd naar deze eerste live meeting met de mede- bedenkers en ontwerpers erbij! En niet in de laatste plaats waren we zelf wel benieuwd of alle inspanningen van de afgelopen weken, maanden en jaren ons op de goede weg gezet hebben. Voordat de open dag 2012 begon, werd er ’s ochtend twee keer de volledige show “From Both Sides Now” uitgevoerd. Dit onder toeziend oog van Rene van Dijke, Berend Jan de Vries, Rob Balfoort en Paul Doop. Tussendoor werd er volop geëvalueerd met het CSC (Corps Style Concepts) team en onze eigen instructie. En JA.. het KTK zit op de goede weg! Het zou een fantastische dag worden.

Samen met passie bouwen aan je showproduct, weten dat je goed bezig bent, geeft vertrouwen en motivatie om met deze jonge groep volle bak door te gaan. Na de lunch begon de open dag en voor het eerst werd er met het SCS team en onze instructie gerepeteerd. En ook tijdens deze uren werden we geïnspireerd door het CSC Team. Een aanrader voor ieder orkest! Inmiddels was het al behoorlijk druk geworden bij het VIA College in Kampen en van wethouders tot ereleden, van donateurs tot fans, voor iedereen was het een heerlijke verenigingsdag. De Music Kidz lieten maar weer eens horen waarom deze gratis opleiding zo populair is. Binnen een korte tijd leren ze zo enorm veel en het plezier straalt er van af. Ook het JongKTK was er natuurlijk bij. En voor hen werd het een bijzondere middag want voor de laatste keer werd de show “DISPLAY” uitgevoerd. Een daverend applaus was dik verdiend en met een weer groter geworden groep gaat het JongKTK beginnen aan een nieuwe show. Eerst gaan ze aankomende week nog even op Kamp en dan gaan ze d’r weer voor!

Dan tot slot van de open dag het Kamper Trompetter Korps. Na een intensieve dag werd voor iedereen en het CSC team de hele show gedraaid. En wat heerlijk om die club nu te zien. Zeer tevreden kan onze vereniging terugkijken op de Open Dag en kunnen we concluderen dat niet alleen het KTK op de goede weg zit… maar onze hele vereniging.