contest

PROUD event DCN contest Leeuwarden - Premier Class

Photo report from the PROUD event / DCN contest @ Leeuwarden 2015. Thanks to Caroline and Marco van der Borg #Korpsmuziek

423

Marching & Music Contest op 17 oktober in Klundert

Op 17 oktober organiseert de BBM in samenwerking met Oranje Garde Klundert een Marching & Show Contest. Deze wedstrijd vindt plaats in 'de Niervaert' in Klundert. Deelname aan deze wedstrijd kan concerterend, marcherend of concerterend en marcherend. Informatie over de kosten van de wedstrijd en de reglementen zijn op onze website te vinden.

KNMO NK mars-wedstrijden Waalwijk (verslag)

Afgelopen weekend was een team van Korpsmuziek.nl aanwezig bij de NK mars-wedstrijden in sporthal de Slagen te Waalwijk. John van Alebeek en Jerry Verheijen hebben van de wedstrijd onderstaand verslag geschreven. Helaas is het niet gelukt dit live te verslaan. Vandaar het onderstaande verslag ter plaatse gemaakt. De jury voor vandaag: Rob Bafoort, Ruud Böhmer en André Willems.

Contest Waalwijk: Beatrix' imponeert, Sensation wint Open Class

De eerste CGN contest van het seizoen vormde een prachtige start. Beatrix' imponeerde in de World Class en Sensation wist de concurrentie in de Open Class voor te blijven. Ze versloegen The Pride en Passie. In de A-Class was het The Pride die een goede voorsprong nam. In de Junior Class pakte Passie winst en bij de Prep Class won nieuwkomer Red Light en promoveerde naar de AA-Class. Opvallende zaken zijn de volwassen programma's in alle klassen, die steeds vaker gaan over menselijke eigenschappen. Wat ook mooi is om te zien is dat de groepen goed in staat zijn hun leden vast te houden.

Junior & Cadet Class @ CGN contest Aalsmeer

JUNIOR CLASS, Avant Courir Junior moest grote concurrent The Pride missen vanavond, maar gooide er voor de zekerheid een schepje bovenop. Deze groep maakt keer op keer indruk en je vraagt je keer op keer af waar dit heen gaat. De goede kant in elk geval!

Passie Junior’s rockchicks zagen we al in Waalwijk en toen verbouwden ze de zaal al. Met een minder volle tribune lukte hen dat even goed. Wat een uitstraling hebben deze meiden! En zoals we van deze groep gewend zijn is het programma al een stuk cleaner.

Eerste video's CGN contest Drachten online & Superseats Eindhoven uitverkocht

De eerste videobeelden van CGN contest in Drachten staan online. CGN heeft alle Cadet Class en Junior Class shows inmiddels online staan. Er wordt hard gewerkt om ook de andere beelden snel online te krijgen. De video's zijn te bekijken op deze pagina.

Toppers openen nieuwe seizoen

De topkorpsen Jubal, Juliana, Showband Marum, Beatrix en Con Spirito openen morgen het nieuwe Nederlandse drum corps seizoen. In het Zeeuwse Arnemuiden gaat om 19.00 uur de eerste DCN-contest van het jaar van start. Dat belooft gelijk een titanenstrijd te worden.

Titanenstrijd in Arnemuiden

De eerste DCN-contest van het seizoen in Arnemuiden wordt een ware titanenstrijd. Ook Jubal heeft zich alsnog ingeschreven voor de seizoensouverture op 28 mei. De deelname van Showband Marum aan het showfestijn is inmiddels ook definitief. Daarmee gaan topkorpsen als Beatrix, Jubal, Juliana, Marum en Con Spirito direct de strijd met elkaar aan in de Premier Class. De enthousiaste jeugdkorpsen Johan Friso en Confetti completeren het deelnemersveld. Nog geen kaarten in huis? Bestel ze nu nog via www.drumcorpsnederland.nl

Arnemuiden 28 mei :

Inhoud syndiceren