Nadat in het najaar 2018 bekend werd dat op zaterdag 29 juni 2019 op het sportpark De Wolfskamer in Huizen het 1e officiële Nederlands Kampioenschap Mars en Show voor jeugdkorpsen gehouden zou worden, kwamen de eerste twee aanmeldingen al binnen.

Nu, ruim 4 maanden later, blijkt dat in totaal 12 jeugdkorpsen zullen deelnemen. Deze deelnemers zullen in zeven mars optredens te bewonderen zijn en zullen acht showoptredens verzorgen. Door dit geweldige aanbod aan optredens zal, onder voorbehoud, dit Nederlands Kampioenschap om 10.30 uur aanvangen en waarbij de einduitslag verwacht wordt om 16.00 uur.

Dit betekent ook dat in verband met dit programma en de beschikbare tijd het niet meer mogelijk is om nog meer deelnemers aan dit NK te kunnen plaatsen en de inschrijving derhalve met ingang van heden 12 maart 2019 is gesloten.

Meer informatie omtrent exacte tijden van optreden, toegangsprijzen en parkeermogelijkheden volgt in de komende tijd en zal vermeld worden via de bekende communicatiekanalen.

1 reactie