Home Taptoe Mijdrecht (SCVK)

  Taptoe Mijdrecht (SCVK)

  332
  0
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 24/06/2017
  14:00 - 16:00

  Locatie
  Raadhuisplein

  Categorieën


  Op 24 juni vindt voor de 32ste keer de Taptoe Mijdrecht plaats. Ook dit jaar weer een aantrekkelijk programma dat om 14:00 uur begint op het Raadhuisplein in Mijdrecht. De toegang is gratis.

  Omstreeks 13:15 uur vertrekken de deelnemende bands vanaf het clubgebouw De Notenkraker van gastheer VIOS. De straatparade begint aan de Windmolen en voert via diverse straten naar het taptoeterrein in het dorpscentrum van Mijdrecht. Daar is dan om 13:30 uur het voorprogramma al begonnen met een optreden van dweilorkest DORST.

  De volgende bands verlenen hun medewerking
  ♫ Dweilorkest DORST uit Mijdrecht
  ♫ Showkorps Excelsior uit Delft
  ♫ Drumfanfare Haaglanden uit Pijnacker
  ♫ Drumfanfare TTH uit Hazerswoude
  ♫ Drum- en Showband VIJOS uit Bussum
  ♫ Show- & Marchingband VIOS uit Mijdrecht
  ♫ VIOS TwirlPower uit Mijdrecht

  De taptoe wordt omstreeks 16:00 uur traditioneel afgesloten met het gezamenlijk spelen van een koraal, het signaal “Taptoe Infanterie” en het Wilhelmus.

  De Taptoe Mijdrecht is een productie van muziekvereniging VIOS uit Mijdrecht en mede mogelijk door de inzet van vele vrijwilligers en subsidie van gemeente De Ronde Venen.

  Stichting Combinatie van Korpsen (SCVK)
  De Stichting Combinatie Van Korpsen is een samenwerkingsverband van ruim 135 showkorpsen die,op non-profit-basis en vanuit een ideëel en sociaal oogpunt, hun werkzaamheden verrichten. Onze statuten getuigen daarvan. \\\"De kracht ligt in de voorbereiding!\\\" De Stichting Combinatie Van Korpsen heeft al 50 jaar ervaring met het organiseren van taptoes en muziekshows. Steeds meer relaties (op dit moment ruim 125) uit heel Nederland en België vragen of het organisatieteam van de Stichting Combinatie Van Korpsen haar kan bijstaan bij het tot stand komen van hun festiviteit. 85% van alle in Nederland georganiseerde taptoes en al een groot deel van de taptoes in België worden door ons van korpsen voorzien. Bij diverse optochten, bloemencorso\\\'s en grote festiviteiten treden de korpsen van ons samenwerkingsverband op. Nagenoeg alle bestaande taptoes in Nederland vinden hun oorsprong bij de SCVK. U kunt dus van ons aannemen dat uw festiviteit bij de Stichting Combinatie Van Korpsen in goede handen is. Vrijwel 100% van de met ons samenwerkende organisaties is tevreden over ons. Dat komt door een unieke vorm van samenwerking tussen Nederlands meest gerenommeerde showkorpsen met een van de meest ervaren organisaties van Nederland, de Stichting Combinatie Van Korpsen.