Empel

Exempel in Ahoy; "Een dikke vette sound"

Marchingband Exempel uit Empel heeft de afgelopen week meegewerkt aan dé taptoe van Nederland; the Netherlands Military Tattoo. Deze gerenommeerde internationale militaire taptoe beleefde zijn 61e editie. Exempel was als enige burgerkorps uitgenodigd om 7 voorstellingen op te treden in het hoofdprogramma. Met hun show programma "Love is All" kregen ze veel waardering van het internationale publiek in Ahoy Rotterdam.

Stageband AMIGO Leiden treedt op tijdens Brabantse NEXT Stagenight

Stageband AMIGO uit Leiden zal op 22 november 2014 per bus afreizen naar het Brabantse Empel om daar op te treden tijdens 'NEXT Stagenight'. Dit avondvullend programma is een initiatief van collega-orkest Stageband NEXT uit Empel. Ter gelegenheid van de verjaardag van muziekvereniging Exempel zullen beide orkesten acte de présence geven. Het repertoire van beide orkesten sluit goed bij elkaar aan en is zeker een aanrader om bij aanwezig te zijn.

Leeuw Exempel krijgt mobiel

Lex de leeuw, mascotte van Drumfanfare Exempel, is helemaal verslaafd aan Whatsapp. Op zijn “Lex Mobiel” doet hij niets liever dan mooie foto’s maken van Exempel en deze versturen naar alle contacten in zijn vriendenlijst. Het PR team vond het dan ook leuk als hij voortaan zijn Lex Mobiel gebruikt om de vrienden en fans op de hoogte te houden van alle optredens en activiteiten waar Exempel actief is.

Exempel versterkt zich met gloednieuw instructieteam

Vanaf februari zal Drumfanfare Exempel uit Empel van start gaan met een vernieuwd team van instructeurs voor de marchingband. In aanloop naar het WMC van 2013 gaf dirigent Leon Wijkmans aan te zullen stoppen als muzikaal leider van Exempel. Na meer dan 30 jaar trouwe dienst ging de club op zoek naar waardige opvolging.

Taptoe Empel 2013 (verslag)

Mijn eerste taptoe van dit jaar, Taptoe Empel! Een mooie zondag met eindelijk prachtig weer, en waar deze dan beter door te brengen dan in het Brabantse land. De taptoe is traditioneel een onderdeel van de Empelse muziekfeesten en georganiseerd op het oefenterrein van Drumfanfare Exempel. Een mooi welkom bij entree en een feesttent die duidelijk tijdens de Muziekfeesten het thuis van veel Empelse bewoners was. Het taptoeterrein aangekleed met vaandels en banieren, geen twijfel dat er die middag een taptoe plaats zou vinden.

Massed Band AMIGO en Exempel

Na het succes van het optreden als Massed Band tijdens de Eftelingtaptoe in Kaatsheuvel is het op zondag 3 juni weer zover. De twee korpsen komen wederom samen tijdens taptoe Empel. Naast het vertonen van de eigen shows, zal ook de Massed Band in Empel weer geformeerd worden.

Taptoe Empel 2006

39

Taptoe Empel 2005

86
Inhoud syndiceren