Mars- en showmuziek is wellicht dé ‘Guilty Pleasure’ van honderdduizenden Nederlanders. Al vanaf de jaren ’60 van de vorige eeuw zijn in elke stad en dorp allerhande percussie- en blaasensembles actief. Ook anno 2023 zijn er nog steeds tienduizenden amateurmuzikanten die wekelijks veel plezier beleven aan hun “Guilty Pleasure’; samen muziek en show maken bij een marchingband, met elkaar het publiek vermaken en daar veel plezier aan beleven.

In 2024 presenteert EXEMPEL de nieuwe show GUILTY PLEASURE. Na het succes van de complexe gouden WMC show “Tuin der Lusten” is het nu tijd voor een echte publieksshow met zeer herkenbare muziek en thema’s.

“We willen een show maken die voor een zo breed mogelijk publiek herkenbaar is” aldus Richard van Riel. Als bandmanager weet hij als geen ander hoe graag organisaties een show willen zien en horen die direct aanspreekt bij het publiek. “Met het concept- en designteam zijn we na gaan denken wat muziek doet mensen en welke emoties het oproept. Muziek loopt door alle generaties en stijlen heen maar heeft één kenmerk gemeen; het raakt je in je hart”.

Guilty Pleasure is een show met muziek van Sinatra tot K3 en van Madonna tot polka. Wie zingt er niet mee onder de douche, blèrt mee in de auto of danst stiekem ongezien op die ene plaat vol met herinneringen? De muzikanten van Exempel spelen een aantal van hun ultieme guilty pleasures die gegarandeerd zullen aanspreken bij een publiek van 3 tot 93 jaar.

Pim van Kan zorgt voor de showchoreografie op arrangementen van René Leckie. Samen met slagwerkinstructeur David Nadin en dirigent Matthijs Kruik zullen ze de muzikanten van THEBAND komende winter uitdagen om de nieuwe 2024 show in april in Duistland tijdens de muziekparade in première te laten gaan. Ontspan, laat los en geniet van GUILTY PLEASURE.

“Relax, unwind, enjoy & Join our Guilty Pleasure”.