Uniformpresentatie Marchingband DVS Katwijk

Zojuist zijn in Katwijk de nieuwe uniformen van DVS Katwijk en Big Band Plus gepresenteerd in de tuin van het Katwijks gemeentehuis. Voor de presentatie ontving de voorzitter van DVS Marco van der Plas de genodigden in de burgerzaal van het gemeentehuis. In de tuin opende hij met een welkomstwoord en een woord van dank aan de projectgroep ‘Uniformen’ olv Edwin Durieux.

Tien jaar QueensParade in “Belevend” Beek

Op zaterdag 26 april 2014 wordt in het centrum van Beek voor de 10de maal de Queensparade georganiseerd. Dit jaar voor het eerst ter ere van de verjaardag van onze Koning met een feest voor jong en oud. Er worden verschillende evenementen georganiseerd met als afsluiting een Taptoe op de markt van Beek.

Beatrix’ Camp '14 in Roggel

Het paasweekend stond voor Beatrix’ in het teken van trainen, drills, movements, tradities, lange dagen en gezelligheid. Al vanaf dag1 konden liefhebbers en thuisblijvers de Corpsleden en instructie volgen door een fotoblog die vanuit Roggel werd verzorgt. De weersverwachtingen vielen tegen maar al met al viel het enorm mee en is het zo goed als droog gebleven. Niet alleen het weer viel mee, ook de vorderingen die de groep maakte waren boven verwachting en liepen de hele dag voor op schema. De field percussion, de brass en de guard werkte hard aan de drill van movement 2.

Seizoenspresentatie Juliana & Bernhard en Willem III

Inmiddels is het een traditie geworden, de Seizoenspresentatie van de Chr. Muziek- en Showband Juliana. Dit jaar vond deze plaats op zaterdagavond 19 april in sporthal Juliana van Stolberg in Amersfoort. Al meer dan 5 jaar kent de vereniging 3 eigen onderdelen, naast Juliana ook onze Jeugdshowband Bernhard en het Concertorkest Willem III. Met deze 3 orkesten is prima een avondvullend programma te maken.

Open repetitie ATK een schot in de roos

Waanzinnig! Geweldig! Wie had dat gedacht? De parkeerplaats bij muziekgebouw Quattro Musica was te klein, er werd genoten van vers gezette koffie met paaseitjes en diverse cakejes, alle stoelen in de zaal waren bezet, de temperatuur binnen steeg tot tropische waarden en het enthousiasme kende geen grenzen.

'The Dutch Connection', Talitha van de Wijngaard & Jan Bakker bij Carolina Crown

Twee leden van de 'Carolina Crown' komen uit Nederland. Waar ligt Nederland en wie zijn Talitha van de Wijngaard and Jan Bakker. In een uitgebreid en erg leuk interview worden ze in Amerika voorgesteld aan de Crown members en Crown liefhebbers. Lees het artikel 'The Dutch Connection' op de website van één van de absolute top Drumcorps: Carolina Crown

Lancering nieuwe website vLS Korpsen

Na enige voorbereiding hebben de vLS Korpsen een nieuwe website. Een actieve en enthousiaste PR-commissie zorgde voor de uitwerking van het concept. En voor de website werd een sponsor bereid gevonden om te voorzien in de middelen. Vanaf nu is het nog leuker geworden om de vLS Korpsen te volgen.

Uniformpresentatie Rijnmondband Schiedam

De Rijnmondband viert dit jaar het 85-jarig bestaan van de vereniging. Een mooi moment om de band in het nieuw te steken. Uiteraard willen de muzikanten van de Rijnmondband de nieuwe outfit als eerste aan het Schiedamse publiek laten zien, voordat het taptoeseizoen losbarst in binnen- en buitenland.

Presentatie nieuwe uniformen DVS Katwijk 23 april

De Chr. Drum- en Showfanfare Door Vriendschap Sterk (DVS) presenteert op woensdag 23 april de nieuwe uniformen van de Marchingband en Big Band Plus. Locatie is de tuin van het gemeentehuis van Katwijk aan de Zeeweg. Het programma start om 20.00 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk. Met de presentatie komt een einde aan ruim twee jaar van voorbereiding.

Jubal houdt trainingsweekend in buitenland

Dit Paasweekend zet Jubal weer de welbekende laatste puntjes op de “J” tijdens het jaarlijkse campweekend, dat dit jaar voor het eerst sinds jaren niet in het in de rook van Eindhoven gelegen Someren gehouden wordt. Op Goede Vrijdag reist de Jubal karavaan af naar het Belgische Laakdal (Vorst), waar de club tot en met Paasmaandag te gast zal zijn in de accommodatie van FC Standaard Vorst.