PR

Kaartverkoop 35e Taptoe Middelkoop Duiven van start

Liemers Harmonie Duiven organiseert op zaterdag 29 augustus voor de 35ste maal Taptoe Middelkoop Duiven. Om 20.00 uur zal de Taptoe geopend worden door de organiserende vereniging, die ook haar nieuwste show met het thema ‘Back to the Eighties’ brengt. De show is een terugblik naar de tijd waarin Taptoe Middelkoop Duiven voor het eerst georganiseerd werd. Vervolgens betreden verschillende top-korpsen het taptoeterrein in het centrum van Duiven.

Leeuwarden barst vandaag tijdens Proud Event uit z’n voegen

Het Blue Devils International Corps en veertien andere drumcorps en showbands zullen Leeuwarden vandaag op z’n kop zetten. Vanaf 11.00 uur is er op het Zaailand een gratis slagwerkspektakel. Proud Event zelf begint om 15.15 uur in het Cambuurstadion. Kaarten zijn nog verkrijgbaar!

Blue Devils zetten ook stadscentrum van Leeuwarden op z'n kop

Het Blue Devils International Corps zet donderdagavond en zaterdagmorgen als voorproefje op het grote Proud Event in het Cambuurstadion ook het centrum van Leeuwarden op stelten. De bijna 100 Amerikanen zijn al sinds dinsdagavond in Leeuwarden om zich voor te bereiden op hun optredens tijdens een maand durende tour door Europa.

12 juli Bruisen@SterkselCity

Op zondag 12 juli organiseert muziekvereniging ‘De Heerlijkheid’ uit Sterksel het festival Bruisen@SterkselCity. De hele dag zal het groots bruisen in het kleine dorp. ’s Ochtends om 10.00 uur begint de dag met een Jubileummis opgeluisterd door zangeres Veerle Henkens, pianist Frits Mennen en het koperkwintet Itter Brass. Na deze mis zal op het kerkplein veel te beleven zijn met oude ambachten, braderie, een kinderplein met muziekworkshops.

Samenwerkingsconcert Qharmony & Drumfanfare Michaël Nijmegen

Op 27 juni a.s. verzorgen Qharmony, hét grootste studentenorkest van Nijmegen, en Drumfanfare Michaël (DFM) gezamenlijk een concert. Het belooft een mooie en muzikale avond te worden met een divers repertoire. Tevens is het erg uniek om op een avond te kunnen genieten van een fanfare én een harmonie.

Open repetitieweek bij Flora Band orkesten

In de week van 22 tot en met 27 juni wordt er bij de Flora Band orkesten een open repetitie week gehouden. Tijdens deze week kan er een kijkje worden genomen bij de repetities van alle orkesten; hoe gaat het er nou in het echt aan toe?

Groot muziek festival Adest Musica

De Stageband van Drum- en Showband Adest Musica organiseert op zaterdagmiddag 20 juni een groot muziek festival in Sassenheim. In samenwerking met vijf collega verenigingen spelen de orkesten beurtelings op podiums in het dorpscentrum. Samen met de Nacht van Sassem en de Harddraverij Sassenheim belooft dit een gezellig weekend te worden in het dorp.

Taptoe Hazerswoude 2015

Zaterdag 20 juni is het zover: Taptoe Hazerswoude! Dit muzikale evenement zal weer plaatsvinden op het terrein van VV Hazerswoudse Boys. Het is weer gelukt om Taptoe Hazerswoude gratis toegankelijk en daarmee laagdrempelig te houden. Dit kon alleen door de geweldige financiële steun van de Hazerswoudse middenstand. Hier is Drumfanfare TTH ontzettend blij mee! Op deze manier kunnen we u laten genieten van een afwisselend en kwalitatief hoogwaardig programma.

Mars der Muzikanten 21 juni Haarlem

Op zondag 21 juni is er op de Grote Markt te Haarlem weer een Mars der Muzikanten, de 58ste jaargang. Na vele succesvolle edities, is er dit jaar weer een MdM met korpsen van hoog niveau. Naast de optredens van de bekende Haarlemse showbands Blij met Muziek, Jong Damiate Haarlem, Damiate Band Haarlem en de X2-Band hebben we dit jaar een spectaculair optreden van de Reunion Band, een initiatief van de Federatie van Haarlemse Amateur Muziekkorpsen. Ongeveer 85 oud leden van Haarlemse muziekverenigingen hebben ruim anderhalf jaar gerepeteerd voor een eenmalig show optreden.

Gelreband Dieren organiseert Jubileumtaptoe

Een nieuwe locatie en een deelnemersprogramma waar de organisatie alleen nog maar van durfde te dromen. Komende zaterdag 13 juni om 20:00 uur is er op het hoofdveld van VV Dieren een taptoe, georganiseerd door de Gelreband. Deze taptoe is het hoogtepunt van het jubileumjaar van de vereniging, die dit jaar 50 jaar bestaat.

Inhoud syndiceren