Johan Friso

Johan Friso wint in Leeuwarden

Johan Friso heeft bij de tweede DCN-contest in Leeuwarden de winst gepakt in de Junior Class. De Zeeuwen hadden de lange busreis naar het hoge Noorden allerminst in de benen zitten en legden een puike show op de grasmat.

Met een score van 70.40 liet Johan Friso grote concurrent Jong Jubal (67.40) achter zich. De Jong-Holland Junioren legden knap beslag op de derde plaats (61.70), voor Jong Beatrix (59.35). De Zwijndrechtenaren legden bovendien beslag op de Proud Talent Award, een speciale prijs die werd bejureerd door de Friese bond OMF.

Jong Jubal pakt de DCE 2013 Junior Class titel

 

Einduitslag Junior Class DCE European Championships.

Na de wedstrijden in de Junior Class is het tijd om alle deelnemers naar het veld te halen zodat de scores bekend kunnen worden gemaakt.

Op het veld staat de toekomst van drumcorps in Europa. Een prachtig gezicht hoe al deze kids vol spanning staat te wachten op de punten. Allemaal een groot compliment voor jullie prestatie!

De einduitslag:

‘Emotions’ bij Johan Friso; Color Guard Melissa Bliek

Buiten goede muziek, een indrukwekkende show, een heleboel inzet van staffleden en een flinke dosis creativiteit, is er één ding waar een corps niet buiten kan; en dat is haar leden. Wat doet iemand besluiten lid te worden van een drum & bugle corps of showkorps, en wat maken ze daar mee? Color guard lid Melissa Bliek vertelt het verhaal over haar eerste seizoen bij Johan Friso.

Juliana wint DCN contest Middelburg

Juliana is de winnaar geworden van de eerste Drum Corps Nederland contest van dit seizoen. In hun thuishaven Middelburg won ook hun juniorengroep Johan Friso in hun klasse. De seizoenopener trok aardig wat bezoekers naar het zonovergoten sportpark.

Eerste stappen nieuwe show Johan Friso

Johan Friso heeft de eerste stappen van de show gelopen. Het eerste nummer: The Phantom of the Opera, zit muzikaal al een tijdje en zaterdag was het tijd om de muziek met het lopen en dansen samen te voegen. Er werd begonnen in aparte secties. Even goed rekken en strekken voor we aan het bewegen begonnen! Na de opwarming werd er aan de basics gewerkt in de hele groep. Dat is weer eens wat anders om als snaredrummer naast een trompettist en een guardlid te lopen. Er werd hard gewerkt om de onderlinge verschillen uit de groep te halen.

Presentatieavond Johan Friso en Juliana Middelburg

Al maandenlang wordt er door Johan Friso en Juliana keihard gerepeteerd. En dat naturlijk om toe te werken naar de opening van het seizoen 2011. Aanstaande zaterdag is het weer zover, de jaarlijkse presentatieavond. Tijdens het avondvullende programma zullen Johan Friso en Juliana de nieuwe programma’s voor het eerst in uniform aan het publiek laten zien! Naast deze twee shows zullen er ook dit jaar weer diverse andere optredens worden gegeven. Alle groepen hebben naast het instuderen van de shows, ook nog tijd gevonden om nog iets anders aan het publiek te laten zien.

Johan Friso viert 40 jarig bestaan met grote muzikale show in Schouwburg

Het Junior Drumcorps Johan Friso uit Middelburg bestaat in 2011 40 jaar! Het jeugdkorps van de Juliana Korpsen Middelburg gaat dit groots vieren met een revue.

Juliana - Johan Friso: De laatste !....

Vanavond zullen Juliana en Johan Friso voor de laatste keer de volledige show laten zien op het vertrouwde PA-Veld in Middelburg. Een jaar lang is er hard gewerkt voor de belangrijkste dag van het jaar, de DCE-Finals, morgen in Kerkrade. Juliana is vrijwel de hele week al bezig geweest op het veld en de show is wederom zichtbaar beter geworden. Ook Johan Friso is op verschillende punten weer enorm vooruit gegaan. Johan Friso zal vanavond om 19:45 de repetitie afsluiten met een volledige run van de show.Voor Juliana staan er vanavond twee volledige runs op het programma.

Johan Friso zoekt oud-leden voor jubileumviering

Het Junior Drum Corps Johan Friso uit Middelburg is op zoek naar oud-leden. Het jeugdkorps van Juliana uit Middelburg bestaat in 2011 al weer 40 jaar en dat willen ze groots gaan vieren. Op 19 februari 2011 is er een grote reünie in de Stadsschouwburg in Middelburg.

Inhoud syndiceren