PR

Concert Mallet-Percussionband "Drumband Rhenen"

Aanstaande zaterdag houdt "Drumband Rhenen" haar jaarlijks concert. Tijdens dit concert komen alle disciplines van de band aan bod. Ook de jeugd speelt hierbij een belangrijke rol. De vereniging heeft de laatste 2 jaar veel tijd en energie gestoken in het mallet-musicKidzz! project. Dit resulteert in een leuke groep jonge kinderen! De grote band presenteert haar nieuwe repertoire voor volgend jaar met verschillende soorten stylen muziek.

Najaarsconcert Rotterdam aan Zee

Op zaterdag 28 november geeft Harmonievereniging Rotterdam aan Zee haar najaarsconcert in LCC de Hoekstee te Hoek van Holland. Op deze avond spelen het Leerlingenorkest, de Marching Band en de Concert Band een afwisselend repertoire.

Uniformpresentatie tijdens “Pasveer on Stage”

Op zaterdag 28 november organiseert de Stichting Pasveerkorpsen Leeuwarden “Pasveer on Stage” in het prachtige Schaaf City Theater (zaal open 19.00 uur, aanvang programma 19.30 uur, toegang gratis). Een evenement waar iedereen die bij Pasveer betrokken is en die zich bij Pasveer betrokken voelt, van harte welkom is. Alle onderdelen van Stichting Pasveerkorpsen zullen  voorbij komen, van onze jongste (Pasveer XS) tot onze oudste leden (Pasveer XL).

DVS en K&G op jubileumeditie Taptoe Delft

Door Vriendschap Sterk uit Katwijk en Kunst en Genoegen uit Leiden doen op 9 en 10 september 2016 mee aan de tiende editie van Taptoe Delft. Beide korpsen zijn de eerste namen voor de jubileumeditie, die net als de vorige editie uit drie voorstellingen bestaat. In 2012 verzorgden DVS en K&G gezamenlijk de opening van de taptoe op de Delftse Markt.

Net als in 2014 is er, aansluitend op de streetparade, op zaterdag een matineevoorstelling. Toegangskaarten voor deze middagvoorstelling zijn extra voordelig en bijzonder geschikt voor grotere groepen of gezinnen.

Michaëls Winter Wonderland

Ondanks dat de thermometer nog geen winterse temperaturen laat zien, bereidt Drumfanfare Michaël (DFM) uit Nijmegen zich voor op: Michaëls Winter Wonderland. Tijdens dit concert op zondagmiddag 13 december wordt je meegenomen in een gezellige winterse sfeer. Vanaf 14.00 uur zal er in Roomsch Leven (Heyendaalseweg 239, Nijmegen) een warme inloop zijn met onder andere een glaasje glühwein of chocolademelk. Om 14.30 uur start het concert met een erg divers programma, zoals je waarschijnlijk van DFM gewend bent.

DVS organiseert Christmas with Marchingband & Friends

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 december organiseert de Chr. Muziekvereniging Door Vriendschap Sterk (DVS) Christmas with Marchingband & Friends. De kerstconcerten worden gegeven in het clubgebouw aan de Nieuwe Duinweg in Katwijk. In een sfeervol kerstdecor kan het publiek genieten van optredens van de Marchingband van DVS, een vierkoppig combo, zangers/zangeressen en backing vocals die zullen optreden in verschillende settings.

Nationale Benefiet Taptoe Almelo in 2016

De stichting Almelose Taptoe zal op zaterdag 2 juli 2016 na een lange voorbereiding de vierde editie van de Almelose Taptoe doen plaatsvinden in het vernieuwde Heraclesstadion te Almelo. Ook in deze editie van de Almelose Taptoe treedt de top van de Nederlandse Show- en Marchingbands belangeloos op.

Holland Winter Taptoe in Zwolle

De derde editie van de Holland Winter Taptoe vindt dit jaar op zaterdag 28 november plaats in de Landstede Topsporthal in Zwolle. Showband Jubal Zwolle is één van de deelnemende korpsen, maar er zijn ook optredens van 5 andere topkorpsen uit Nederland.

Laatste taptoe van het jaar

20 jarig AMIGO Leiden geeft Jubileumconcert

Heel 2015 viert AMIGO Leiden feest. Dit jaar op 10 augustus bestond de muziekvereniging exact 20 jaar. Om dit jubileumjaar af te sluiten zal AMIGO op vrijdag 18 december een jubileumconcert geven in de Petruskerk te Leiden. Het concert is GRATIS toegankelijk en start om 20:30 uur (de zaal is open vanaf 19:45 uur).

Concertconcours voor Slagwerkgroepen in Drachten

Zaterdag 14 november organiseert de OMF (Organisatie van Muziekverenigingen in Fryslân) een concertconcours voor slagwerkgroepen in Sportcentrum Drachten, Splitting 65 in Drachten. Het concours begint om 10.30 uur. Deelnemers aan het concours zijn:

3e divisie: Soli Deo Gloria, Westerhaar-Vriezenveensewijk, Harmonie Weidum, Weidum, Slagwerkgroep Volharding, Huissen en Harmonie Eendracht Maakt Macht, Boekel.

2e divisie: Chr. Muziekvereniging “David”, Oosterwolde.

Inhoud syndiceren