Empel

Exempel versterkt zich met gloednieuw instructieteam

Vanaf februari zal Drumfanfare Exempel uit Empel van start gaan met een vernieuwd team van instructeurs voor de marchingband. In aanloop naar het WMC van 2013 gaf dirigent Leon Wijkmans aan te zullen stoppen als muzikaal leider van Exempel. Na meer dan 30 jaar trouwe dienst ging de club op zoek naar waardige opvolging.

Taptoe Empel 2013 (verslag)

Mijn eerste taptoe van dit jaar, Taptoe Empel! Een mooie zondag met eindelijk prachtig weer, en waar deze dan beter door te brengen dan in het Brabantse land. De taptoe is traditioneel een onderdeel van de Empelse muziekfeesten en georganiseerd op het oefenterrein van Drumfanfare Exempel. Een mooi welkom bij entree en een feesttent die duidelijk tijdens de Muziekfeesten het thuis van veel Empelse bewoners was. Het taptoeterrein aangekleed met vaandels en banieren, geen twijfel dat er die middag een taptoe plaats zou vinden.

Massed Band AMIGO en Exempel

Na het succes van het optreden als Massed Band tijdens de Eftelingtaptoe in Kaatsheuvel is het op zondag 3 juni weer zover. De twee korpsen komen wederom samen tijdens taptoe Empel. Naast het vertonen van de eigen shows, zal ook de Massed Band in Empel weer geformeerd worden.

Taptoe Empel 2006

39

Taptoe Empel 2005

86
Inhoud syndiceren