PR

Big Band Plus DVS viert eerste lustrum met Big Party Plus

Big Band Plus uit Katwijk viert haar eerste lustrum op 14 november in de grote zaal van Tripodia met ‘Big Party Plus…’. Een avondvullend programma voor jong en oud met een keur aan artiesten en muzikanten. Big Band Plus is de jongste telg binnen de Chr. Drum- en Showfanfare Door Vriendschap Sterk (DVS). De organisatie van de avond is in handen van de Stichting Taptoe Katwijk.

Exempel viert verjaardag met NEXT StageNight

Op 21 november is muziekvereniging Exempel jarig en daarom geven zij een feest! Iedereen is van van harte welkom om dit feest mee te vieren op zaterdag 22 november 2014 in Cultureel Centrum d’n As aan de Asmunt 3 te Empel. Met slingers en goede muziek wordt u getrakteerd op een concert van Exempel's Stageband Next en Stageband Amigo uit Leiden. Aanvang is 20.30 uur (zaal open vanaf 20.00 uur) en de entree is gratis!

"Aqua-Music", Doemiddag voor de jeugd en Muziekavond in Wezep

Een aantal weken geleden heeft u oa op Korpsmuziek.nl een vooraankondiging kunnen lezen voor Aqua Music. Dit is de laatste week voor het muziekspektakel. De gezamenlijke muziekverenigingen hopen op een grote opkomst en dat daarmee de belangstelling voor muziek zal toenemen.

Najaarsconcert Drumfanfare TTH Hazerswoude

Op zaterdag 1 november geeft Drumfanfare TTH haar tweejaarlijkse najaarsconcert in Dorpshuis De Juffrouw in Hazerswoude-dorp. In de afgelopen periode is er hard geoefend om ook dit jaar weer een spetterend programma neer te zetten. Het belooft weer een prachtige muzikale avond te worden met onder andere de première van de muziek van de nieuwe show met als thema ‘To the Stars and Beyond’.

Jubal & Friends, Drumcorps in concert, 'a season in review'

Op zaterdagavond 25 oktober organiseert Jubal samen met haar jeugdcorps Jong Jubal een bijzondere concertavond in de onlangs gerestaureerde schouwburg Kunstmin in Dordrecht. Het concert vindt exact een week vóór de officiële opening van de schouwburg plaats en maakt deel uit van het inspeelmaand-programma van het vernieuwde theater.

Taptoe leek voor de 28e keer

Ook dit jaar wordt de Indoor Taptoe leek weer georganiseerd in het Leekster Sportcentrum. De organisatie heeft weer een gevarieerd programma samengesteld binnen de beschikbare financiële middelen. Ieder jaar is het weer een uitdaging om een programma samen te stellen dat binnen het budget blijft. Ook wij hebben te maken met de gevolgen van de recessie zegt regisseur Arjan de Vries. Sponsoren haken af of hebben minder te besteden. We willen graag een mix van lokale bands en bands uit het land. Dat is gelukkig dit jaar ook weer gelukt.

Stageband AMIGO Leiden treedt op tijdens Brabantse NEXT Stagenight

Stageband AMIGO uit Leiden zal op 22 november 2014 per bus afreizen naar het Brabantse Empel om daar op te treden tijdens 'NEXT Stagenight'. Dit avondvullend programma is een initiatief van collega-orkest Stageband NEXT uit Empel. Ter gelegenheid van de verjaardag van muziekvereniging Exempel zullen beide orkesten acte de présence geven. Het repertoire van beide orkesten sluit goed bij elkaar aan en is zeker een aanrader om bij aanwezig te zijn.

Voorverkoop Veluwe Taptoe gestart

Op vrijdagavond 24 oktober a.s. vindt na het succes van vorig jaar de tweede editie plaats van de Veluwe Taptoe Indoor. Het wordt wederom gehouden in de Veluwehal in Barneveld. Deze muziekshow die vorig jaar uitverkocht was, kent ook dit jaar een gevarieerd programma. Gerenommeerde muziekshowkorpsen maken hun opwachting in de Veluwehal.

Das groβe Michaël Oktoberfest – Drumfanfare Michaël Nijmegen

In april van dit jaar heeft Drumfanfare Michaël (DFM) uit Nijmegen haar 50-jarig jubileum groots gevierd met het jubileumconcert ‘Night at the Proms’. Nu het einde van dit feestelijke jaar in zicht komt wil DFM nog een keer uitpakken. Dit maal niet met klassieke en moderne nummers maar in de sfeer van een Zuid-Duits Oktoberfest.

‘Vrienden van Sint Joris Live’, een show die je niet mag missen

Na de succesvolle eerste drie edities vindt de ‘Vrienden van Sint Joris Live’ nu plaats op zaterdag avond 1 november 2014 in gemeenschapshuis D’n Aanloop in Hoogeloon. ‘Vrienden van Sint Joris Live’ is een muzikale show waarbij diverse muziekstijlen zoals rock, soul, funk en feestmuziek de revue passeren. De nummers worden gezongen door diverse artiesten die muzikaal begeleid worden door een vaste huisband onder leiding van Bas Soetens.

Inhoud syndiceren