BELANGRIJK BERICHT/OPROEP AAN VERENIGINGEN:

Zoals eerder gecommuniceerd gaan we rond de start van het WMC beginnen met het laten stemmen op de (jeugd)korpsen die aan de showkorpsendag 2018 (26-05-2018) mogen meewerken. We hebben zorgvuldig getracht een lijst met korpsen te maken die een samenwerking hebben met de SCVK en volgens ons in 2018 een (taptoe)show kunnen verzorgen.

Graag willen we u als verenigingen (en leden) vragen deze lijst te controleren. Als u denkt, dat u niet op de lijst staat en er volgens u wel op hoort, neem dan VANUIT UW BESTUUR even contact met ons op (prmanager@scvk.nl).

!!! In het bijzonder graag even opletten of uw jeugdkorps er op staat. Wij zijn niet van alle jeugdkorpsen op de hoogte of die in 2018 een volledige (taptoe)show kunnen verzorgen. !!!

Let op: Het #SCVK_NL beoordeelt ten allen tijde of er sprake is van een samenwerking/aansluiting bij SCVK en of het korps zal worden toegevoegd aan de lijst.

Met onderstaande link kan u de lijst inzien:

https://drive.google.com/open…

Showkorpsendag 2018, wat waren de plannen ook alweer? Dat leest u hier:

http://www.scvk.nl/news/dmse-2018-wordt-skd-2018

Stichting Combinatie van Korpsen (SCVK)
De Stichting Combinatie Van Korpsen is een samenwerkingsverband van ruim 135 showkorpsen die,op non-profit-basis en vanuit een ideëel en sociaal oogpunt, hun werkzaamheden verrichten. Onze statuten getuigen daarvan. \\\"De kracht ligt in de voorbereiding!\\\" De Stichting Combinatie Van Korpsen heeft al 50 jaar ervaring met het organiseren van taptoes en muziekshows. Steeds meer relaties (op dit moment ruim 125) uit heel Nederland en België vragen of het organisatieteam van de Stichting Combinatie Van Korpsen haar kan bijstaan bij het tot stand komen van hun festiviteit. 85% van alle in Nederland georganiseerde taptoes en al een groot deel van de taptoes in België worden door ons van korpsen voorzien. Bij diverse optochten, bloemencorso\\\'s en grote festiviteiten treden de korpsen van ons samenwerkingsverband op. Nagenoeg alle bestaande taptoes in Nederland vinden hun oorsprong bij de SCVK. U kunt dus van ons aannemen dat uw festiviteit bij de Stichting Combinatie Van Korpsen in goede handen is. Vrijwel 100% van de met ons samenwerkende organisaties is tevreden over ons. Dat komt door een unieke vorm van samenwerking tussen Nederlands meest gerenommeerde showkorpsen met een van de meest ervaren organisaties van Nederland, de Stichting Combinatie Van Korpsen.