Home Open repetitie bij het Kamper Trompetter Korps

  Open repetitie bij het Kamper Trompetter Korps

  83
  0
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 29/09/2018
  10:00 - 16:00

  Locatie
  Locatie onbekend

  Categorieën


  Op zaterdag 29 september 2018 organiseert het Kamper Trompetter Korps een open repetitie om liefhebbers te laten ervaren hoe het is om onderdeel van het KTK te zijn. Deze dag zal er een uniek programma worden samengesteld welk onder leiding staat van professionele instructeurs van het KTK. Ben jij muzikant of zou jij graag welen weten hoe het er bij het KTK aan toe gaat? Dan mag jij deze dag niet missen!

  De afgelopen jaren heeft het Kamper Trompetter Korps zicht ontzettend ontwikkeld en haar naamsbekendheid vergroot. Vele investeringen in de succesvolle jeugdopleiding van het KTK zorgt er inmiddels voor dat de doorstroom naar het Jong KTK en KTK de afgelopen jaren zijn vlucht heeft genomen. Om te zorgen dat muzikanten buiten de club ook onderdeel kunnen worden van onze vereniging geeft het KTK een unieke kijk in haar keuken.

   

  OPEN REPETITIE: EEN UNIEKE ERVARING

  Speel jij trompet, mellofoon, sousafoon, trombone, bariton, euphonium, snare, tenor, timbale, cymbals of basedrum en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een te gekke showband? Dan ben jij van harte welkom bij de Open repetitie op zaterdag 29 september 2018 om 10:00 tot 16:00 uur. Locatie zal later worden meegedeeld.

  Kamper Trompetter Korps
  Het Kamper Trompetter Korps is een bijzonder populaire, bruisende showband. Als ambassadeurs van de stad Kampen reizen ze heel Europa door. De unieke uniformering en eigentijdse muziekstijl maken elk optreden tot een belevenis. Kenmerkend voor de eigen stijl is de goed in het gehoor liggende muziek die met een enorme drive en energie wordt gebracht. Het Kamper Trompetter Korps hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar optredens. Om kwaliteit in de toekomst te continueren en verder uit te bouwen kunnen kinderen vanaf 6 jaar gratis muziekonderwijs bij het Kamper Trompetter Korps volgen. Inmiddels zijn ongeveer 100 kinderen van 16 jaar en jonger in opleiding! De shows die het Kamper Trompetter Korps laat zien worden in eigen beheer ontwikkeld en het merendeel van de muziek is speciaal voor deze showband gearrangeerd. Het Kamper Trompetter Korps heeft de laatste jaren meerdere Europese, Open en Nederlandse titels bijgeschreven en bevestigd hiermee opnieuw haar status. Betrokkenheid, verantwoordelijkheid en motivatie, zijn gedeelde waarden binnen onze vereniging. Het gevolg is dat we het beste uit onszelf willen halen om het meeste plezier te beleven en de maximale voldoening ervaren Elk optreden is voor ons dan ook een nieuwe uitdaging die we met veel plezier aangaan. Het Kamper Trompetter Korps, een gepassioneerde showband die een blijvende indruk achterlaat. Wij zijn het Kamper Trompetter Korps!