Home Taptoe Stiens

  Taptoe Stiens

  496
  0
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 24/06/2017
  16:30 - 19:00

  Locatie
  Sportcomplex it Gryn

  Categorieën


  Na twee jaar van afwezigheid zal er op zaterdag 24 juni 2017 weer een Taptoe in Stiens georganiseerd worden! Deze keer wel in een ander concept: niet ’s avonds op het kaatsveld, maar eind van de middag op het voetbalveld!

  Met het oog op het Wereld Muziek Concours dat in juli wordt gehouden in Kerkrade, zullen korpsen op-en-top voorbereid zijn en kan het publiek in Stiens genieten van een geweldig programma. Ook is er een internationale gast uitgenodigd om in Stiens een show te presenteren. Het programma van Taptoe Stiens 2017 ziet er als volgt uit:

  – Drum- & Showfanfare Jong Advendo Sneek
  – Bicycle band Crescendo Opende
  – Trompeter – Showcorps Leinegarde Neustadt (D)
  – Pasveerkorps Leeuwarden
  – Showband Takostu Stiens
  – Show- & Marchingband K&G Leiden

  Daarnaast zal CMV Oranje uit Minnertsga de opening van de taptoe verzorgen met een demonstratie van hun marswedstrijd die ze in juli ook in Kerkrade gaan tonen. Kortom; een prachtig programma waar we in het Noorden des land trots op mogen zijn, Stiens heeft het!

  LET OP: Niet alleen de plaats is veranderd, ook de aanvangstijd. Zaterdag 24 juni 2017 op het hoofdveld van Sportcomplex it Gryn Stiens om 16.30 uur is het startschot van de zeventiende Taptoe Stiens! Toegang slechts 5 euro per persoon, kinderen tot 10 jaar 2 euro. Tot ziens in Stiens!