Home Uitzwaai Repetitie Excelsior Renkum

  Uitzwaai Repetitie Excelsior Renkum

  149
  0
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 07/07/2017
  19:30 - 21:30

  Locatie
  Sportpark Wilhelmina

  Categorieën


  Uitzwaai repetitie van Excelsior Renkum

  De titel zegt het al, een uitzwaai repetitie. Op zondag 9 juli betreed Excelsior Renkum voor het eerst in haar geschiedenis het veld van het Parkstad Limburg Stadion om deel te nemen aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade op het onderdeel “Show” in de First Division.

  Op vrijdagavond 7 juli zullen we onze laatste repetitie voor het WMC in Kerkrade open stellen voor al het publiek! We zullen onze show “Airborne” vertonen in uniform aan het einde van onze repetitie. Iedereen is welkom en de toegang is gratis! We zullen repeteren op het veld van DKOD op het Wilhelmina Sportpark in Heelsum.

  Kom je ons ook uitzwaaien?!

   

  Excelsior Renkum
  De vereniging is opgericht op 24 september 1934 als mondaccordeonvereniging. Excelsior heeft in de loop der jaren verschillende metamorfoses ondergaan. Vanaf 1 maart 2013 is de naam veranderd in Excelsior Renkum en is de stijl van het korps vergelijkbaar met marching/showbands. Excelsior is sinds 2014 ook te bewonderen op de taptoe velden en timmert hard aan de weg. Zo werd in 2015 op het Concours Schiedam een promotie behaald naar de middenklasse show en de dagprijs werd mee naar huis genomen. In 2017 heeft Excelsior Renkum deelgenomen aan het WMC in Kerkrade op het onderdeel "Show" in de First Division, hier werd de show "Airborne" beloond met een gouden medaille. In 2018 is er deelgenomen aan het ODSC in Assen, hier werd Excelsior Nederlands Kampioen Show Middenklasse met een puntenaantal van 85,38, dit is een promotie naar de topklasse. 's Avonds werd Excelsior ook bekroond tot ODSC Kampioen en de publieksprijs en voucher voor Taptoe Groningen gingen ook mee naar Renkum! Het motto bij Excelsior is en zal altijd blijven dat we met elkaar muziek maken in een goede harmonie en sfeer.