Evenementen

Exempel in Concert: 'Love Is All'

Op 28 februari 2015 geeft de Empelse vereniging Exempel met al haar orkesten een avondvullend programma in het Van Der Valk Hotel in Nuland. De Marchingband en Jong Exempel spelen voor het eerst hun shows in een concertzaal en samen met Stageband Next geven zij alvast een voorproefje op het nieuwe seizoen. Een avond vol schitterende muziek waarin de passie & energie van de club centraal staat.

Theatershow slagwerk KAMV en Amersfoortse Scholen in de Kunst: 'Percultural breekt los'

Met Percultural wil de slagwerkgroep KAMV andere kunstdisciplines ontmoeten om samen interessante en vernieuwende projecten te realiseren. Voor deze tweede editie heeft de slagwerkgroep contact gezocht met Scholen in de Kunst. Samen met regisseur Reinier Bavinck is een voorstelling ontwikkeld waar naast percussie een aandeel is voor een acteur en filmmaker, een theaterkoor, een zangeres en twee instrumentale solisten. In de voorstelling wordt een verhaal verteld zonder dat er gesproken wordt. Alle interactie, gedachten en gevoelens horen we in de muziek.

Kaartverkoop TAPTOEvoorKIKA 2015 gestart

Sportcomplex Koning Willem-Alexander in Hoofddorp is zaterdagavond 25 april 2015 het toneel voor de 3e editie van TAPTOEvoorKIKA. De aanvang is exact om 19.30 uur en de hal is vanaf 18.30 uur open voor het publiek.

Vrienden van Oranje LIVE

Op 7 maart 2015 organiseert Show- en Drumfanfare Oranje IJsselmuiden een muziekevenement genaamd “De Vrienden van Oranje Live”. Tijdens dit evenement zal het A-orkest van Show- en Drumfanfare “Oranje” samen met de Kamper coverband ‘No Brakes’ een non-stop programma spelen. Het belooft een mooie muzikale avond te worden waarvoor wij iedereen van harte uitnodigen!

Waar?

Valentijnsconcert Flora Brass Rijnsburg

Op zaterdag 14 februari organiseert Flora Brass het inmiddels traditionele Valentijnsconcert. Samen met de band Casual Company en zangeres Gerlinde Vliegenthart zal Flora Brass op deze liefdesavond een variatie aan stukken ten gehore brengen, afgewisseld én samen met band en zangeres. U zult onder andere kunnen genieten van ‘Rolling in the Deep’, ‘Goodbye to Love’, ‘Gabriella’s Song’ en nog vele andere nummers om bij weg te zwijmelen. Daarnaast verzorgt Flora Brass nog een speciale surprise-act.

Taptoe Groningen evalueert en blikt vooruit

Het is zeer stil in de media voor wat betreft de taptoes maar veel korpsen en organisaties bereiden zich alvast voor op het komende taptoe seizoen. Zo ook de stichting Taptoe Groningen. Alhoewel we al druk bezig zijn om ons jubileumprogramma in te delen blikken we op zaterdag 24 januari nog even terug op de afgelopen Taptoe Groningen. Dan zal er met de vrijwilligers van de Taptoe Groningen organisatie een evaluatie plaatsvinden. De vrijwilligers kunnen dan hun opmerkingen en tips ter tafel leggen en kunnen we met zijn allen kijken wat er te verbeteren valt.

Nieuwjaarsconcert Drumfanfare Forum Hadriani

Zondag 4 januari 2015 is het traditionele Nieuwjaarsconcert van Muziekvereniging Forum Hadriani in het verenigingsgebouw, Oosteinde 16 te Voorburg. Het concert is van 14.00 – 15.00 uur. De Drumfanfare onder leiding van Jos Lustberg brengt een zeer gevarieerd programma waarin de vele, muzikale, mogelijkheden van de Drumfanfare volledig worden benut. De Drumfanfare kende een succesvol 2014 met vele optredens in binnen- en buitenland. Onder leiding van tamboer- en showinstructeur Ronald Krassenburg is een nieuwe show ingestudeerd.

Nieuwjaarsconcert Showkorps Wilhelmina Sleeuwijk

Graag nodigen wij u uit om op zaterdag 3 januari 2015 voor het jaarlijkse nieuwjaarsconcert van Showkorps Wilhelmina. Op deze avond willen wij u graag een presentatie geven van de muzikale plannen van onze vereniging voor het seizoen 2015.
Het jeugdshowkorps heeft voor het komende taptoeseizoen weer een nieuwe galashow. De jeugdleden willen dit dan ook graag aan u ten gehore brengen. Ook spelen zij muziek uit hun straatrepertoire. De slagwerkgroep heeft voor deze avond weer een spectaculaire verrassingsact voorbereid. Kom kijken, luisteren en laat u verrassen!

Kerst Concerten 2014

Op 22 december wordt in Hattemerbroek een 'winterwandeling' gehouden met veel muziek, lekkers en lichtjes onderweg. De bewoners in Hattemerbroek kunnen naast meelopen ook straten, hun huis of tuin voorzien van lichtjes of geweldige sfeer. Aan het einde van de winterwandeling staat er voor iedere deelnemer een lekker kopje snert klaar!

Amsterdam Brass organiseert play-in voor koperblazers en slagwerkers

Amsterdam Brass organiseert op zondag 11 januari een play-in voor koperblazers en slagwerkers uit de omgeving Amsterdam en daarbuiten. Amsterdam Brass, is een traditionele brassband bestaande uit 28 koperblazers en slagwerkers. De band mag worden gerekend tot een van de beste amateur orkesten uit Amsterdam en behaalde onlangs op de Nederlandse Brassband kampioenschappen in Utrecht een verdienstelijke 2de plaats.

Inhoud syndiceren