PR

Show- en muziekavond Muziekvereniging Noordenveld in teken van 90 jarig bestaan

Op zaterdag 18 april houdt Muziekvereniging Noordenveld haar jaarlijkse Show- en muziekavond welke voorheen ook wel bekend was als de uitvoering. De nieuwe naam die wij aan de uitvoering geven is “Editie MV Noordenveld” en zal deze editie helemaal in het teken staan van het 90 jarig jubileum wat de vereniging dit jaar viert. Alle groepen zullen zich van hun beste kant laten zien. De avond wordt georganiseerd in sporthal de Hullen te Roden en zal om 19:30 uur beginnen.

Drumfanfare Michaël presents: the Sound of Musical

Bijna precies een jaar na het spetterende jubileumconcert verzorgt Drumfanfare Michaël uit Nijmegen haar jaarlijkse concert op zaterdagavond 11 april. Dit jaar staat het concert in het teken van musicals. Graag nemen we u mee in onder andere de muzikale verhalen van Tarzan, Les Misarables, Flashdance en The Phantom of the Opera. Het concert vindt plaats in gebouw Roomsch Leven aan de Heyendaalseweg 239 in Nijmegen. De toegang is gratis. Na afloop van het concert zijn we benieuwd hoe u het ervaren heeft en doen wij een beroep op uw gulle gift.

Takostu-avond in Stiens

Op zaterdagavond 21 maart 2015 organiseert de muziekvereniging Takostu Stiens weer een “Takostu avond” in De Hege Stins. Het programma start om 19.30 uur en de toegang is gratis, iedereen is van harte welkom.

Blaaskapellenfestival bij Euroband Rotterdam​

​O​mdat wij allerlei goede muzikanten hebben bij de Euroband ​die ook in diverse blaaskapellen spelen organiseren wij voor het eerst bij de Euroband een blaaskapellen​festival​. Geen prijzen, gewoon ​muzikale ​gezelligheid met 6 blaaskapellen. Deze avond zal gevuld worden door ​de volgende blaaskapellen;​

De Bloaspiepers Rotterdam
Blaaskapel de Flaterbende Rotterdam
Blaaskapel de Dwarsliggers Schiedam
Hofrakkers Rijen
't Satte Erremenieke Zwijndrecht
Blaaskapel 2punt0 Rijen

Taptoe Groningen rond met het Deense Vejen Garden en Groninger Brassbands

De stichting Taptoe Groningen is verheugt u mede te delen dat de buitenlandse inbreng voor de jubileum editie van haar Taptoe rond is. Uit het Duitse Linden in de deelstaat Hessen komt het Musikcorps der Freiwilligen Feuerwehr Grossen-Linden e.V. Deze uit 45 leden tellende showband was al eens eerder te gast in Groningen en geniet een grote bekendheid in heel Europa. Zij zullen dit maal in een andere gedaante zich presenteren. Het uniform is recent vervangen en in geheel eigen stijl zullen zij een show verzorgen.

Voorjaarsconcert Flora Band orkesten

Op donderdag 26 maart openen de Flora Band orkesten traditiegetrouw het muzikale seizoen met het Rabobank voorjaarsconcert. Elk voorjaar laten Jong Flora Band, Flora Band en Flora Brass aan het publiek uit Rijnsburg en omstreken horen wat ze het afgelopen winterseizoen hebben ingestudeerd voor het komende jaar. De avond wordt geopend door Flora Brass. Ze zullen onder andere het prachtige ‘MacArthur Park laten horen. Daarna speelt de Jong Flora Band. Zij zullen onder andere de mars laten horen waarmee ze vorig jaar Nederlands Kampioen zijn geworden.

Concert Chr. Muziekvereniging De Bazuin Leerdam

In Partycentrum Het Dak wordt, na een afwezigheid van een jaar, het voorjaarsconcert gehouden door alle onderdelen van Chr. Muziekvereniging De Bazuin uit Leerdam. Voor de pauze wordt aandacht geschonken aan het opleidingstraject van de MusicKids, een zeer succesvol leerprogramma bij De Bazuin. Daarna is het de beurt aan Jong Bazuin met o.a. Happy, The Body Song en het slagwerkstuk Flying Sticks. Ook de nieuwe show muziek met o.a. Carnaval Festival wordt gespeeld. Jong Bazuin staat onder leiding van dirigent Marcus Kerpershoek.

Glasstad (mars) Taptoe

Op 30 mei 2015, is het groot feest in Leerdam. Twee jubilea op dezelfde dag. Alweer voor de 70ste keer wordt de landelijk bekende Glasstadmars gehouden waarbij een paar duizend wandelaars mee lopen. De uittocht wordt ondersteund door diverse regionale muziekkorpsen. ‘s-Avonds wordt voor de 10e keer de Glasstad Taptoe gehouden op Sportcomplex Leerdam Sport. Vanwege deze jubilea is een samenwerking aangegaan tussen de organisatie van de wandelmars en de taptoe.

Taptoe Sassenheim in Park Rusthoff

Op zaterdag 18 april a.s. organiseert Drum- en Showband Adest Musica in Park Rusthoff Taptoe Sassenheim. Met de aanwezigheid van vijf toporkesten uit de regio belooft het een fraaie muzikale avond te worden. De kaartverkoop voor zowel de staan- als zitplaatsen is inmiddels gestart. De avond wordt mede mogelijk gemaakt door Inventive Software uit Rijswijk.

Vierde editie Taptoe ’s-Hertogenbosch wederom spektakel: kaartverkoop is begonnen

De vierde editie van Taptoe ’s-Hertogenbosch staat zaterdag 13 juni op het programma. Ook dit jaar bestaat het evenement uit een streetparade - die in de middag in de Bossche binnenstad wordt gehouden - en een avondvullende taptoe in Stadion De Vliert. De kunstgrasmat van stadion De Vliert is op zaterdag 13 juni aanstaande het toneel waarop Nederlands beste marchingbands zich zullen presenteren.

Inhoud syndiceren