Musikparade

Show- & Marchingband MVB naar Musikparade

De Maastrichtse Show- & Marchingband MVB start het seizoen dit jaar meteen met een hoogtepunt: deelname aan de prestigieuze Internationale Musikparade in Duitsland. Van 26 tot en met 28 februari 2016 speelt MVB de “What a wonderful World” show voor duizenden toeschouwers. Na het geweldige muzikale succes van vorig jaar is de Maastrichtse Verkennersband opnieuw door de Duitse organisatie hiervoor gevraagd.

Juliana Amersfoort naar Duitse Musikparade

De Christelijke muziek- en showband Juliana Amersfoort gaat van 28 tot en met 31 januari op tournee door Duitsland. In Dresden, Chemnitz, Rostock en Kiel zal voor duizenden mensen worden opgetreden. Bandmanager Jan de Vries: ‘Voor het eerst in de geschiedenis van de vereniging nemen we deel aan de prestigieuze Musikparade. Dat is een enorme eer en uitdaging voor ons jonge orkest.’

Show- & Marchingband AMIGO Leiden wederom op tournee in Duitsland

Van 19 tot en met 21 februari aanstaande is AMIGO te gast bij de Internationale Musikparade in Duitsland. Deze bekende show vol muzikale hoogtepunten toert gedurende bijna 3 maanden langs zo'n 30 Duitse steden en trekt jaarlijks gemiddeld 100.000 bezoekers. AMIGO heeft in 2011 en 2012 ook al meegedaan aan de Musikparade, onder andere in Hamburg, Düsseldorf en Oldenburg. Dit keer zal AMIGO haar nieuwe show Rollercoaster presenteren aan circa 15.000 mensen in Hamburg (Barclaycard Arena), Magdeburg (Getec Arena) en Oberhausen (Kö-Pi-Arena).

Crescendo bij Musikparade 2015

Bijna exact een jaar nadat we terug zijn gekomen uit HongKong en vele optredens in 2014 later is het inmiddels 2015 en is het eerste weekend vol optredens van dit jaar ook alweer achter ons, de tijd vliegt, maar wat blijft het mooi om steeds weer op te mogen treden! Vrijdagochtend rond de klok van half zes was het alweer een drukte van belang bij het BaronTheater in Opende. Dit is onze thuishaven en vanaf hier vertrek ook de bus van onze vaste vervoerder Wiebenga Reizen.

Advendo weer op bezoek bij onze Oosterburen

Vrijdagochtend 20 februari a.s. vertrekt Advendo voor een viertal optredens in Duitsland. Na de succesvolle optredens reeks van vorig jaar in o.a. Braunschweig, Erfurt en Cottbus. Is Advendo weer uitgenodigd om deel te nemen aan de Musikparade met dit keer optredens in Hamburg, Keulen en Münster.

Optredens voor Show- & Marchingband K&G in Duitsland, Zweden en Zwitserland

Show- & Marchingband van Chr. Muziekvereniging Kunst & Genoegen uit Leiden is al vele jaren succesvol op binnen- en buitenlandse taptoevelden. In 2015 reist het vlaggenschip van K&G af naar o.a. de Musikparade in Munchen, Stuttgart en Trier, naar de Sweden International Tattoo in Malmö en naar de Avenches Tattoo in Zwitserland.

Echt de laatste keer……..…

Voor diegenen die het nog niet wisten Taptoe Leeuwarden was niet het laatste optreden van de huidige Advendo Senioren. De leden die hun schoenen in die finale hadden uitgetrokken hebben ze toch nog terug gevonden om nog een allerlaatste keer alles eruit te halen wat er in zit.

K&G opent het eerste weekend van de Musikparade 2014

Donderdag 23 januari jl. vetrokken de muzikanten van de Show- & Marchingband van K&G richting Duitsland. De muzikanten stonden op "vlijmscherp". Ze wilden graag tijdens dit weekend knallen. Dat is zeker gelukt als je tijdens deze 4 optredens ongeveer 30.000 Duitse toeschouwers op de banken kan krijgen.

Advendo goes East

Vrijdagochtend 7 februari a.s. vertrekken de Advendo Senioren voor een drietal optredens naar het Oosten van Duitsland. Advendo is door de organisatie van de Musikparade gevraagd om een drietal optredens te verzorgen in Braunschweig (Niedersachsen), Erfurt (Thüringen) en Cottbus (Brandenburg).

ADEST: Ready for some action!

De première van de WMC show Mother Earth van Drum- en Showband Adest Musica is aanstaande. Afgelopen zondag werd de show gedurende een laatste trainingsdag publieksklaar gemaakt voor Duitsland. De muzikanten zijn er klaar voor; een première voor een uitverkocht huis in de Olympiahalle in München met 16.000 liefhebbers op de tribune.

Inhoud syndiceren