Evenementen

Taptoe Deurne, ”Deurne at the Royal Park"

Zaterdag, 13 september vindt één van Deurnes grootste muzikale evenementen plaats “Taptoe Deurne”. De organisatie van Taptoe Deurne is wederom in handen van DrumFanfare Peelland. Het thema ”Deurne at the Royal Park” is geheel in stijl van DrumFanfare Peelland. Ditmaal is er niet gekozen voor Engelse marsen maar voor populaire muziek afkomstig van het Engelse continent. Bekende nummers van onder andere The Beatles, The Rolling Stones, Status Quo, Queen en een James Bond thema zullen wij tijdens de show voor u ten gehore brengen.

Excelsior Renkum presenteert: Taptoe Renkum

Op 27 september 2014 organiseert Excelsior Renkum haar eigen taptoe in ‘De Rijnkom’ te Renkum. Dit ter gelegenheid van het 80 jaar bestaan van haar muziekvereniging. Het jubileumjaar wil Excelsior Renkum graag groots met u vieren!

24ste Taptoe Sleeuwijk

Waar een klein dorp groot in kan zijn? Het organiseren van een taptoe natuurlijk. Met een top 10 notering vorig jaar voegt Taptoe Sleeuwijk zich nu bij de top van Nederland. Het park aan de Notenlaan wordt daarom ook dit jaar weer omgetoverd tot een prachtig taptoeterrein. Geen uitgestrekt voetbalveld, maar een intieme sfeer in het hartje van Sleeuwijk. Alle grote namen uit de amateurtop van Nederland hebben het heilige gras van Sleeuwijk al eens betreden.

8 optredens in 13 dagen voor show- and marchingband Da Capo uit Lisse

Voor de show- and marchingband van Da Capo uit Lisse, zal deze week het naseizoen gaan beginnen. En wat voor 1. Met een goed gevulde agenda in het vooruitzicht zijn de leden alweer enkele weken in repetitie na een verdiende vakantie. De show- and marchingband zal in 13 dagen 8 optredens verzorgen.

Taptoe Heerenveen viert haar 10e jubileum

Wat 10 jaar geleden als indoortaptoe in Thialf begon is inmiddels uitgegroeid tot een gratis toegankelijke taptoe op het Gemeenteplein in het centrum van Heerenveen. Dit alles onder het motto: “Wij brengen de muziek bij u”! Dat dit een succesformule is blijkt wel ook de grote aantallen bezoekers die de taptoe ieder jaar weer bezoeken. Daarnaast zorgt de streetparade voor “reuring in het centrum” !

Jarige Harmonie St. Laurentius winnaar van de 39e Mars- en Showwedstrijden

Harmonie St. Laurentius heeft zondag j.l. in haar eigen Bemelen op de laatste dag van een uniek jubileumfeest de Mars- en Showwedstrijden van de Muziekfederatie Limburg Zuid West naar zich toe getrokken. De jarige muziekvereniging, onder leiding van tambour-maître Cyril Bollen, instructeur Bert Offermans en dirigent Ron Daelemans, behaalde voor de optocht door Bemelen -met feestelijk vlagvertoon door de bewoners langs de route- én de showpresentatie nabij hoeve Frijns de hoogste score. St.

Aalbers Taptoe Bemmel 2014

De regen heeft plaats gemaakt voor mooie dagen oftewel het wordt weer tijd voor Aalbers-taptoe Bemmel. Op 14 september zal dit jaar de 41ste taptoe Bemmel plaatsvinden op het gazon bij kasteel de Kinkelenburg. Met om 13:00uur de start van de streetparade, vanaf 14:30uur het voorprogramma op het gazon en 15:00uur de start van de taptoe.

Streetparade en aansluitend extra taptoevoorstelling Taptoe Delft

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 september a.s. is er de negende editie van Taptoe Delft. Traditiegetrouw organiseert Stichting Taptoe Delft op de zaterdagmiddag van het taptoeweekend een grootse streetparade. De streetparade is gratis toegankelijk. Aan deze parade doen in ieder geval bijna alle orkesten van de taptoeshow mee. Verder zijn er nog 10 andere muziekkorpsen uitgenodigd om mee te lopen. Dit zijn showkorpsen, show- en marchingbands en drumfanfares.

Regio Orkest Taptoe Groningen samengesteld

Het Regio orkest dat tijdens de 24e Taptoe Groningen een optreden zal verzorgen is samengesteld: uit Spijk/Bierum komt de Muziekvereniging CBS en uit Siddeburen komt de Muziekvereniging Concordia. Beide verenigingen waren al eens eerder onderdeel van het regio orkest tijdens de Taptoe Groningen, maar dan in een andere samenstelling.  Tijdens het programma zal een derde vereniging zich bijvoegen. Dat is de MacDowell Pipeband uit Hoogkerk-Groningen.

34e editie van Taptoe Middelkoop Duiven

Voor Liemers Harmonie Duiven staat inmiddels de 34e editie van Taptoe Middelkoop Duiven voor de deur. Deze taptoe staat als opmaat voor het schuttersfeest en de kermis van schutterij Onderling Genoegen. Met grote trots presenteert Taptoe Middelkoop Duiven dit jaar haar eigen logo, een eigen website (www.taptoeduiven.nl), een eigen Facebookpagina en een Twitter account @taptoeduiven.

Inhoud syndiceren