Op zaterdag 11 mei organiseert Adest Musica een promotiedag in het Sassenheimse Park Rusthoff. Tijdens de promotiedag zijn er onder andere optredens van Adest Brass en de muzikale onderdelen van de Jeugdafdeling van Adest Musica.

De promotiedag in Park Rusthoff vangt aan om 10:30 uur. Enthousiaste muzikanten (in spé) zijn van harte welkom om allerlei verschillende muziekinstrumenten uit te proberen. Ook is er genoeg ruimte voor informatie over de diverse opleidingsmogelijkheden die Adest Musica te bieden heeft. Als kers op de taart sluit Adest Brass de dag af met een spetterend muzikaal optreden van 12:00 uur tot 13:00 uur. De toegang tot de promotiedag is uiteraard gratis!

Adest- en Minikids
Annet van Kesteren, coördinator van de Adest- en Minikids, vertelt “Kinderen vanaf 7 jaar zijn bij Adest Musica van harte welkom om het Adest Kids programma te gaan volgen. In tien gratis oriënterende lessen maakt de jonge muzikant kennis met de muziekinstrumenten van Adest Musica en leert men de beginselen van het notenschrift. Een leuk en leerzaam programma!”. Annet vervolgt “Kinderen van 5 tot 7 jaar kunnen bij de Minikids van Adest Musica aan de slag om hun muzikale gevoel te ontwikkelen. De lessen worden gegeven in kleine groepen van 10 kinderen. Het programma is speciaal ontwikkeld om de kinderen op speelse wijze kennis te laten maken met blaas- en slagwerkmuziek.”.

Sassenheimse gemeenschap
Adest Musica is niet meer weg te denken uit de Sassenheimse gemeenschap. Sinds de oprichting in 1952 is de vereniging onlosmakelijk verbonden met tal van Sassenheimse activiteiten en evenementen; de muzikale medewerking tijdens het Bloemencorso, Koningsdag, Bevrijdingsdag de Najaarsfeesten en niet te vergeten de Herdenking van de gevallenen op 4 mei. Daarnaast verrast de vereniging de inwoners regelmatig met een concert of (jeugd-)taptoe in Sassenheim.

Voor meer informatie over muzikale opleidingsmogelijkheden bij Adest Musica neem dan contact op met Adest Musica door een e-mail te sturen naar info@adestmusica.nl of bezoek de website www.adestmusica.nl.