Sint Joris

‘Vrienden van Sint Joris Live’, een show die je niet mag missen

Na de succesvolle eerste drie edities vindt de ‘Vrienden van Sint Joris Live’ nu plaats op zaterdag avond 1 november 2014 in gemeenschapshuis D’n Aanloop in Hoogeloon. ‘Vrienden van Sint Joris Live’ is een muzikale show waarbij diverse muziekstijlen zoals rock, soul, funk en feestmuziek de revue passeren. De nummers worden gezongen door diverse artiesten die muzikaal begeleid worden door een vaste huisband onder leiding van Bas Soetens.

Meer show, meer schouwspel - Taptoe Hoogeloon in D’n Anloôp

Staat op 1 juni al een aantekening in de agenda? Dan is namelijk de jaarlijkse Taptoe, georganiseerd door Show- en Drumfanfare Sint Joris. Dit jaar is de nadruk van de show gaan verliggen van Taptoe naar show. Er worden meer straattheater en danselementen toegevoegd. 

35e Taptoe Hoogeloon

Op zaterdag 1 juni 2013 zal voor de 35e keer Taptoe Hoogeloon georganiseerd worden door Show- en Drumfanfare Sint Joris. Na het succes van de editie ‘nieuwe stijl’ in gemeenschapshuis D’n Anloôp van vorig jaar zal de taptoe wederom binnen plaatsvinden. Na de taptoe een aantal jaar op het Valensplein te hebben georganiseerd, met succes maar met wisselende weersomstandigheden, werd vorig jaar gekozen om gebruik te gaan maken van de sporthal van D'n Anloôp.

Show- en Drumfanfare Sint Joris haalt alles uit de kast

Na het daverende succes van het concert samen met Monks Avenue vorig jaar heeft Show- en Drumfanfare Sint Joris uit het Brabantse Hoogeloon besloten om er dit jaar nog een schepje bovenop te doen. Aanstaande zaterdag 17 november presenteren zij 'Vrienden van Sint Joris Live.'

Grandioos concert Monks Avenue en Sint Joris

Op zaterdag 19 november a.s. is het dan zover: Sint Joris verzorgt een grandioos concert samen met Monks Avenue. Een mooie afsluiting van het 45-jarig jubileumjaar van de Show- en drumfanfare. De voorbereidingen zijn al maanden aan de gang. Een geschikte locatie, licht, geluid, catering, promotie, logistiek; er komt ontzettend veel bij kijken om een goed concert te organiseren. En dan nog het belangrijkste: de muziek.

Taptoe Geertruidenberg, 2010

83
Inhoud syndiceren