Evenementen

PRIMEURS bij TAPTOEvoorKIKA

Nog een kleine twee weken en dan is het zover. In Sportcomplex Koning Willem-Alexander in Hoofddorp vindt zaterdagavond 25 april 2015 de 3e editie van TAPTOEvoorKIKA plaats. De aanvang is exact om 19.30 uur en de hal is vanaf 18.30 uur open voor het publiek. Gratis parkeren.

Geen twijfel over Oranjetaptoe Ede

Op Koningsdag zal de 29e Oranjetaptoe normaal plaatsvinden in het Edese Openluchttheater.  Showkorpsen Irene kregen dit jaar de opdracht van de Gemeente Ede om de taptoe te organiseren. Voorheen was CNF de opdrachtgever, maar de Gemeente heeft besloten de exploitatie van het Openluchttheater in eigen hand te nemen.

Voor het eerst in Oudewater: Taptoe Oudewater

Zaterdagavond 9 mei organiseren wij samen met de Stichting Combinatie van Korpsen een spectaculaire Taptoe. Voor dit bijzondere jubileum hebben we een bijzonder programma weten samen te stellen. Pasveer en Jong Pasveer uit Leeuwarden, K&G uit Leiden en De Arnhemband, die samen een optreden verzorgt met de MacLaren Pipeband uit Venlo. Ook Marching band DVS uit Katwijk staat op het programma.

Advendo Korpsen beloven primeurs tijdens Showavonden

Op vrijdag 17 april en zaterdag 18 april a.s. organiseert Advendo voor de zestiende keer de jaarlijkse Showavonden in de Sneker Sporthal aan de van Giffenstraat in Sneek. Op deze avonden zullen alle groepen hun nieuwe programma voor 2015 presenteren.

Derde Showcase van Jubal Zwolle

Op zaterdag 18 april presenteert showband Jubal Zwolle zijn derde Showcase. Op deze avond stellen alle onderdelen zich voor aan het aanwezige publiek. De Showcase vindt van 19:00 tot 21:30 uur plaats in het Jubalgebouw (Geert Grootestraat 1 in Zwolle).

Van jong tot oud

Taptoe trapt feestweek Bunschoten-Spakenburg 2015 af

Woensdagavond 29 april aanstaande wordt Sportpark de Westmaat gevuld met muziek! Taptoe Bunschoten-Spakenburg ontvangt op het kunstgras van IJsselmeervogels 4 Nederlandse showbands die garant staan voor muziek en show! De opening wordt verzorgd door (Gelegenheids)fanfare De Visafslag. Een orkest dat speciaal voor de Taptoe is samengesteld om klokslag halfacht de aftrap te verrichten.

Show- en muziekavond Muziekvereniging Noordenveld in teken van 90 jarig bestaan

Op zaterdag 18 april houdt Muziekvereniging Noordenveld haar jaarlijkse Show- en muziekavond welke voorheen ook wel bekend was als de uitvoering. De nieuwe naam die wij aan de uitvoering geven is “Editie MV Noordenveld” en zal deze editie helemaal in het teken staan van het 90 jarig jubileum wat de vereniging dit jaar viert. Alle groepen zullen zich van hun beste kant laten zien. De avond wordt georganiseerd in sporthal de Hullen te Roden en zal om 19:30 uur beginnen.

Drumfanfare Michaël presents: the Sound of Musical

Bijna precies een jaar na het spetterende jubileumconcert verzorgt Drumfanfare Michaël uit Nijmegen haar jaarlijkse concert op zaterdagavond 11 april. Dit jaar staat het concert in het teken van musicals. Graag nemen we u mee in onder andere de muzikale verhalen van Tarzan, Les Misarables, Flashdance en The Phantom of the Opera. Het concert vindt plaats in gebouw Roomsch Leven aan de Heyendaalseweg 239 in Nijmegen. De toegang is gratis. Na afloop van het concert zijn we benieuwd hoe u het ervaren heeft en doen wij een beroep op uw gulle gift.

Takostu-avond in Stiens

Op zaterdagavond 21 maart 2015 organiseert de muziekvereniging Takostu Stiens weer een “Takostu avond” in De Hege Stins. Het programma start om 19.30 uur en de toegang is gratis, iedereen is van harte welkom.

Blaaskapellenfestival bij Euroband Rotterdam​

​O​mdat wij allerlei goede muzikanten hebben bij de Euroband ​die ook in diverse blaaskapellen spelen organiseren wij voor het eerst bij de Euroband een blaaskapellen​festival​. Geen prijzen, gewoon ​muzikale ​gezelligheid met 6 blaaskapellen. Deze avond zal gevuld worden door ​de volgende blaaskapellen;​

De Bloaspiepers Rotterdam
Blaaskapel de Flaterbende Rotterdam
Blaaskapel de Dwarsliggers Schiedam
Hofrakkers Rijen
't Satte Erremenieke Zwijndrecht
Blaaskapel 2punt0 Rijen

Inhoud syndiceren