Sint Joris

30 April Open repetitie St. Joris Showband

St. Joris Showband geeft op 30 april een kijkje in de keuken. Je bent welkom om mee te spelen en te lopen tijdens de showrepetitie. De avond zal in het teken staan van het leren kennen van DE ENTERTAINERS uit de Brabantse Kempen. Na de repetitie is er gelegenheid tot een praatje en het stellen van vragen. Kun je een instrument bespelen en wil je graag een keer mee doen, dan kan dat! Kun je niet spelen, maar wil je gewoon kijken dan mag dat natuurlijk ook.

'Vrienden van Sint Joris Live', een show die je niet mag missen

Na de succesvolle eerste vier edities vindt de 'Vrienden van Sint Joris Live' nu plaats op zaterdag avond 7 november 2015 in gemeenschapshuis D'n Aanloop in Hoogeloon. 'Vrienden van Sint Joris Live' is een muzikale show waarbij diverse muziekstijlen zoals rock, soul, funk en feestmuziek de revue passeren. De nummers worden gezongen door diverse artiesten die muzikaal begeleid worden door een vaste huisband onder leiding van Bas Soetens. St.

Zonnig dagje Frankrijk voor Sint Joris

Zondag 17 mei stond er een dagje Frankrijk op de agenda voor Sint Joris Showband. Na een gezellige busrit naar Lambres les Douai stond het korps uiteindelijk een uurtje te vroeg opgesteld voor de optocht. Gelukkig scheen de warme Franse zon behoorlijk en was er een mooi parkje in de buurt, waardoor niemand het erg vond om nog even te wachten.

Laatste kaarten beschikbaar voor DinnerShow "SCHITTEREND" in Hoogeloon

In een sfeervolle tent aan de Hooge Poort in Hoogeloon kan op zaterdag 9 mei vanaf 18:00 uur worden genoten van een zeer afwisselend viergangen diner. Tussen de gangen door kan worden genoten van zang, dans, cabaret en natuurlijk St. Joris Showband. Een kaartje kost € 40,-, deze geeft recht op een viergangen diner, amuse, welkomstdrankje en een avond gevuld met entertainment.

Het thema van de avond zal een verassing blijven tot het moment van aanvang… Reserveren kan nog voor 25 APRIL per mail (schitterend [at] sintjoris [dot] org)

Een nieuwe naam voor het hoofdkorps van Sint Joris Hoogeloon

Na goed overleg en vele ideeën vanuit de leden is er gekozen voor een naam die zowel onze afkomst trouw blijft, maar ook past bij de weg die we de afgelopen tijd ingeslagen zijn en een internationaal tintje heeft. Vanaf nu zal het hoofdkorps verder gaan onder de naam St. Joris Showband. Binnenkort gaat ook de nieuwe website online.

 

‘Vrienden van Sint Joris Live’, een show die je niet mag missen

Na de succesvolle eerste drie edities vindt de ‘Vrienden van Sint Joris Live’ nu plaats op zaterdag avond 1 november 2014 in gemeenschapshuis D’n Aanloop in Hoogeloon. ‘Vrienden van Sint Joris Live’ is een muzikale show waarbij diverse muziekstijlen zoals rock, soul, funk en feestmuziek de revue passeren. De nummers worden gezongen door diverse artiesten die muzikaal begeleid worden door een vaste huisband onder leiding van Bas Soetens.

Meer show, meer schouwspel - Taptoe Hoogeloon in D’n Anloôp

Staat op 1 juni al een aantekening in de agenda? Dan is namelijk de jaarlijkse Taptoe, georganiseerd door Show- en Drumfanfare Sint Joris. Dit jaar is de nadruk van de show gaan verliggen van Taptoe naar show. Er worden meer straattheater en danselementen toegevoegd. 

35e Taptoe Hoogeloon

Op zaterdag 1 juni 2013 zal voor de 35e keer Taptoe Hoogeloon georganiseerd worden door Show- en Drumfanfare Sint Joris. Na het succes van de editie ‘nieuwe stijl’ in gemeenschapshuis D’n Anloôp van vorig jaar zal de taptoe wederom binnen plaatsvinden. Na de taptoe een aantal jaar op het Valensplein te hebben georganiseerd, met succes maar met wisselende weersomstandigheden, werd vorig jaar gekozen om gebruik te gaan maken van de sporthal van D'n Anloôp.

Show- en Drumfanfare Sint Joris haalt alles uit de kast

Na het daverende succes van het concert samen met Monks Avenue vorig jaar heeft Show- en Drumfanfare Sint Joris uit het Brabantse Hoogeloon besloten om er dit jaar nog een schepje bovenop te doen. Aanstaande zaterdag 17 november presenteren zij 'Vrienden van Sint Joris Live.'

Grandioos concert Monks Avenue en Sint Joris

Op zaterdag 19 november a.s. is het dan zover: Sint Joris verzorgt een grandioos concert samen met Monks Avenue. Een mooie afsluiting van het 45-jarig jubileumjaar van de Show- en drumfanfare. De voorbereidingen zijn al maanden aan de gang. Een geschikte locatie, licht, geluid, catering, promotie, logistiek; er komt ontzettend veel bij kijken om een goed concert te organiseren. En dan nog het belangrijkste: de muziek.

Inhoud syndiceren