Home Taptoe Peize

  Taptoe Peize

  369
  0
  Kaart niet beschikbaar

  Datum/Tijd
  Date(s) - 09/06/2018
  19:00 - 22:00

  Categorieën


  Eerste editie Taptoe Peize: een programma om van te smullen

  Eindelijk is het zover: een activiteit op het evenemententerrein op de zaterdagavond, voorafgaand aan de jaarlijks terugkerende Paardenshow Peize. In samenwerking met muziekvereniging Noordenveld is er de afgelopen maanden hard gewerkt door Volksvermaken Peize om een Taptoe te organiseren, die zich qua niveau kan mengen in de Nederlandse top. Een evenement met landelijke allure dus en spectaculair qua muziek, show en kleur.

  Voor de liefhebbers zullen de namen van Drum- en Showband Adest Musica (Sassenheim) , Bicylce Showband Crescendo (Opende), Showband Takostu (Stiens) en uiteraard onze eigen Showband Noordenveld uit Roden als muziek in de oren klinken.

  Los van het feit dat de muziekkorpsen van een hoog (inter-) nationaal niveau zijn, zal ook de entourage meewerken aan een geslaagde editie. De Taptoe zal plaatsvinden op het evenemententerrein aan de Brinkweg in Peize en de aanwezige ooievaars op het nest zullen goedkeurend waken over het terrein.

  Het muziekevenement begint aanstaande zaterdagavond om 19.00 uur en de toegang is gratis. Ook het parkeren is gratis, waarbij de organisatie vraagt aan bezoekers uit Peize en omstreken te voet of op de fiets te komen.

  Meer informatie is te vinden op de website van Volksvermaken Peize: www.volksvermakenpeize.nl