Home 25e Taptoe Tiel

  25e Taptoe Tiel

  431
  0
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 01/06/2019
  19:30 - 22:30

  Locatie
  Het Taluud

  Categorieën


  Dit jaar is de organisatie er in geslaagd een net wat andere programmering neer te zetten dan dat de trouwe bezoeker gewend is.

  Het voorprogramma wordt verzorgd door Steelband The Steelmasters uit Afferden. Compleet met zangeres en vrolijke Caraïbische klanken kan men onder het genot van een hapje en een drankje op het terrein alvast in de stemming komen. In het programma treffen we een aantal gerenommeerde showbands aan. OBK uit Rhenen, Pasveerkorps uit Leeuwarden, Jong Pasveerkorps uit Leeuwarden en Amigo uit Leiden brengen allen publieksvriendelijke shows wat zorgt voor het nodige spektakel op dit prachtige taptoe terrein. Extra bijzonder deze editie is de toevoeging van de Pasveer Winds show “Matanoia”. Tijdens de Indoor Winds wedstrijden wist Pasveer als nieuwkomer op dit terrein hoge ogen te gooien en succes is dus gegarandeerd tijdens Taptoe Tiel.

  Voor de opening en slot act heeft de organisatie van Muziekvereniging KTSM een slagwerkgroep gecontracteerd wat samen met hun bijzondere en soms wat natte instrumentatie zorg voor een spectaculaire afsluiting. Lucifers Slagwerk zal er een compleet feest van maken.

  Kaarten voor de taptoe zijn te koop via www.taptoetiel.nl en op de dag zelf indien voorradig op de Groenmarkt bij de infokraam of aan de kassa.