ESKA Bemmel

Leerlingen ESKA blazen al aardig nootje mee

het nieuwe seizoen staat voor de deur, leerlingen werken hard aan muziekopleiding en de clubkas campagne gaat van start. De dagen worden weer langer en de zon heeft al aardig van zich doen laten spreken. Alles duidt op de start van een nieuw seizoen. Eska heeft in de winter niet stil gezeten om te vernieuwen. Nieuwe werken op de lessenaar en de show, die tijdens o.a. Aalbers-taptoe Bemmel is te zien, is flink aangepakt. In het weekend van 22 en 23 maart wordt er een studieweekend gehouden om hard te werken aan het nieuwe seizoen. Waar Eska in 2014 is te zien vind u op onze website.

BEMMEL: "Een dikke tien"..

Een dikke tien: dat cijfer was toegekend door Weeronline voor het weer op zondag 9 september. En een dikke tien wás het! Na jaren kou, regen, wind en nat gras in juni te hebben gehad tijdens Aalbers-Taptoe Bemmel, leken de weergoden op zondag 9 september alles goed te willen maken met het organiserende ESKA Bemmel.

Afscheid en huldiging Tamboer-maître ESKA Bemmel

Tijdens de 35e Taptoe Bemmel op 14 juni jl. (georganiseerd door ESKA Bemmel) nam tamboer-maître Gery Geurts na 30 jaar trouwe dienst afscheid. Dit houdt niet in dat hij geheel verdwijnt van het podium.

Voor zijn tomeloze inzet werd hij door burgemeester Harrie de Vries van de gemeente Lingewaard, gehuldigd als Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Inhoud syndiceren