T-Brass power

Voor T-Brass is het een uitdaging om het publiek op eigentijdse manier te entertainen en u een onvergetelijke tijd te laten beleven. Met hun programma, T-Brass power, willen zij u ook dit jaar weer laten voelen waar T-Brass voor staat. De nummers die zij ten gehore brengen worden ondersteund door zanger(es), dansers, drama en theater. Hierdoor brengen zij een vermakelijk en soms humoristisch programma op het podium.

 

Op zondag 3 maart houdt T-Brass in de Zuiderkerk in Sneek een concert. Het programma begint om 15:30 uur en de zaal gaat open om 15:00 uur. Kaarten a € 5 zijn via www.advendo.nl of aan de kassa verkrijgbaar. Na afloop is er de gelegenheid voor een praatje met de leden en een hapje en drankje.

In het korte bestaan van T-Brass wordt er al steeds vaker gevraagd om op te treden. T-Brass is het afgelopen jaar verscheidende keren in Sneek te zien geweest, en ook buiten Sneek is T-Brass steeds vaker een graag geziene gast. T-Brass is uitermate geschikt voor beurzen, open dagen, feesten, openingen, straatfestivals en soortgelijke activiteiten.

Wij hopen u op 3 maart te mogen begroeten!