Evenementen

Veluwe Taptoe Indoor wordt traditie in Barneveld

Op vrijdagavond 23 oktober zal voor de 3e keer de Veluwe Taptoe worden gehouden in de Veluwehal in Barneveld. Het ruim 2 uur durende programma bestaat dit jaar uit zeer afwisselende shows uitgevoerd door gerenommeerde showkorpsen uit het hele land. Zo staan op de vloer Showband Da Capo uit Lisse met hun nieuwe shows 'Flowering the World' en 'Jetzt Geht's Los', Showband Excelsior uit Renkum met de show 'A World of Music', Mallet-Percussionband Drumband Rhenen met een musicalshow, Showband Jubal uit Zwolle met de show 'Dreams: Emotions of Sleep' en Showband St.

Vanmiddag: Streetparade en Taptoe in centrum Heerenveen

Op 12 september zal vanaf 14.00 uur het centrum van Heerenveen weer vol muziek en show zijn tijdens de elfde editie van Taptoe Heerenveen! Verschillende korpsen zullen zich, tijdens een streetparade en een taptoe, aan het publiek presteren. De streetparade vindt plaats in het centrum en de taptoe zal plaatsvinden op het Gemeenteplein, een sfeervolle locatie midden in het centrum! 

Jubileumfeest IJmuider Harmonie, 70ste verjaardag in Stadsschouwburg Velsen

Zin in een geweldig concert, dat kan op 3 oktober! In de Stadsschouwburg te Velsen om 20.15 uur. Alle afdelingen van de IJmuider Harmonie zullen zich van hun beste kant laten zien en horen. De jeugd, showband, IJH-musementsorkest en Seabreeze bigband zijn klaar voor een spectaculaire avond.

42ste taptoe Bemmel voor Kasteel de Kinkelenburg

Op 13 september vind het jaarlijkse muziekspektakel op het gazon voor Kasteel de Kinkelenburg plaats, Aalbers-Taptoe Bemmel. Met in het voorprogramma Kakafonie de Rotdweilers. De 42ste taptoe Bemmel gaat van start met een streetparade om 13:00uur, vanaf 14:15uur het voorprogramma op het gazon en 15:00uur de start van de taptoe.

25e Taptoe Sleeuwijk

Sleeuwijk, zaterdag 20 september 2014: “…en ook u bedankt voor uw aanwezigheid en bent natuurlijk volgend jaar weer van harte welkom op de25ste Taptoe Sleeuwijk. Het programma is inmiddels al rond, en omdat het een jubileum is hebben we behoorlijk grote namen kunnen vastleggen, namelijk K&G uit Leiden, DVS katwijk en Advendo uit Sneek. Daarnaast kunt zelfs twee keer genieten van ons eigen Showkorps Wilhelmina. Kortom, daar moet u bij zijn.

Muziekfestival Delfzijl 2015

Op zaterdag 26 en zondag 27 september wordt in het centrum van Delfzijl de lustrumeditie gehouden van het grootste openlucht muziekfestival voor amateur blaas- en slagwerkmuziek in Noord-Nederland: het Muziekfestival Delfzijl. De Stichting Muziekfestival Delfzijl heeft de programmering rond. Het beloven twee indrukwekkende dagen te worden in Delfzijl, boordevol zeer divers blaas- en slagwerkmuziek

26e Taptoe Nieuwkuijk

Op zaterdag 5 september organiseert Showband Nieuwkuijk voor de 26e keer Taptoe Nieuwkuijk op het Sportpark R.K.V.V. Nieuwkuijk. Ook dit jaar is er weer een prachtig programma met korpsen uit het hele land.

Deelnemers zijn: Drumfanfare Peelland uit Deurne, Drum- en Showband Dice Musica uit Ter Aar, Damiate Band uit Haarlem, Jong Exempel uit Empel, Showkorps O&V uit Nuenen, Federatieband uit Den Haag en Showkorps Juliana uit 's-Gravendeel.

Kaartverkoop Taptoe Groningen reeds gestart

De kaartverkoop voor de 25ste Taptoe Groningen is reeds gestart. Door de vele verzoeken heeft het bestuur gemeend om de kaartverkoop wat eerder te laten starten dan de geplande 1 augustus. Via de webshop en de diverse voorverkoopadressen, die te vinden zijn op de site en op de facebookpagina, kunnen de kaarten besteld of afgehaald worden.

29 Augustus: grote streetparade in centrum Leek

Leekster streetparade compenseert gemis 29e Taptoe Leek. Vier topkorpsen uit de regio verzorgen op zaterdag 29 augustus een optreden in het centrum van Leek. Showband Marum, DOS Ulrum, Excelsior Groningen en drumfanfare Avanti uit Groningen zullen tussen 15.00 en 17.00 uur het winkelende publiek vermaken met hun muzikale kunnen. De organisatie van het evenement is in handen van de taptoecommissie Leek.

35e Taptoe Middelkoop Duiven

Liemers Harmonie Duiven houdt op zaterdag 29 augustus voor de 35ste maal Taptoe Middelkoop Duiven. Om 20.00 uur zal de Taptoe geopend worden door de organiserende vereniging, die ook haar nieuwste show met het thema ‘Back to the Eighties’ brengt. De show is een terugblik naar de tijd waarin Taptoe Middelkoop Duiven voor het eerst georganiseerd werd.

Inhoud syndiceren