Jubileum taptoe Laurentius Voorschoten start voorverkoop

Op zaterdag 7 september 2013 organiseert Muziekvereniging Laurentius ter ere van hun 90 jarig bestaan een mooie jubileumtaptoe. Met de komst van DVS uit Katwijk, Adest Musica uit Sassenheim, METRO uit Scheveningen, Da Capo uit Lisse en Laurentius zelf, is dit een heuse WMC taptoe te noemen. Alle deelnemers maken in juli hun opwachting op het WMC en verschillende orkesten zullen daar (opnieuw) hoge ogen gaan gooien. Met deze vijf korpsen belooft het een afwisselend programma te worden van hoge kwaliteit. De shows met verschillende thema’s zullen het publiek een aangename en verrassende avond gaan bezorgen.

Het thema van de show van Laurentius zelf is “Weather in motion” over regen en zonneschijn, en het is te hopen dat vooral de zon die dag aan het succes van de taptoe zal bijdragen. Om de toeschouwers muzikaal te ontvangen zal de Harmonie Voorschoten het voorprogramma verzorgen. Met het contracteren van deze korpsen uit de regio hoopt Laurentius veel publiek uit Voorschoten zelf en uit de omgeving te verleiden naar Voorschoten te komen.

Op het taptoeterrein zullen een tweetal tribunes worden geplaatst waarvoor tzt kaarten te koop zullen zijn. Een hoofdtribune van ruim 500 plaatsen met kaarten á € 5 en een zijtribune met ruim 200 plaatsen met kaarten á € 3. Volg de Laurentius site, de diverse social media en de lokale media voor verdere informatie later hierover. Met het organiseren van deze taptoe hoopt Laurentius de inwoners van Voorschoten e.o. te trakteren op een uitstekende taptoe avond van kwalitatief hoog niveau. Dus reserveer deze avond in uw agenda en koop uw kaarten alvast in de voorverkoop.

Wij verwachten dat er veel interesse zal zijn, dus wacht niet te lang, want op=uitverkocht. Uiteraard blijven er dan nog de gratis staanplaatsen over langs het taptoeterrein. Maar voor de prijs van de kaarten hoeft u het niet te laten. Een kaart voor de hoofdtribune (ruim 500 plaatsen) kost € 5,- en een kaart voor de zijtribune (ruim 200 plaatsen) kost € 3,-. Dus verwen uzelf een avondje met een zitplaats bij een geweldige taptoe.

Kaarten kunnen besteld worden via onze website. De procedure is als volgt: stuur ons via ons contactformulier een bericht met daarin uw naam, adres, aantal kaarten en voor welke tribune. Na ontvangst krijgt u van ons een bevestigingsmail terug met daarin een reserveringsnummer en het verzoek het verschuldigde bedrag aan ons over te maken. Na ontvangst van uw betaling worden de kaarten snel aan u toegezonden. (Zolang de betaling niet ontvangen is hebt u nog geen recht op de kaarten, dus betaal svp direct na ontvangst van onze bevestigingsmail).