passie

“Beautiful Inside”, nieuwe thema Passie Cadets

Passie Cadets maakt haar thema bekend voor het winterguardseizoen 2014. Het programma gaat over de wijze waarop in de media wordt beschreven hoe we er op z’n mooist kunnen uitzien, wat we moeten doen om het perfecte
lichaam te hebben en het meest ideale gewicht, terwijl in feite innerlijke schoonheid het belangrijkste van alles is.
Muziek van Emeli Sande vormt de basis voor “Beautiful Inside” met de nummers “Read all about it” en “Beneath your Beautiful”.

Aanstaande woensdag 4 april houdt winterguardunit Passie een open avond

Deze avond is tevens een eerste training voor het zomerseizoen van de zomerguard van het showcorps van Harpe Davids, maar tegelijkertijd willen we guards uit te nodigen kennis te maken met Passie Zoetermeer en je eventueel aan te melden voor Passie 2013.

Jan de Wreede; veertig jaar passie voor Advendo

Interne muziekopleiding, instructeur Advendo, instructeur Jong Advendo en zijn meest recente project T-Brass; maarliefst veertig jaar heeft hij zich ingezet voor deze club. Shows schrijven, muziek componeren en arrangeren, leiding geven en aansturen daar waar nodig is en nog veel meer dingen die ik niet eens allemaal uit mijn hoofd kan opnoemen. Uiteraard gaat het over Jan de Wreede. Hij neemt na een lange tijd afscheid als instructeur van Jong Advendo en zal zich vanaf heden bezig houden met T-brass.

Inhoud syndiceren