Home Showkorpsen Jeugd Adest Musica start met Minikids

Adest Musica start met Minikids

161
0

De Minikids van Adest Musica is een nieuw onderdeel van de jongerenafdeling van Drum- en Showband Adest Musica. De Minikids van Adest Musica is een speciaal programma ontworpen voor de allerjongste muzikanten. Het is vanaf nu mogelijk om op 5-jarige leeftijd bij de Sassenheimse muziekvereniging muziek te komen maken.

Begin februari 2018 start Adest Musica met een nieuw programma. Arthur Volten, voorzitter Jeugdcommissie, vertelt “Bij Adest Musica krijgen we al langer de opmerkingen dat men hun zoon/dochter graag muzikant wil worden bij Adest Musica. Wij moesten in veel gevallen hen helaas melden dat de kinderen nog te jong waren om aan ons muziekprogramma deel te mogen nemen. De lessen bij Adest Musica konden door kinderen vanaf 7 jaar gevolgd worden. Maar daar komt met ingang van het Minikids programma, wat start in februari 2018, gelukkig verandering in!”.

Minikids
Vanaf 3 februari kunnen kinderen van 5 tot 7 jaar aan de slag om hun muzikale gevoel te ontwikkelen. Onder leiding van gediplomeerd docent Saskia Merbis gaan de kinderen aan de slag met een, voor Adest Musica, op maat geschreven programma waarin de kinderen op verschillende manieren met muziek maken en verschillende muziekinstrumenten in aanraking komen.