PR

Wie zijn dat dan, die 'Vrienden van' ? - Vrienden van Flora Band Live!

De voorbereidingen voor 'Vrienden van Flora Band Live!' 2015 op 30 mei zijn in volle gang! De kaartverkoop gaat als een trein en onze muzikanten zijn enthousiast. Toch zijn er nog veel mensen die vragen: 'Maar wie zijn dan die vrienden van jullie?'

Een logische vraag, want zo'n naam impliceert dat de Flora Band daar niet alleen op het podium staat. En dat klopt! Want de mannen van de Flora Band zijn voor de tweede keer de samenwerking aangegaan met Allstars Coverband.

Zaterdag: Street Parade & Taptoe Bergen op Zoom

Op zaterdag 16 mei wordt er in Bergen op Zoom een Taptoe met Streetparade georganiseerd. Op het gevarieerde programma staan zowel landelijk bekende korpsen als regionale korpsen en harmonieën. De Bergse Taptoe is gratis toegankelijk voor iedereen. Enkel voor een zitplaats op de tribunes die op de Grote Markt geplaatst zullen worden, wordt een schappelijk bedrag van 10 euro gevraagd. Deze zitplaatsen kunt u reserveren via tribunezp [at] taptoebergenopzoom [dot] nl.

Het programma op zaterdag 16 mei gaat om 14:30 uur van start:

Bevrijdingsconcert Juliana, Bernhard en Willem III Amersfoort

Op 7 mei 1945, na de bevrijding, marcheerde Juliana als eerste muziekkorps weer door de Amersfoortse straten. Een unieke (verenigings)gebeurtenis, die grote indruk op de leden en de Amersfoortse bevolking maakte destijds. In het kader hiervan brengen de Chr. Muziek- en Showbands Juliana & Bernhard en concertorkest Willem III een grootse theatervoorstelling in beeld, licht en geluid in de Bernhardkazerne te Amersfoort om onze vrijheid te herdenken en te vieren, met als titel: “Festival of Music, 70 years of Liberation”

Taptoe Kapelle - 20 juni 2015

Na een succesvolle editie in 2011 wordt er ook dit jaar Taptoe Kapelle georganiseerd door Showkorps Jonge Kracht. Op zaterdag 20 juni bent u van harte welkom op het korfbalveld aan de Vroonlandseweg in Kapelle. Parkeren kunt u op het naastgelegen parkeerterrein van de voetbalvereniging.

Om 19:00 uur vangt de taptoe aan en wordt u een gratis avondvullend programma aangeboden met shows van:
-Showkorps Juliana uit ’s Gravendeel,
-Drumfanfare DIOS uit Oijen,
-Deltaband Vlissingen,
-Twirl- & Dancefactory uit Kapelle

Glasstad (mars) Taptoe 2015

Op 30 mei 2015, is het groot feest in Leerdam. Twee jubilea op dezelfde dag. Alweer voor de 70ste keer wordt de landelijk bekende Glasstadmars gehouden waarbij een paar duizend wandelaars mee lopen. De uittocht wordt ondersteund door diverse regionale muziekkorpsen.

Bevrijdingstaptoe Schiedam

Vandaag, bevrijdingsdag, organiseert de Schiedamse afdeling van de VNFG een grote taptoe op de Maasboulevard in Schiedam. Op het taptoeterrein, dat omringd zal zijn door tribunes met 1.500 gratis zitplaatsen, zal een aantal Nederlandse showbands, zoals DVS uit Katwijk, Floraband uit Rijnsburg, Dutch Pipes & Drums uit Tilburg en natuurlijk de Rijnmondband, een gevarieerd showprogramma presenteren.

70-jarig bevrijding bezorgd Drachten een BevrijdingsTaptoe

In het kader van 70-jarig bevrijding 2015 wordt er op zaterdag 2 mei 2015 weer een TAPTOE in Drachten georganiseerd. De organisatie is in handen van het Oranje Comité Drachten en het was hun insteek om van deze taptoe een groot evenement te maken. Trots is het Oranje Comité Drachten dat het hun gelukt is de volgende deelnemers te kunnen contracteren.

-Drum- en Showfanfare Advendo – Sneek
-Show- and Marchingband K&G – Leiden
-Drum- en Bugle Corps Jubal – Dordrecht
-Floraband – Rijnsburg

Bevrijdings Taptoe Neede op woensdag avond 6 mei

In het kader van 70-jarig bevrijding wordt er op woensdagavond 6 mei 2015 in Neede een TAPTOE georganiseerd. Het is de organisatie gelukt om van deze taptoe een groot evenement te maken, waaraan de volgende verenigingen deelnemen:

Vrienden van Flora Band Live! 2015

Op zaterdag 30 mei 2015 organiseert Show-, Marching- en Concertband Flora Band voor de tweede keer ‘Vrienden van Flora Band Live!’. Dit evenement, in samenwerking met coverband ‘Allstars’, is in de wijde omgeving uniek in haar soort. Voor een avondje ouderwetse gezelligheid in een muzikaal, hip jasje, zit je hier goed!

Laatste kaarten beschikbaar voor DinnerShow "SCHITTEREND" in Hoogeloon

In een sfeervolle tent aan de Hooge Poort in Hoogeloon kan op zaterdag 9 mei vanaf 18:00 uur worden genoten van een zeer afwisselend viergangen diner. Tussen de gangen door kan worden genoten van zang, dans, cabaret en natuurlijk St. Joris Showband. Een kaartje kost € 40,-, deze geeft recht op een viergangen diner, amuse, welkomstdrankje en een avond gevuld met entertainment.

Het thema van de avond zal een verassing blijven tot het moment van aanvang… Reserveren kan nog voor 25 APRIL per mail (schitterend [at] sintjoris [dot] org)

Inhoud syndiceren