Maastrichtse Verkennersband

Show- & Marchingband MVB, na lange tour opladen voor nieuw seizoen

De Show- & Marchingband MVB (MVB) heeft een druk naseizoen achter de rug. Een tour door Europa naar taptoes in Zaventem (B) en Oostende (B), Bloemencorse in Bad Ems (D) en een tour de la France. Daar werd Souchez aangedaan voor een herdenking van de eerste wereldoorlog en voor vier dagen afgereisd naar Ville-La-Grand voor de militaire taptoe aldaar.

Nieuwe cd MVB in Ballistic Brass

Aanstaande dinsdag 7 januari zal de eerste uitzending in het jaar 2014 van Ballistic Brass weer te horen zijn. Naast de normale items die in het programma zitten, zal er ook de nieuwe cd van de Maastrichtse Verkennersband te horen zijn. Zoals laatst op Korpsmuziek te lezen was hebben zij i.v.m. het 60 jarig bestaan van de vereniging een nieuwe cd opgenomen, de 4e alweer.

Nieuwe CD Show & Marchingband MVB: "the talk of the town"

In het kader van het 60-jarig jubileum van de vereniging werd vorig jaar een inventarisatie gehouden onder de leden met de vraag: wat willen jullie in 2013 tijdens ons jubileumjaar? Een van de meest gehoorde wensen was een nieuwe CD!

Maastrichtse Verkennersband WMC2013 show

61

Maastrichtse Verkennersband WMC2013

23

Show- & Marchingband MVB, Maastricht Marswedstrijden World division

Mooie start op de mars, strak op de eerste noot weg! Mooie aanmarcheerpas, dan de een eerste bocht, goed getimede draaien, de ruimte tussen de rijen zijn iets klein waardoor het een beetje wringt op de eerste Engelse counter, ook de tweede kan beter. Dan de tweede bocht en die is niet super strak, het golft een beetje, de bassen sluiten vaak niet mooi aan (lijkt soms iets te laat). De Amerikaanse counter is goed. Muzikaal prima in orde, mooie dynamiek.

Laatste WMC voorbereidingen Maastrichtse Verkennersband

Komend weekend treedt de Maastrichtse Verkennersband op in Denemarken. De komende 10 dagen gaan er nog twee belangrijke momenten komen om de stand van zaken te toetsen. Gaston Garnier van de MVB: 'Vrijdag vertrekken we naar Abenraa in Denemarken. Een mooi moment om te zien hoe het publiek reageert op de diverse onderdelen'. Een aantal dagen na terugkeer in Maastricht wordt op 11 juli de generale repetitie gehouden op de sportvelden van het Bonnefantencollege aan de Eenhoornsingel. Garnier: 'Dat willen we het liefst doen met zoveel mogelijk publiek.

Geslaagde WMC try out Maastrichtse Verkennersband op Vrijthof

De Maastrichtse Verkennersband, gaf zondagmiddag op het Vrijthof een try out van de show ‘What a Wonderful World’. Met deze show treedt de band op 14 juli op tijdens het WMC in Kerkrade. De show is gebaseerd uit de buitenlandse ervaringen door optredens die ieder jaar over de grens worden gemaakt.

Nieuwe show Maastrichtse Verkennersband op Vrijthof

De Maastrichtse Verkennersband presenteert zondag 9 juni om 16.00 uur de nieuwe show ‘What a wonderful World’ op het Vrijthof in Maastricht. Met deze show zal de band op 14 juli deelnemen aan de mars-en showwedstrijden in het Parkstad Limburg Stadion, tijdens het Wereld Muziek Concours in Kerkrade.

Voorlopig weer een jaartje rust voor de Maastrichtse Verkenners Band

De Maastrichtse Verkenners Band (MVB) heeft weer een jaartje rust nu huurbaas Servatius heeft besloten haar gelijk te halen in een bodemprocedure en af te zien van een kort geding. Dat zegt de Maastrichtse advocaat Norbert Frijns die de belangen van Maastrichts meest succesvolle band behartigt. ,,Voordat de rechter uitspraak in zo’n procedure heeft gedaan, zijn we zo een jaar verder”, aldus Frijns.

Inhoud syndiceren