PR

Eerste editie van “Stageband AMIGO with friends”

Stageband AMIGO heeft in het verleden al meerdere malen samenwerkingsconcerten verzorgd met collega zit-orkesten; dit was keer op keer een groot succes! Als vervolg hierop zijn op 19 maart aanstaande BigBand Plus uit Katwijk en K&G3 uit Leiden te gast bij de eerste editie van "Stageband AMIGO with friends", een jaarlijks terug te keren evenement.

Open dag en groots concert Irene op 5 maart

Showkorpsen Irene organiseren op 5 maart een Open Dag en een Concert voor de hele familie. Van 13:30 tot 17:00 uur kunt u in ons gebouw de Kei kennis maken met alle onderdelen van Irene: Leerlingen, Jeugdshowband, Showband en Irene3 . We laten zien hoe muziekles werkt, welke instrumenten er zijn en hoe Irene loopt tijdens het musiceren. Daarnaast is het Longfonds aanwezig met tips om uw longen gezond te houden en leuke blaasspellen voor jong en oud.

‘Aanhaakrepetitie’ ATK in Arnhem

Arnhem, gemaakt om er jong te blijven en oud te worden. Om je talenten te ontwikkelen en carrière te maken. Om tot jezelf te komen en uit te gaan. Je maakt het in Arnhem!

Lustrumeditie Valentijnsconcert Flora Brass

Een avondje zwijmelen bij mooie lovesongs? Genieten van een prachtige combinatie tussen zang en brass? Dan is het Valentijnsconcert, georganiseerd door Flora Brass, wat voor jou! Op zaterdagavond 13 februari vindt alweer de vijfde editie van dit mooie concert plaats. Samen met coverband Casual Company en musicalzangeres Gerlinde Vliegenthart, beloofd het een mooie muzikale avond vol variatie te worden. Apart, samen en met zijn drieën, zal alle muziek deze avond, van populair tot concertwerk, in het teken van de liefde staan.

TAPTOEvoorKIKA met 9 showkorpsen in Nijmegen

Op zaterdagavond 23 april 2016 strijkt één van de grootste Taptoes van Nederland neer in Nijmegen. Met deelname van maar liefst 9 showkorpsen beloofd het een fantastische avond te worden. Met maar één doel: een zo hoog mogelijk bedrag ophalen voor de Stichting Kika. De opbrengst van de kaartverkoop gaat daar naar toe.

Vestingstadje Elburg decor voor Marching & Music Contest 18 juni 2016

Marswedstrijden aantrekkelijker maken voor publiek en deelnemers is ook de uitdaging voor de doelgroep SMP van de Muziek Bond Gelderland Flevoland (MBGF). De Pilot Marching Music Contest “Free Style” dat op zaterdag 18 juni in Elburg gehouden wordt is voor vele muziekverenigingen wellicht een mooie gelegenheid om het niveau van het korps eens te peilen. Lekker ongedwongen showen wat je wilt showen….zonder verplichte exercitiefiguren en zonder verplicht repertoire. Dat alles op een voetbalveld met kunstgras en in een afmeting die je zelf kunt bepalen.

Orkesten gezocht voor Start Giro d’Italia 2016

De Giro d’Italia van 2016 start op vrijdag 6 mei in Nederland. De Grande Partenza is in Apeldoorn met een individuele tijdrit, waarna de volgende twee dagen Arnhem en Nijmegen gastheer zijn. De MBGF en de Nederlandse organisatie van “Giro Gelderland” zijn een unieke samenwerking aangegaan waardoor de Nederlandse amateurmuziek duidelijk zichtbaar en hoorbaar zal zijn tijdens dit evenement.

Uniek winteravondconcert Adest Musica

Op zaterdag 30 januari 2016 organiseert Drum- en Showband Adest Musica een uniek winteravondconcert bij het vernieuwde Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden. Tijdens deze avond zal enkel en alleen de Drum- en Showband van de Sassenheimse formatie zich presenteren, oftewel Adest eXCLuSiVe!

In twee delen van elk circa drie kwartier laten de muzikanten u horen tot welke uiteenlopende muzikale sferen en thema's de Drum- en Showband in staat is. Het programma zal bestaan uit bestaand werk, maar ook special voor deze gelegenheid gecomponeerde stukken.

Stichting Taptade brengt u naar The Royal Edinburgh Military Tattoo 2016

Al jaren verzorgen wij trips naar The Edinburgh Military Tattoo. Een onvergetelijke ervaring. Wilt u het zelf een keer beleven? Dat kan! In augustus 2016 verzorgen wij twee 5-daagse trips naar The Edinburgh Military Tattoo, HM the Queen's 90th birthday "Tunes of Glory" met o.a. Massed Pipes and Drums,New Zealand Army Band en Lochiel Drill Team, Band and drillteam King's Guards of Norway, en nog veel meer.

Kerst met De Broederband

Het orkest van muziekvereniging De Broederband uit Kampen gaat weer een drukke, gezellige en sfeervolle kersttijd tegemoet.
In Dickenssferen luistert het orkest het personeelskerstfeest van Dr. Vogel in Elburg op, op dinsdag 15 december.

Zaterdag 19 december is een drukke dag: 's ochtends is het Dickensorkest te vinden in Heerde. 's Middags wordt het winkelcentrum van Dronten gevuld met kerstklanken en tijdens Kerst in Oud Kampen speelt een Koperensemble van de vereniging in het bovenstroomse deel van de Oudestraat in Kampen.

Inhoud syndiceren