PR

K&G Leiden naar Groningen en concertmiddag in de der Aa kerk

Show-and Marchingband K&G uit Leiden zal op zaterdag 7 november naast de reeds eerder gecontracteerde showbands uit het westen des land, de Chr. Drum- en Showfanfare DVS uit Katwijk en de drum- en Showband Adest Musica uit Sassenheim, ook deelnemen aan de jubileum editie van de Taptoe Groningen. Hiermee heeft de Groninger Taptoe reeds drie toporkesten op het programma staan waarvan de organisatie nu al overtuigd is dat het een groot muzikaal feest zal worden in Groningen.

Ticket verkoop TAPTOEvoorKIKA 2015 gestart

Sportcomplex Koning Willem-Alexander in Hoofddorp is zaterdagavond 25 april 2015 het toneel voor de 3e editie van TAPTOEvoorKIKA. De aanvang is exact om 19.30 uur en de hal is vanaf 18.30 uur open voor het publiek.

Toegangsbewijzen zijn alleen te bestellen via www.taptoevoorkika.nl . Volwassenen betalen € 15,00 per persoon en kinderen t/m 12 jaar € 10,00. Parkeren is gratis. De opbrengst van de kaartverkoop wordt geschonken aan de Stichting KiKa.

Stichting Taptade organiseert 5-daagse reis naar The Royal Edinburgh Military Tattoo 2015

De reis betreft een uitgebreide bus/bootreis inclusief luxe binnenhut op de ferry. Zeer uitgebreid captain’s diner , ontbijt aan boord alsmede lunch op heen en terugreis zijn inbegrepen. Twee hotelovernachtingen inclusief uitgebreid ontbijtbuffet in een congreshotel in het centrum van Edinburgh. Omdat zij het enige formele Nederlandse kaartverkoopadres van deze Tattoo zijn, heeft u gegarandeerd de mooiste hoofdtribuneplaatsen voor de Taptoe.

Marchingband ATM viert haar 30 jarig jubileum met een concert

Op 21 februari 2015 viert Marchingband ATM haar 30 jarig jubileum met een jubileumconcert in de kerk “De Ark “ aan de Aakstraat 60 te Amsterdam Noord. De zaal is open om 19.30 uur, het concert begint om 20.00 uur. Kaarten a € 2,50 per stuk zijn verkrijgbaar aan de zaal of via email te reserveren: concertkaarten [at] marchingband-atm [dot] nl

Opening Jubileum Taptoe Groningen door vier Groninger Brassbands

De organisatie van de Taptoe Groningen heeft het voornemen om de opening van haar jubileumtaptoe te laten verzorgen door vier Groninger Brassband. De brassbandwereld in de provincie Groningen heeft op landelijk niveau een hoog aanzien en tijdens de laatst gehouden Nederlandse Brassband Kampioenschappen wisten de Groninger deelnemers zich in hun divisies allemaal in de top 5 te plaatsen. Daarvan waren er zelfs twee eerste en twee tweede plaatsen aan de Groninger bands toebedeeld.

Nacht van de Militaire Muziek, Verrassende ontmoetingen met 200 militaire musici

Verrassende ontmoetingen met 200 militaire musici in het Nationaal Militair Museum te Soesterberg. Geniet van een muziekfestival in een prachtige museale omgeving. Muzikanten van Marine, Landmacht, Luchtmacht en Marechaussee presenteren 30 ensembles op 8 podia. Met vier eeuwen militaire muziek: Van tromsignaal tot latin percussie. Van regimentsmarsen tot pop. Van renaissance blazers tot big band.

Een kwart eeuw Concours Schiedam

Op zaterdag 7 november 2015 wordt voor de 25ste maal in Sport- en Evenementenhal Margriet te Schiedam Concours Schiedam georganiseerd. Het is een Marching & Music contest, Show- en Majoretteconcours onder de reglementen van de KNMO. Dit muzikale spektakel is geliefd bij deelnemers en publiek. De organisatie (Stichting Concours Schiedam) verwacht een groot aantal deelnemers voor dit jubileumconcours. Inschrijven is nu reeds mogelijk!

Feestband HOPP!? bij Adest in ’t Onderdak

De Stageband van Drum- en Showband Adest Musica en HOPP!? De Feestband van Nederland maken er zaterdag 28 februari a.s. een dolle boel van. 's Avonds gaan beide orkesten een unieke samenwerking aan, dat betekent veel muziek! Eigen nummers, maar ook gezamenlijke muzikale acts waarbij er dus meer gebeurt dan alleen maar muziek maken.

Exempel in Concert: 'Love Is All'

Op 28 februari 2015 geeft de Empelse vereniging Exempel met al haar orkesten een avondvullend programma in het Van Der Valk Hotel in Nuland. De Marchingband en Jong Exempel spelen voor het eerst hun shows in een concertzaal en samen met Stageband Next geven zij alvast een voorproefje op het nieuwe seizoen. Een avond vol schitterende muziek waarin de passie & energie van de club centraal staat.

Theatershow slagwerk KAMV en Amersfoortse Scholen in de Kunst: 'Percultural breekt los'

Met Percultural wil de slagwerkgroep KAMV andere kunstdisciplines ontmoeten om samen interessante en vernieuwende projecten te realiseren. Voor deze tweede editie heeft de slagwerkgroep contact gezocht met Scholen in de Kunst. Samen met regisseur Reinier Bavinck is een voorstelling ontwikkeld waar naast percussie een aandeel is voor een acteur en filmmaker, een theaterkoor, een zangeres en twee instrumentale solisten. In de voorstelling wordt een verhaal verteld zonder dat er gesproken wordt. Alle interactie, gedachten en gevoelens horen we in de muziek.

Inhoud syndiceren