Home Taptoe Groningen

  Taptoe Groningen

  607
  0
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 09/11/2019
  19:30 - 22:30

  Locatie
  Martiniplaza

  Categorieën


  Zaterdag 9 november staat de MartiniPlaza in Groningen weer decor voor alweer de 29 editie van Taptoe Groningen. Taptoe Groningen is een evenement met landelijke allure- spectaculair in muziek, show en kleur, en behoort tot één van de beste Taptoes van Nederland.

  29e Taptoe Groningen

  Het bestuur is er in geslaagd een zeer gevarieerd en sterk programma samen te stellen. Showbands uit binnen en buitenland zullen hun show ten gehore brengen en aan het publiek laten zien. Dankzij een unieke samenwerking met de ‘Open Dutch Showcorps Championships’ (ODSC) die jaarlijks in Assen wordt gehouden, hebben wij dit jaar de ‘Voucher’ uitgereikt aan Jong Pasveer uit Leeuwarden. Zij behaalden in Assen 79,33 punten, goed voor de titel ‘ODSC Open Nederlands Kampioen- schap Show Jeugdklasse’.

  Tijdens de avond zullen de volgende Showbands hun kunnen in klank en show tonen aan het publiek:

  Adest Musica – Sassenheim;
  Bicycle Showband Cresendo – Opende;
  Jong Pasveer – Leeuwarden;
  Mercurius Marching & Showband – Assen;
  Show & Marchingband MVB – Maastricht;
  Rijnmondband – Schiedam;
  Show and Marchinband Iserlohner Stadsmuzikanten – Iserlohn (Dld.)

  Voor de aanvang en in de pauze zal het publiek vermaakt worden door ‘De Útlopers’ uit Sneek. De aanvang van het programma is om 19.30 uur. De zaal gaat open vanaf 18.00 uur. Bezoekers kunnen hun auto gratis parkeren op de grote parkeerplaats van de Gasunie.

  Voor meer informatie en kaartverkoop kijkt u op: www.taptoe-groningen.nl