Home Contactavond van het Kamper Trompetter Korps

  Contactavond van het Kamper Trompetter Korps

  231
  0
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 14/10/2017
  19:00 - 23:00

  Locatie
  Sporthal 'De Reeve'

  Categorieën


  De jaarlijkse contactavond van de vereniging KTK die zal plaatsvinden in Sporthal de Reeve. Tijdens deze avond zal de gehele vereniging een uitvoering geven aan fans, supporters, ouders, liefhebbers en thuispubliek. Bovendien is de contactavond van de vereniging KTK de avond bij uitstek voor leden en oud-leden om elkaar weer te ontmoeten.

  CONTACTAVOND VAN DE VERENIGING KTK

  Doordat onze vereniging boekingen uit geheel Nederland en het buitenland ontvangt treden wij niet vaak in Kampen op. Al meer dan 50 jaar organiseert het KTK dan ook een avond waar het achterliggende idee is; ‘Elkaar ontmoeten’. De naam contactavond heeft dan ook zijn oorsprong in het verbredende karakter van deze avond. Ooit beginnen als een zittende uitvoering in de plaatselijke stadsgehoorzaal, tegenwoordig een wervelende showavond. Kaarten zijn al jaren snel uitverkocht en de plaatsen beperkt. Zorg dus dat je er snel bij bent voor kaarten!

  Tijdens deze avond zullen het Kamper Trompetter Korps, Jong KTK en de KTK Music Kidz optredens verzorgen.

  Kamper Trompetter Korps
  Het Kamper Trompetter Korps is een bijzonder populaire, bruisende showband. Als ambassadeurs van de stad Kampen reizen ze heel Europa door. De unieke uniformering en eigentijdse muziekstijl maken elk optreden tot een belevenis. Kenmerkend voor de eigen stijl is de goed in het gehoor liggende muziek die met een enorme drive en energie wordt gebracht. Het Kamper Trompetter Korps hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar optredens. Om kwaliteit in de toekomst te continueren en verder uit te bouwen kunnen kinderen vanaf 6 jaar gratis muziekonderwijs bij het Kamper Trompetter Korps volgen. Inmiddels zijn ongeveer 100 kinderen van 16 jaar en jonger in opleiding! De shows die het Kamper Trompetter Korps laat zien worden in eigen beheer ontwikkeld en het merendeel van de muziek is speciaal voor deze showband gearrangeerd. Het Kamper Trompetter Korps heeft de laatste jaren meerdere Europese, Open en Nederlandse titels bijgeschreven en bevestigd hiermee opnieuw haar status. Betrokkenheid, verantwoordelijkheid en motivatie, zijn gedeelde waarden binnen onze vereniging. Het gevolg is dat we het beste uit onszelf willen halen om het meeste plezier te beleven en de maximale voldoening ervaren Elk optreden is voor ons dan ook een nieuwe uitdaging die we met veel plezier aangaan. Het Kamper Trompetter Korps, een gepassioneerde showband die een blijvende indruk achterlaat. Wij zijn het Kamper Trompetter Korps!