Evenementen

"Benefietmiddag voor het Vergeten Kind" `s-Hertogenbosch

Voor de vierde keer organiseert Charity 4 Children een benefietmiddag voor het goede doel. Deze keer staat “Het Vergeten Kind” centraal: Ruim 32.000 kinderen in Nederland leven in sobere opvangcentra.

Jubal & Friends, Drumcorps in concert, 'a season in review'

Op zaterdagavond 25 oktober organiseert Jubal samen met haar jeugdcorps Jong Jubal een bijzondere concertavond in de onlangs gerestaureerde schouwburg Kunstmin in Dordrecht. Het concert vindt exact een week vóór de officiële opening van de schouwburg plaats en maakt deel uit van het inspeelmaand-programma van het vernieuwde theater.

Taptoe leek voor de 28e keer

Ook dit jaar wordt de Indoor Taptoe leek weer georganiseerd in het Leekster Sportcentrum. De organisatie heeft weer een gevarieerd programma samengesteld binnen de beschikbare financiële middelen. Ieder jaar is het weer een uitdaging om een programma samen te stellen dat binnen het budget blijft. Ook wij hebben te maken met de gevolgen van de recessie zegt regisseur Arjan de Vries. Sponsoren haken af of hebben minder te besteden. We willen graag een mix van lokale bands en bands uit het land. Dat is gelukkig dit jaar ook weer gelukt.

Stageband AMIGO Leiden treedt op tijdens Brabantse NEXT Stagenight

Stageband AMIGO uit Leiden zal op 22 november 2014 per bus afreizen naar het Brabantse Empel om daar op te treden tijdens 'NEXT Stagenight'. Dit avondvullend programma is een initiatief van collega-orkest Stageband NEXT uit Empel. Ter gelegenheid van de verjaardag van muziekvereniging Exempel zullen beide orkesten acte de présence geven. Het repertoire van beide orkesten sluit goed bij elkaar aan en is zeker een aanrader om bij aanwezig te zijn.

Voorverkoop Veluwe Taptoe gestart

Op vrijdagavond 24 oktober a.s. vindt na het succes van vorig jaar de tweede editie plaats van de Veluwe Taptoe Indoor. Het wordt wederom gehouden in de Veluwehal in Barneveld. Deze muziekshow die vorig jaar uitverkocht was, kent ook dit jaar een gevarieerd programma. Gerenommeerde muziekshowkorpsen maken hun opwachting in de Veluwehal.

Das groβe Michaël Oktoberfest – Drumfanfare Michaël Nijmegen

In april van dit jaar heeft Drumfanfare Michaël (DFM) uit Nijmegen haar 50-jarig jubileum groots gevierd met het jubileumconcert ‘Night at the Proms’. Nu het einde van dit feestelijke jaar in zicht komt wil DFM nog een keer uitpakken. Dit maal niet met klassieke en moderne nummers maar in de sfeer van een Zuid-Duits Oktoberfest.

‘Vrienden van Sint Joris Live’, een show die je niet mag missen

Na de succesvolle eerste drie edities vindt de ‘Vrienden van Sint Joris Live’ nu plaats op zaterdag avond 1 november 2014 in gemeenschapshuis D’n Aanloop in Hoogeloon. ‘Vrienden van Sint Joris Live’ is een muzikale show waarbij diverse muziekstijlen zoals rock, soul, funk en feestmuziek de revue passeren. De nummers worden gezongen door diverse artiesten die muzikaal begeleid worden door een vaste huisband onder leiding van Bas Soetens.

Hanzefestival en HRFSTWND smelten samen: Galaconcert KMK / JWF

Net als in 2012 vindt het eerste concert in de serie HRFSTWND van 2014 plaats tijdens het Hanzefestival voor Blaasorkesten. We zijn ontzettend blij met de komst van de Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ naar de Hanzehof in Zutphen, op zaterdagavond 11 oktober 2014. Aanvang: 20.15 uur

20 september: Taptoe Pijnacker op het Raadhuisplein

Op zaterdag 20 september organiseert Drumfanfare Haaglanden vanaf 14.30 uur voor het tweede achtereenvolgende jaar een gevarieerde taptoe op het Raadhuisplein in Pijnacker. Toegang is gratis. De taptoe wordt voorafgegaan door een korte streetparade door “het oude dorp”. Om 14.30 uur staat vervolgens het jeugdkorps Jong Haaglanden klaar op het Raadhuisplein om de taptoe te openen met hun show “Hits4Kids”.

Beleef de 40e editie van Taptoe Oosterbeek op zaterdag 20 september 2014

Tijdens de taptoeavond verwelkomen we vele toeschouwers uit binnen- en buitenland. Onder hen nog steeds ‘Slag om Arnhem’-veteranen en familie. Daarnaast ontvangen wij geïnteresseerde bezoekers uit Engeland, Polen, Canada, Verenigde Staten, Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, België en Tsjechië. Jong en oud(er) komen samen op het Raadhuisplein om te genieten van het showspektakel dat plaats vindt in het hart van Oosterbeek. Aansluitend aan het hoofdprogramma volgt de traditionele finale. Deze finale staat in het teken van de Airborne Herdenkingen.

Inhoud syndiceren