Jong Pasveer

Jong Pasveer 2e paasdag niet naar Hasselt (België)

In verband met de situatie in Brussel heeft het bestuur van Pasveerkorpsen dinsdagmiddag voor het Jeugdkorps besloten niet af te reizen naar Hasselt voor een optreden op 2e paasdag. "Wij als korps zijn het met elkaar eens dat de veiligheid van onze leden voorop staat".

Voorzitter Sieger van Wijk: ”Moeten wij wijken voor deze daden? Nee, maar we willen niet achteraf zeggen dat we het hadden kunnen voorkomen”.

Jong Pasveer toegevoegd aan line-up van Proud Event

Jong Pasveer is toegevoegd aan de line-up van Proud Event. Het Leeuwarder jeugdkorps wist in de drukke optredensagenda uiteindelijk toch nog een plek vrij te maken om hun show aan het thuispubliek te laten zien. Het eerste Proud Event vindt op 27 juni plaats in het Cambuurstadion.

Pasveerkorps met de kleine broers en zussen op stap

Menigeen moet er niet aan denken… maar wij vinden het leuk! Gezellig met zijn allen het land in, genieten van alles wat deze hobby zo mooi maakt! Op 9 mei en 13 juni gaan Jong Pasveer en het Pasveerkorps er weer samen op uit. Eerst op 9 mei naar Taptoe Oudewater en op 13 juni naar Taptoe ‘s Hertogenbosch.

Pasveer houdt Open Dag en Play Inn

Het weekend van 25 en 26 oktober organiseren de Pasveerkorpsen hun jaarlijkse open dag. In het kader van Oktobermaand Kindermaand willen het korps de kleintjes in Leeuwarden en omstreken laten zien wat een fantastische hobby je bij Pasveer kunt krijgen.

Nieuwe shows 2015 van de Pasveerkorpsen

Pasveer maakt zich al halverwege het huidige seizoen op voor de komende jaren. Na een succesvol WMC 2013 van het Pasveerkorps, waar goede punten werden behaald op zowel de marsparade als op de show, settelde zij zich weer tussen de top van Nederland. Het traject naar een nieuw WMC in 2017 is inmiddels ingezet voor zowel Jong Pasveer als voor het Pasveerkorps.

Jong Pasveer en het Pasveerkorps timmeren goed aan de weg

Afgelopen weekend in Vlissingen tijdens het NK Jeugd heeft de jeugd van Pasveer een prachtige 2e plaats behaald, nipt achter de welverdiende winnaars uit Ede van Jong Irene. Een paar trainingen verder staat komende zaterdag het festival in Stiens voor de deur. Jong Pasveer heeft hard gewerkt om, na de afgelopen twee edities van het festival met de winst naar huis te mogen gaan, de wisselbokaal voor de derde keer te bemachtigen. Het beloofd een prachtig mooi festival te worden met veel mooie jeugdkorpsen

Oktobermaand, Kindermaand. Open dagen en open lessen bij Pasveer Leeuwarden

Dit jaar maakt de Stichting Pasveerkorpsen Leeuwarden de combinatie van haar Open Dag met de Oktobermaand, Kindermaand! Op 19 en 20 oktober van 11.00 - 16.00uur gooien wij onze deuren wagenwijd open voor de kinderen van Leeuwarden en omstreken die meer met muziek willen doen.

Succesvol 1e Jeugdfestival Stiens

Voor de eerste keer organiseerde Muziekvereniging Takostu Stiens een jeugdfestival. Op 23 juni presenteerde acht jeugdkorpsen zich op het naast het clubgebouw gelegen kunstgrasveld voor de jury en publiek. Het weer deed goed mee, veel zon, misschien wat te veel wind maar gelukkig de hele dag droog en veel zon.

Zaterdag: Jeugdfestival Stiens met 8 jeugdkorpsen

Komende zaterdag wordt er in Stiens voor het eerst een Jeugdfestival voor Showkorpsen en Marchingbands georganiseerd. “De jeugd heeft de toekomst” aldus voorzitter van de vereniging Johan Visser, “We zijn blij en trots op de jeugd en dat moet je als vereniging uitdragen door zelf het initiatief te nemen om een dergelijk evenement te gaan organiseren”.

Verslag Pasveer Presents 2012 (Foto / Video)

Al meerdere edities van Pasveer Presents zijn er in het verleden georganiseerd, maar ditmaal presenteerden alle groepen van de Pasveerkorpsen zich op zondagmiddag 22 april in het Kalverdijkje te Leeuwarden. De presentatie van deze middag was in handen van oud-Pasveerleden Ingeborg Hendriks en Johannes Dijkstra.

Inhoud syndiceren