Home Jubileum Taptoe 100 jaar Apollo

  Jubileum Taptoe 100 jaar Apollo

  345
  0
  Kaart niet beschikbaar

  Datum/Tijd
  Date(s) - 21/09/2019
  20:00 - 22:30

  Locatie
  Parkeerplaats De Reggehof

  Categorieën


  Zaterdag 21 september 2019 vormt het Schoolfeestplein in Goor het decor voor een grootse jubileumtaptoe door de jubilerende Muziekvereniging Apollo Goor. Naast deelname door de eigen Drum- en Showfanfare brengen maar liefst vijf korpsen een muzikale show. Om 16.00 uur is de aftrap al met een mooie streetparade.

  Het jubileumjaar van de 100-jarige Muziekvereniging Apollo Goor begon in januari met een spectaculair nieuwjaarsconcert door de gehele vereniging. Na een Tiroler Fest in maart en ‘Apollo goes pop’ afgelopen mei vervolgt Apollo haar bijzondere jubileumprogramma na de zomervakantie met een grote taptoeshow op het Schoolfeestplein in Goor. Apollo’s eigen Drum- en Showfanfare presenteert niet alleen haar nieuwe Rockshow maar ook de nieuwe uniformeren. De Drum- en Showfanfare, inclusief haar majorettes, worden deze zomer in een geheel nieuw uniform gestoken.

  Tribunekaarten zijn via de website van Apollo te bestellen

  Apollo is er in geslaagd een viertal amateur topkorpsen uit te nodigen voor haar jubileumtaptoe. Korpsen die in 2017 fantastische resultaten hebben behaald op het vierjaarlijkse Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Gasten voor die avond zijn Jachthoornkorps Urk, Show en Marchingband Exempel uit Empel, Show & Marchingband Kunst & Genoegen uit Leiden en de in Goor alom bekende Drum- en Showfanfare Advendo uit Sneek.  De taptoe krijgt ook een militair tintje door deelname van de Regimentsfanfare Bereden Wapens van de Koninklijke Landmacht.