Home TAPTOEvoorKIKA

  TAPTOEvoorKIKA

  2154
  0
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 03/02/2018
  19:00 - 22:30

  Locatie
  Evenementenhal Gorinchem

  Categorie├źn


  Maar liefst 11 optredens van de hierna genoemde deelnemers staan gepland. Drum- en Showband Adest Musica uit Sassenheim, Rijnmondband en Jeugd Rijnmondband uit Schiedam, Show- & Marchingband AMIGO uit Leiden, The Band Of Liberation & Pipes uit Leiden, Drumfanfare Laurentius uit Voorschoten, Showkorps Wilhelmus uit Sliedrecht, Jubal Winterguard uit Dordrecht, The Jolly Jumpers uit Kampen, Showbrassband Thalita uit Vlaardingen en last but not least het Traditioneel Jachthoornkorps Garde Jagers. Aan het eind van de Taptoe vindt er nog een spectaculaire finale plaats met alle deelnemers.

  Voor aanvang van de Taptoe en tijdens de pauze verzorgt Stageband Mystique uit Arnhem de muziek.

  De hal gaat om 17.30 uur open. U kunt voor aanvang op het terras nog genieten van een hapje en/of drankje. Exact om 19.00 uur wordt gestart met het hoofdprogramma, dus zorg dat u op tijd bent. Halverwege is er nog een half uur pauze om de benen te strekken en een bezoek te brengen aan de Kika stand, waar de welbekende Kikaberen te koop zijn en waar u zich op kunt geven als donateur.

  Er zijn 4000 gratis parkeerplaatsen ter beschikking. Bestel nu uw tickets via www.taptoevoorkika.nl en wees verzekerd van een tribuneplaats. Ook zijn deze op werkdagen tussen 11.00 uur en 16.00 uur te koop aan de Evenementenhal in Gorinchem.