Dindua

Spetterende uitvoering Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk

Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk gaf onlangs een prachtige uitvoering in Sportcentrum Eekeburen. Het publiek werd daaronder meer vermaakt met shows van de Colorguardgroepen en met een swingend optreden van de Boom Boom Boys. De avond werd afgesloten door de muzikanten van het A-korps. Zij lieten de vernieuwde showmuziek van “A Journey Home” horen.

Uitvoering van Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk

Aanstaande zaterdag, 1 april 2017, organiseert Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk haar jaarlijkse uitvoering. Het belooft een mooie avond te worden, met o.a. optredens van de Boom Boom Boys, United-Northern Winterguard en alle jeugdgroepen van de vereniging.

Geslaagd nieuwjaarsconcert Showkorps D.I.N.D.U.A. - Oldekerk

Op 3 januari jl. heeft Showkorps D.I.N.D.U.A. haar nieuwjaarsconcert gegeven. In een goed gevuld Dorpshuis De Rotonde kon er, naast een toast op het nieuwe jaar, gegeken en geluisterd worden naar diverse optredens. De Music Kids gaven een leuk optreden met de jongste colorguards en zij speelden nog een speciaal ingestudeerd slagwerknummer.

DINDUA Show 2015: 'A Journey Home'

Het moment weer iedereen naar uitkijkt: na een lange dag werken of in de schoolbanken gezeten te hebben lekker naar huis toe! Of dit nou op de fiets, met de auto of het OV is, muziek helpt je om lekker ontspannen weer thuis te komen. Showkorps "D.I.N.D.U.A-OLDEKERK" neemt de kijker in 2015 mee tijdens "A Journey Home". Naar welke radiozender luister jij als je onderweg bent? Klassiek, rock of de Top 40? Voor iedereen zal dit anders zijn en daarom zullen er tijdens de show ook verschillende muziekstijlen de revue passeren.

Taptoe Middelstum 2014 (verslag) 25 jaar S.O.O.M.

Op deze warme lentemiddag was het voetbalveld van Middelstum het toneel voor Taptoe Middelstum. Georganiseerd ter ere van het 25 jarig bestaan van de Samenwerkende Oranje Organisaties Middelstum. Bij aankomst bij het taptoeveld stonden de dweilend De Blauwbloezen al lekker te spelen om het publiek welkom te heten bij deze muzikale middag. Wat mij meteen opviel was dat er voor een kleine gemeenschap als Middelstum er al best veel mensen op het evenement waren afgekomen.

Nieuwe aanwinsten voor jeugd Showkorps DINDUA

Op Koningsdag vond er een leuke onthulling plaats in Oldekerk voorafgaand aan het optreden in Niekerk/Oldekerk. Er werden vier nieuwe snaredrums voor jeugdmuzikanten en nieuwe straatvlaggen voor de jongste colorguards gespresenteerd. Dit onder belangstelling en applaus van familie en de leden van het A-korps. Voor een aantal jeugdleden was het de eerste keer dat zij mee mochten lopen op straat, dus dat maakte alles nog even extra spannend.

Showkorps D.I.N.D.U.A. Oldekerk en Showband Marum slaan handen ineen in winterseizoen

Dit winterseizoen gaan de winterguardunits van Showkorps D.I.N.D.U.A. Oldekerk en Showband Marum een unieke samenwerking aan. Zowel 2Xtreme als Intension willen hun leden in het Westerkwartier de kans bieden om met een grote en sterke groep het winterguard avontuur aan te gaan en deel te nemen aan de contesten van Colorguard Nederland (CGN). Om dit te bereiken hebben de besturen van beide verenigingen de stoute schoenen aangetrokken en zijn de krachten van beide verenigingen gebundeld.

Showkorps DINDUA Oldekerk actief van start

Na een succesvol eerste deel van het seizoen met als hoogtepunt de deelname aan het Wereld Muziek Concours, gaan na de zomervakantie alle onderdelen van Showkorps DINDUA Oldekerk weer van start.

DINDUA Oldekerk WMC2013

83

Speciale WMC-showpresentatie Showkorps D.I.N.D.U.A. Oldekerk

Op zondag 14 juli aanstaande staat Showkorps D.I.N.D.U.A. Oldekerk op het prestigieuze Wereld Muziek Concours (WMC) in Kerkrade. Muziekkorpsen en showbands vanuit de hele wereld zullen tijdens dit evenement te zien en te horen zijn. Met nog maar twee weken te gaan, wordt er intensief getraind om alles tot in de puntjes perfect te krijgen. Naast een mooi resultaat hoopt het showkorps ook vooral het aanwezige publiek te vermaken met 'We Will Rock You'.

Inhoud syndiceren