PR

Seizoensopening Euroband met premières

Zondag 19 april is het zover: de Euroband Seizoensopening. Tijdens deze informele middag zullen de afdelingen van Euroband Rotterdam hun nieuwe programma voor 2015 presenteren. Zo zal Popkoor Xing-Rotterdam haar repertoire met nieuwe nummers laten horen, beleeft Jong Euroband de première van zijn nieuwe show en zal de Show- & Marchingband het thema van de nieuwe alternatieve show bekend maken en voor het eerst voor publiek muzikaal ten gehore brengen.

PRIMEURS bij TAPTOEvoorKIKA

Nog een kleine twee weken en dan is het zover. In Sportcomplex Koning Willem-Alexander in Hoofddorp vindt zaterdagavond 25 april 2015 de 3e editie van TAPTOEvoorKIKA plaats. De aanvang is exact om 19.30 uur en de hal is vanaf 18.30 uur open voor het publiek. Gratis parkeren.

Sebastianus presenteert nieuwe show

Aanstaande zondag 19 april vanaf 14.30 uur presenteert Sint Sebastianus voor het eerst de nieuwe show “The 4 Elements Experience” op het Julianaplein in Gendt. En er zijn prachtige vendeldemonstraties te zien zijn en de Stageband laat ook mooie muziekwerken horen. Er is hard gewerkt door de leden van Sint Sebastianus. Vanaf september is de drumfanfare begonnen met het instuderen van de muziek.

Geen twijfel over Oranjetaptoe Ede

Op Koningsdag zal de 29e Oranjetaptoe normaal plaatsvinden in het Edese Openluchttheater.  Showkorpsen Irene kregen dit jaar de opdracht van de Gemeente Ede om de taptoe te organiseren. Voorheen was CNF de opdrachtgever, maar de Gemeente heeft besloten de exploitatie van het Openluchttheater in eigen hand te nemen.

Voor het eerst in Oudewater: Taptoe Oudewater

Zaterdagavond 9 mei organiseren wij samen met de Stichting Combinatie van Korpsen een spectaculaire Taptoe. Voor dit bijzondere jubileum hebben we een bijzonder programma weten samen te stellen. Pasveer en Jong Pasveer uit Leeuwarden, K&G uit Leiden en De Arnhemband, die samen een optreden verzorgt met de MacLaren Pipeband uit Venlo. Ook Marching band DVS uit Katwijk staat op het programma.

Open repetitie van het Arnhems Trompetterkorps

Vrijdag 17 april is het weer zover, je kunt dan meedoen met het Arnhems Trompetterkorps en ervaren hoe leuk het is om bij ons muziek te maken. Je boft, want het is een gezamenlijke repetitie met Drum en Showfanfare Mr. H.M. van der Zandt uit Velp.
De gezamenlijke korpsen zullen onder andere de muziek van de themashow 'Say Cheese' laten horen waarvan de première op 5 mei zal plaatsvinden.

Advendo zet complete set percussion in de verkoop

Per vandaag is de gehele percussion-set van Advendo Sneek te koop gezet. Advendo kondigde gisteren aan twee primeurs te presenteren tijdens de showavonden. Of het een presentatie is van een nieuwe percussion-set wordt geheim gehouden.

De showavonden worden op 17 en 18 april gehouden

Derde Showcase van Jubal Zwolle

Op zaterdag 18 april presenteert showband Jubal Zwolle zijn derde Showcase. Op deze avond stellen alle onderdelen zich voor aan het aanwezige publiek. De Showcase vindt van 19:00 tot 21:30 uur plaats in het Jubalgebouw (Geert Grootestraat 1 in Zwolle).

Van jong tot oud

Taptoe trapt feestweek Bunschoten-Spakenburg 2015 af

Woensdagavond 29 april aanstaande wordt Sportpark de Westmaat gevuld met muziek! Taptoe Bunschoten-Spakenburg ontvangt op het kunstgras van IJsselmeervogels 4 Nederlandse showbands die garant staan voor muziek en show! De opening wordt verzorgd door (Gelegenheids)fanfare De Visafslag. Een orkest dat speciaal voor de Taptoe is samengesteld om klokslag halfacht de aftrap te verrichten.

Show- en muziekavond Muziekvereniging Noordenveld in teken van 90 jarig bestaan

Op zaterdag 18 april houdt Muziekvereniging Noordenveld haar jaarlijkse Show- en muziekavond welke voorheen ook wel bekend was als de uitvoering. De nieuwe naam die wij aan de uitvoering geven is “Editie MV Noordenveld” en zal deze editie helemaal in het teken staan van het 90 jarig jubileum wat de vereniging dit jaar viert. Alle groepen zullen zich van hun beste kant laten zien. De avond wordt georganiseerd in sporthal de Hullen te Roden en zal om 19:30 uur beginnen.

Inhoud syndiceren