Home Taptoe Bussum (SCVK_NL)

  Taptoe Bussum (SCVK_NL)

  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 02/06/2018
  17:00 - 20:30

  Locatie
  Sportpark SDO

  Categorieën


  #SCVK_NL evenementen agenda: Taptoe Bussum (kijk-, luister- en eetfestijn!) georganiseerd door Show- & Marchingband VIJOS

  02-06-2018
  Aanvang voorprogramma: 16:30 uur, straatparade 16:30 uur, taptoe 17:00 uur

  Locatie: Sportpark de Kuil (SDO), Doctor Abraham Kuyperlaan 7, 1402 SB Bussum
  Toegang: Gratis

  ViJoS sluit het jubileumseizoen af met een vernieuwende en feestelijke taptoe! De toegang van dit evenement is gratis (!) want ViJoS viert dit feestje met iedereen.

  We hebben topkorpsen uitgenodigd en een heerlijke variatie aan eetkraampjes geregeld. Gezelligheid staat hoog in het vaandel bij ViJoS dus dat geldt ook voor onze taptoe. Je kiest zelf je plekje op de tribune, statribune of aan een van de biertafels aan het veld. Op deze manier vul je zelf jouw ervaring van de taptoe in terwijl je geniet van een drankje, hapje, shows en muziek.

  Deelnemende korpsen:
  Advendo Sneek
  Jong Advendo Sneek
  Juliana Amersfoort
  Jong Juliana Amersfoort
  Show & Marchingband VIOS
  Show- & Marchingband VIJOS
  Jong ViJos

  Stichting Combinatie van Korpsen (SCVK)
  De Stichting Combinatie Van Korpsen is een samenwerkingsverband van ruim 135 showkorpsen die,op non-profit-basis en vanuit een ideëel en sociaal oogpunt, hun werkzaamheden verrichten. Onze statuten getuigen daarvan. \\\"De kracht ligt in de voorbereiding!\\\" De Stichting Combinatie Van Korpsen heeft al 50 jaar ervaring met het organiseren van taptoes en muziekshows. Steeds meer relaties (op dit moment ruim 125) uit heel Nederland en België vragen of het organisatieteam van de Stichting Combinatie Van Korpsen haar kan bijstaan bij het tot stand komen van hun festiviteit. 85% van alle in Nederland georganiseerde taptoes en al een groot deel van de taptoes in België worden door ons van korpsen voorzien. Bij diverse optochten, bloemencorso\\\'s en grote festiviteiten treden de korpsen van ons samenwerkingsverband op. Nagenoeg alle bestaande taptoes in Nederland vinden hun oorsprong bij de SCVK. U kunt dus van ons aannemen dat uw festiviteit bij de Stichting Combinatie Van Korpsen in goede handen is. Vrijwel 100% van de met ons samenwerkende organisaties is tevreden over ons. Dat komt door een unieke vorm van samenwerking tussen Nederlands meest gerenommeerde showkorpsen met een van de meest ervaren organisaties van Nederland, de Stichting Combinatie Van Korpsen.