Adest Brass organiseert een Play-In

Altijd al eens een keer willen meespelen met Adest Musica? Dan is dit je kans! Op zondag 31 maart 2019 organiseert Adest Bras een Play-In, waarbij een ieder van harte is uitgenodigd om aan deel te nemen!

In 2010, 2011 en 2014 heeft de club al eens eerder een Play-In georganiseerd. Dit resulteerde in succesvolle dagen, waarbij op een ontspannen wijze lekker muziek werd gemaakt. Nu, in 2019, krijgen enthousiaste muzikanten wederom de kans om een kijkje te nemen in de muzikale keuken van Adest Musica.

Programma en aanmelding

De Play-In wordt georganiseerd in het clubgebouw van Adest Musica, SCC ‘t Onderdak aan de J.P. Gouverneurlaan 40a te Sassenheim. Omstreeks de klok van 10.00 uur is men welkom voor een bakje koffie. Na de koffie, tot 15.00 uur, wordt onder leiding van Adest Brass dirigent Marcus Kerpershoek veel leuke en uitdagende muziek gerepeteerd. De Play-In is inclusief een lunch om 13.00 uur. Aanmelden voor de Play-In kan via het e-mailadres adestbrass@adestmusica.nl. Een redelijke muzikale basis is vereist voor deelname. In de mail graag de muzikale achtergrond vermelden en met welk instrument er wordt deelgenomen. Voor deze muzikale dag vragen wij een kleine bijdrage van 7,50 euro per persoon. Voor een lunch wordt gezorgd. Na afloop is er de gelegenheid om samen met de muzikanten van Adest Musica na te praten over de dag onder het genot van een hapje en drankje.

Adest Brass

Adest Brass van Drum- en Showband Adest Musica is in november 2016 officieel van start gegaan. Dit jongste onderdeel van de Sassenheimse vereniging is een orkest dat alleen op het podium concertmatige optredens verzorgt. Het orkest telt anno 2019 zo’n 25 muzikanten en staat onder leiding van dirigent Marcus Kerpershoek. De instrumentele bezetting komt overeen met die van de Jeugdband en Drum- en Showband. Het programma bevat lichte muziek die afkomstig is uit musicals, films en populaire muziek. En ook schuwt men een uitstapje naar (licht) klassiek georiënteerd repertoire niet. Vanzelfsprekend wordt ook marsmuziek gespeeld, want Adest Brass blijft uiteraard een onderdeel van Drum- en Showband Adest Musica!