Jubal Dedemsvaart

Showband Jubal opnieuw naar Disneyland Parijs

Op vrijdag 23 mei reizen de muzikanten van Showband Jubal voor de tweede keer af naar Parijs om daar een dag later op te treden in de wereldberoemde Disney Parade. Al kort na het optreden dat de band in 2010 mocht verzorgen volgde er een uitnodiging vanuit Disney voor een vervolgoptreden. Vier jaar later is het zo ver en zal de band opnieuw langs het Disney kasteel de Mainstreet USA binnen marcheren.

Jubal Dedemsvaart WMC2013

27

Nieuwe Bassdrum voor “DVS”

Majestic is zeer druk met de ontwikkelingen voor de Marching drums. De afgelopen tijd is er goed geluisterd en gekeken wat de trends zijn in Marching. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe lijn trommels en Bass drum onder de naam “Prophonic Marching drums”. Eén van de belangrijkste trends is toch wel het gewicht van de instrumenten. Daarnaast was het ook wel weer eens tijd de drums volledig te herzien qua vormgeving en functionaliteit. Klank staat natuurlijk bij ons altijd op nr. 1!

Showband Jubal klaar voor WMC

Zaterdag is het zo ver: na maanden van voorbereiding zal Showband Jubal voor de tweede keer in haar bestaan deelnemen aan het WMC te Kerkrade. In 2009 heeft de band ook al mee gedaan aan het WMC en een mooie prestatie neer gezet. In 2013 hebben ze de lat hoger gelegd en hopen de prestatie van 2009 minimaal te kunnen evenaren.

WMCellPhone bij Jubal Dedemsvaart

Rick van der Graaf van Jubal Dedemsvaart. Jubal gaat voor de 2e maal naar het WMC en komt uit in de Start division mars. Voor de band is deelnemen belangrijker dan de punten maar toch staat 80+ wel als doelstelling. Luister het interview voor meer info uit Dedemsvaart.

Jubal scoort met prachtig jubileumconcert

Het Grote JUBALeum Concert ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van Jubal zal de boeken in gaan als een geweldig evenement. Na optredens door het Jeugdorkest, de Harmonie, twirlers en Showband waren de optredens van Cindy Oudshoorn en De Dikdakkers absolute hoogtepunten van de avond. Jubal heeft met dit gratis openluchtconcert dan ook flink gescoord bij de inwoners van Dedemsvaart.

Muziekmarkt

Showband Jubal haalt top-dirigent in huis

Na een korte periode met diverse gastdirecties presenteert Showband Jubal met trots haar nieuwe dirigent. Met ingang van december staat de band onder leiding van Ruud Böhmer uit Velp. Daarmee heeft Jubal één van de toppers op gebied van mars en show in huis gehaald. Böhmer heeft in zijn lange loopbaan als dirigent al diverse toporkesten gedirigeerd, waaronder de drumfanfare van de Koninklijke Luchtmacht. Daarnaast fungeert hij regelmatig als jurylid tijdens (inter)nationale concoursen., zoals het World Music Contest waar ook Showband Jubal aan deelnam in 2009.

Jubal heeft succesvol opleidingsmodel

Het traditionele tweejaarlijkse najaarsconcert van christelijke muziekvereniging Jubal benadrukte de grote verscheidenheid in repertoires.

De ritmische avond in sporthal De Citadel leerde tevens dat het Dedemsvaartse keurkorps een instituut aan het worden is.

Showband Jubal Dedemsvaart succesvol op Europees Kampioenschap

Afgelopen zaterdag 3 juli heeft Showband Jubal Dedemsvaart met succes deelgenomen aan de Europese Kampioenschappen voor Mars en Show in het Duitse Rastede. Zaterdagavond werd al bekend dat Showband Jubal zich met de show als vijfde op de ranglijst had gekwalificeerd voor de eindstrijd op de zondag. Echter was vooraf al besloten alleen op de zaterdag deel te nemen. De punten van de marswedstrijden werden pas de volgende dag bekend gemaakt, aangezien op de zondag ook nog een groot aantal deelnemers het speelveld zouden betreden.

Tropische temperaturen

Inhoud syndiceren