Kamper Trompetter Korps

Herkenning en vernieuwing op de contactavond van het KTK

Daar staan ze dan samen: de jubilarissen die voor 12,5 en 25 jaar trouw lidmaatschap een zilveren en gouden speld krijgen; vlak daarachter de KTK Music Kidz. De jongste muzikanten van de vereniging staan netjes in de houding achter hun tambour-maître, naast het Jong Kamper Trompetterkorps en het KTK. Maar ook het vervoersteam en de begeleiding staan even letterlijk in de spotlights. Traditiegetrouw laten alle onderdelen van het Kamper Trompetter Korps op de contactavond in sporthal De Reeve zien wat ze in huis hebben.

Het muziektheater van Taptoe Delft

In mijn wereld, en vaak ook van een hoop mensen die korpsmuziek.nl bezoeken, zijn er van die taptoes waar je vroeger heen ging met je ouders en die je nog steeds bezoekt (mochten ze nog georganiseerd worden). Die taptoes zijn vaak een onderdeel van een feestweek of een nationale feestdag en een mooi voorbeeld is de taptoe in Rijnsburg die gelukkig dit jaar weer plaatsvond. Deze taptoes zijn vaak kleinschalig en onbekend bij het grotere publiek, maar ze ademen sfeer, gezelligheid en sentiment. Er komen grote namen, maar ook de kleinere muziekverenigingen maken hun opwachting.

Open dag Kamper Trompetter Korps

Op zaterdagmiddag 6 september is het weer tijd voor de jaarlijkse Open Dag van het Kamper Trompetter Korps. Dit keer wijkt de vereniging uit naar het VIA College, Flevoweg 68 in Kampen. Een mooie locatie waar het publiek naast veel informatie kan genieten van verschillende shows. Speciaal voor de jeugd zijn er natuurlijk de KTK Music Kidz en het Jong Kamper Trompetter Korps en een flink aantal activiteiten om er een knallende middag van te maken.

Paardenpoep en paraplu´s: Beauvais 2014

Het is zaterdag 28 juni 7:00 uur, op naar het Franse Beauvais aangezien de Rijnmondband Schiedam, Advendo Sneek, Takostu Stiens en KTK kampen daar diverse optredens zullen verzorgen tijden het jaarlijkse feest “fete jeanne hachette” Na iets meer dan 5 uur arriveren we bij het hotel in het grauwe en natte Beauvais. Wanneer we de parkeerplaats aflopen staat de bus van Advendo op de weg, Advendo zit dus naast ons. Gelukkig hebben we van hen een programma gekregen en hebben we dus een beetje houvast qua tijden/locaties.

Open Repetitie BRASS Kamper Trompetter Korps

Op donderdagavond 12 december is het zover! De kans om mee te spelen met de BRASS van het Kamper Trompetter Korps. Ervaar de impact en geniet mee. Speciaal voor deze avond zal de opener van de nieuwe show ‘The Art Of Flight’ samen ingestudeerd worden en dat belooft wat!! Ook zullen andere nummers van het Kamper Trompetter Korps de revue passeren. Natuurlijk zal toptrombonist Eric Westerink aandacht aan blaastechniek besteden en alleen dat is al de moeite waard om mee te pikken.

Het Kamper Trompetter Korps presenteert: "The Art Of Flight"

Stel je voor: Een imposante vogel hoog in de bergen. Het gevoel van kracht en vrijheid! Klaar voor een imposante vlucht hoog over velden en moerassen, langs rivieren en donkere bossen, gracieus en krachtig! Het Kamper Trompetter Korps presenteert: ‘The Art Of Flight’. Een vlucht om nooit te vergeten. Een vlucht die emoties oproept en je meeneemt op een reis zoals nooit tevoren.

Open Repetitie Percussie bij het Kamper Trompetterkorps

Op dinsdagavond 12 november a.s. vanaf 20.00 uur houdt de percussiegroep van het Kamper Trompetter Korps onder leiding van Erik Albers een Open Repetitie. Fanantiek met andere liefhebbers een avond vol slagwerk!

Exclusieve kijk in de keuken bij het Kamper Trompetter Korps

Dinsdagavond 15 oktober vanaf 19.30 uur geeft het Kamper Trompetter Korps een exclusieve kijk in haar keuken. Hoe ontstaat het beleid, wat is het beleid en wat zijn hier de gevolgen van geweest de afgelopen 5 jaren én,  nog interessanter: Wat gaat er gebeuren. Voor iedereen die interesse heeft in muziek in het algemeen en in een bloeiende vereniging in het bijzonder is het bijna een must om aanwezig te zijn. 

Welkom op de KTK Open Dag 2013

Het mooiste moment was de ontlading na het optreden, het maximale uit jezelf halen en dan zo kicken. Heerlijk!!”. Zo maar één van de vele reacties die we hoorden na het optreden van het Kamper Trompetter Korps tijdens het Wereld Muziek Concours. En dat is gaaf! Lekker trainen, Lekker muziek maken en dan voor het publiek alles geven. Tijdens de open dag op zaterdag 14 september 2013 ben je van harte welkom om live achter de schermen onze leden aan het werk te zien.

Kamper Trompetter Korps Kampen Show WMC2013

259
Inhoud syndiceren