Jong Beatrix

Jong Beatrix verdedigt titel in Hameln

In september reist junior drumcorps Jong Beatrix voor de 2e achtereenvolgende keer af naar het Duitse Hameln voor de Open Duitse Kampioenschappen. In de cadet class verdedigt de groep haar titel, die ze vorig jaar overtuigend binnen sleepte. Dit maal staan de kinderen met hun nieuwste show 'Inside Out' op het veld.

Winter guard Jong Beatrix wint Europese titel

De winter guard van Jong Beatrix uit Hilversum is afgelopen weekend tot beste van Europa in haar classe gekroond. Met haar show 'Later' liet ze 8 andere groepen achter zich. De meisjes en jongen van Jong Beatrix laten tijdens hun show via ballet, performance en dansen met attributen een verhaal zien. In de show 'Later' beelden de kinderen uit wat ze later willen worden; voetballer, kunstenaar, zangeres, fotograaf, het gaat alle kanten op. Hierbij draait het allemaal om het volgen van je hart en het ontdekken van je eigen pad.

Jong Beatrix wint goud in Duitsland

Jeugd drum corps Jong Beatrix heeft afgelopen weekend in Hameln het Open Duitse Kampioenschap gewonnen. Naast een super score sleepte de groep ook alle sectieprijzen in de wacht, zoals best percussion, best front ensemble en best visual.

Al maanden waren de leden van deze Hilversumse vereniging druk bezig met de voorbereidingen voor deze onvergetelijke reis. Zo hielpen de kinderen als parcourwachter tijdens de City Run, hielden ze een grootscheepse autowasactie, verzamelden ze honderden statiegeldflessen en deden allerhande klusjes.

Jong Beatrix maakt roadtrip door Hilversumse straten

Voor de tweede keer maakte jeugd drum corps Jong Beatrix een roadtrip langs zoveel mogelijk Buitenspeeldagen in Hilversum. Extra uniek dit jaar, want grote zus Beatrix’ ging ook mee! Ruim 15 straten werden door 2 stadsbussen met zo’n 70 leden getrakteerd op een muzikaal bezoek. Op deze manier wil de club de kinderen in de straten een onvergetelijk moment geven en het plezier van muziek maken overbrengen.

Roadtrip Jong Beatrix tijdens 'Buitenspeeldag'

Junior drum corps Jong Beatrix maakt ook dit jaar weer een roadtrip tijdens de Buitenspeeldag op zaterdag 13 juni. Onder de titel Hit the Road, JB, gaan zo'n 50 kinderen met 2 stadsbussen langs de afgesloten straten om daar de boel muzikaal op z’n kop te zetten. Na zo’n bliksem optreden kunnen de aanwezige kinderen ook zelf even een instrument bespelen of met de vlag oefenen, waarna de groep weer snel op weg gaat naar een volgende straat. Op deze manier wil Jong Beatrix de kinderen in de straten een onvergetelijk moment geven en het plezier van muziek maken overbrengen.

Jong Beatrix geeft sprookjesachtig optreden in Efteling

Afgelopen vrijdag heeft de Hilversumse mars- en showband Jong Beatrix twee optredens gegeven in de Efteling. Ondanks het regenachtige weer, was het toch een gezellige drukte in het park. Tijdens de parade werd het jongeren korps gretig bewonderd en op de film gezet. Onder de vleugels van de grote vogel van de attractie Vogelrok gaf Jong Beatrix ook nog een wervelende show.

Jong Beatrix vernieuwd: nieuw logo en uniform

Na weken van passen, meten en naaien traden de leden van Jong Beatrix zaterdag voor het eerst op in hun nieuwe uniform. De donkere kleuren van het oude uniform zijn verruild voor meer wit en lichtblauw en de witte pluimen op de shako’s zijn echte eye catchers. Mooi detail is het a-symmetrische gebruik van de kleuren en vormen. Zie je het korps van rechts, dan ziet het uniform er heel anders uit dan wanneer je het van links ziet.

Jong Beatrix' zet Hilversum op z'n kop

Hilversum - Twee teams, 15 straten, ruim 40 enthousiaste kinderen, 2 stadsbussen, VIP’s en heel veel instrumenten! Team Wit was een hit en team Blauw was helemaal wauw! Jong Beatrix heeft afgelopen zaterdag tijdens de Buitenspeeldag in Hilversum een muzikale road trip gemaakt en een bliksembezoek gebracht aan diverse Buitenspeeldagstraten. De teams gaven gezamenlijk een optreden op de Kerkbrink om vervolgens op te splitsen om zo veel mogelijk straten te bezoeken.

Jong Beatrix' met 'Hit the Road, JB' onderweg op Nationale Buitenspeeldag

Mars- en Showband Jong Beatrix maakt door Hilversum een road trip tijdens de Buitenspeeldag op 14 juni. Onder de titel Hit the Road, JB, gaan bijna 50 kinderen met 2 stadsbussen langs de afgesloten straten om daar de boel muzikaal op z’n kop te zetten. Na zo’n bliksem optreden kunnen de aanwezige kinderen ook zelf even een instrument bespelen of met de vlag oefenen, waarna de groep weer snel op weg gaat naar een volgende straat.

Eerste wedstrijd Jong Beatrix goed voor derde plek

De Hilversumse mars- & showband Jong Beatrix heeft afgelopen zaterdag de derde plaats behaald tijdens het contest in Roosendaal. ’s Morgens stonden de jongens en meiden nog op het trainingsveld om de laatste puntjes op de i te zetten. Daarna was er nog even tijd om thuis te ontspannen, zodat iedereen uitgerust en opgeladen aan de busreis kon beginnen. Omdat Roosendaal het eerste contest van dit seizoen is, was het spannend om te zien hoe de outfit van iedereen er uitzag.

Inhoud syndiceren