Jong DVS

Succesvolle promotiedag DVS Katwijk

De Chr. Drum- en Showfanfare Door Vriendschap Sterk (DVS) kan terugzien op een mooie en succesvolle promotiedag. Het centrum van Katwijk aan Zee stond op zaterdag 4 oktober bol van muziek met optredens van het leerlingenorkest, de Junioren, Marchingband en Big Band Plus. De dag werd afgesloten met een taptoe op het Andreasplein.

DVS Katwijk organiseert instrumentenparade

Op zaterdag 11 oktober organiseert de Chr. Drum- en Showfanfare Door Vriendschap Sterk (DVS) een instrumentenparade in het clubgebouw aan de Ambachtsweg 2. Een leuke manier om gratis en zonder verplichtingen kennis te maken met de vereniging, de verschillende instrumenten en de muziekopleidingen van DVS. De organisatie van de instrumentenparade is in handen van de werkgroep Jeugd.

Publiek geniet van muzikale traktatie jarig DVS

Op vrijdagavond 15 november gaf de Christelijke Drum- en Showfanfare Door Vriendschap Sterk (DVS) een concert ter gelegenheid van haar 60-jarig jubileum. Junioren, Big Band Plus en Marchingband speelden in een volgepakt Tripodia voor een enthousiast publiek een gevarieerd en verrassend programma, vol energie en onverwachte muzikale momenten. Klokslag 20.00 uur heette de voorzitter van DVS, Marco van der Plas, het publiek welkom, waarna het concert begon met een optreden van de Junioren onder aanvoering van dirigent Dirkjan de Boer.

DVS pakt uit met promotiedag en jeugdtaptoe

Het centrum van Katwijk aan Zee staat op zaterdag 7 september bol van de mars- en showmuziek als DVS groots uitpakt met een promotiedag in het centrum van Katwijk aan Zee. De dag wordt afgesloten met een jeugdtaptoe op het Andreasplein. Alle reden voor een bezoek aan het gezellige winkelhart Zeezijde.

Junioren DVS winnen Groene Hart Bokaal

De Junioren van de Chr. Drum- en Showfanfare Door Vriendschap Sterk (DVS) uit Katwijk hebben in Ter Aar de Groene Hart Bokaal gewonnen. De Junioren streden op 29 juni jl. samen met zes andere Jeugdkorpsen om de prijzen tijdens het eerste Nationale Jeugd Showkorpsen Festival in Ter Aar. Het festival werd georganiseerd door de Drum- en Showband Dice Musica '83’ ter gelegenheid van het dertigjarig bestaan.

Junioren DVS Nederlands Jeugdkampioen mars en show

De Junioren van de Chr. Drum- en Showfanfare Door Vriendschap Sterk (DVS) zijn op zaterdag 1 juni Nederlands Jeugdkampioen mars en show geworden tijdens het Nationaal Jeugdfestival in Vlissingen. De jury beoordeelde de mars met een score van 89.46 punten en de show met 88.65 punten. Jurgen Smit mocht de prijs voor beste tamboer-maître in ontvangst nemen. Hiermee werden de Junioren voor de zevende keer op rij Jeugdkampioen mars en wonnen zij voor de vierde keer de titel op de show.

Junioren DVS naar Open NK Vlissingen

De Junioren van DVS verdedigen komende zaterdag 1 juni op sportpark Irislaan in Vlissingen het vorig jaar behaalde Open Nederlands Kampioenschap voor jeugdkorpsen op de onderdelen mars en show. Met zeventien optredens belooft ook deze editie weer een groot succes te worden. De afgelopen maanden is gerepeteerd in weer en wind. Kees Spaan, voorzitter van de werkgroep Jeugd: “Ik wil iedereen een groot compliment maken. Er is ontzettend hard gewerkt door de jongens en het instructieteam.

Junioren DVS in kindercarnavalsoptocht ‘Kokkerhout’

Op zaterdag 9 februari hadden de junioren van DVS hun eerste optreden van 2013. Zij liepen mee in de kinderoptocht der Babyfaaten in Noordwijkerhout, alias Kokkerhout. Om precies elf over tien ’s morgens gaven Prins Charming en Prinses Esmeralda het startsein voor de kleurrijke kindercarnavalsoptocht.

Fotoreportage JeugdTaptoe Katwijk

Fotoreportage van de Jeugd Taptoe Katwijk tijdens de promotiedag DVS op 1 september 2012. Door Marco van der Borg

60

Open huis bij DVS

Weet jij van toeter nog blazen?, Na de succesvolle promotiedag van afgelopen zaterdag in het centrum van Katwijk, houdt de Chr. Drum- en Showfanfare Door Vriendschap Sterk (DVS) op zaterdag 8 september van 10.00 tot 12:30 uur een open huis. Het accent ligt deze dag op het werven van leden voor de nieuw te starten muziekopleidingen en het Juniorenkorps. De repetities zijn op deze dag openbaar en de leden van de werkgroep Jeugd zijn aanwezig om vragen over de vereniging en het lidmaatschap te beantwoorden.

Inhoud syndiceren