Presentatie nieuwe uniformen DVS Katwijk 23 april

De Chr. Drum- en Showfanfare Door Vriendschap Sterk (DVS) presenteert op woensdag 23 april de nieuwe uniformen van de Marchingband en Big Band Plus. Locatie is de tuin van het gemeentehuis van Katwijk aan de Zeeweg. Het programma start om 20.00 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk. Met de presentatie komt een einde aan ruim twee jaar van voorbereiding.

Jubal houdt trainingsweekend in buitenland

Dit Paasweekend zet Jubal weer de welbekende laatste puntjes op de “J” tijdens het jaarlijkse campweekend, dat dit jaar voor het eerst sinds jaren niet in het in de rook van Eindhoven gelegen Someren gehouden wordt. Op Goede Vrijdag reist de Jubal karavaan af naar het Belgische Laakdal (Vorst), waar de club tot en met Paasmaandag te gast zal zijn in de accommodatie van FC Standaard Vorst.

Openrepetitie ATK in clubhuis Quattro Musica

Vrijdag 18 april is het zover: het ATK nodigt je uit om een openrepetitie bij te wonen. Altijd al muziek willen maken en heb je deze ambitie nog niet waargemaakt? Of ben je al vele jaren muzikant en wil je eens meespelen bij ATK? Dan is dit een mooie gelegenheid om vrijblijvend te komen kijken maar ook om even lekker mee te repeteren.

Marchingband ATM presenteert nieuwe website

Nadat Marchingband ATM gedwongen moest verhuizen gingen de geluiden op dat ook de website aan een nieuwe uitstraling toe was. Afgelopen zaterdag is onze nieuwe website online is gezet zijn we trots om aan een ieder onze nieuwe website te presenteren: www.marchingband-atm.nl

Oranje IJsselmuiden lanceert nieuwe website

Vanaf vandaag presenteert Show en Drumfanfare Oranje IJsselmuiden hun vernieuwde website aan het grote publiek. Op maandag 14 april werd tijdens de ledenvergadering de website aan de leden gepresenteerd. Op www.oranje-ijsselmuiden.nl kan men vanaf nu kennismaken met de vernieuwde huisstijl van Oranje wat sinds vorig jaar doorgevoerd is.

Geslaagd jubileumconcert Drumfanfare Michaël

Op zaterdag 5 april vond het 50-jarig jubileumconcert van Drumfanfare Michaël uit Nijmegen plaats. Na maandenlange voorbereiding stond het concert op het punt van beginnen. Ruim 45 muzikanten zaten op het puntje van hun stoel om de gasten in de bijna uitverkochte Lindenberg een bijzondere avond te bezorgen.

Drukke agenda voor Show- & Marchingband AMIGO Leiden

Seizoen 2014 is voor Show- & Marchingband AMIGO Leiden erg druk te noemen. De ongekend goede prestatie tijdens het Wereld Muziek Concours in 2013 heeft AMIGO geen windeieren gelegd. Vanuit diverse organisaties is kort na deze ongekende prestatie contact opgenomen voor een deelname aan hun evenement. Een teken dat een goede prestatie gewaardeerd wordt door de vele organisaties.

Duits feestje met een Nederlands tintje

Zaterdag 5 april reisde Excelsior af naar het Duitse Barsbüttel voor een taptoe ter ere van het 30 jarig jubileum van showband 2000 uit Barsbüttel. Na een busrit van ongeveer drie en halve uur waren we op plek van bestemming aangekomen.

Showband Noordenveld in Barsbüttel Duitsland

Zaterdag 5 april 2014 reisde de showband van muziekvereniging Noordenveld af naar Barsbüttel in Duitsland. De eerste keer dat de showband in Barsbüttel optrede was in 1998 en al meer dan vijftien jaar heeft de showband een vriendschapsband met Showband2000. Natuurlijk wilde de showband dan ook graag aanwezig zijn bij de jubileumtaptoe. Toen de showband aan het begin van de middag in het Duitse plaatsje nabij Hamburg aankwam, werden ze hartelijk ontvangen.

Geslaagde clinic bij Marijke voor liefhebbers van 'Korpsmuziek'

Afgelopen zaterdag 5 april organiseerde MSC voor de eerste keer een muziekclinic met als doel om geïnteresseerde muzikanten een middag bij elkaar te brengen. Muzikanten met enige ervaring in het bespelen van een instrument (welke past binnen een muziekkorps) konden zich aanmelden voor deze middag. Het gevolg hiervan was dat er allerlei muzikanten (ruim 50) met verschillende (muzikale) achtergronden zich afgelopen zaterdag in het BSD melden om aan de clinic mee te doen.