Home Showkorpsen Jeugd Jorrit Fredrix maakt de blitz op Gala middelbareschool in Brunssum

Jorrit Fredrix maakt de blitz op Gala middelbareschool in Brunssum

216
0

Afgelopen donderdag 20 april liet Jorrit Fredrix van Showband Corio op een uiterst originele manier zien dat het supercool is om lid te zijn van een showband. Jorrit had op die avond namelijk zijn gala ter gelegenheid van de afsluiting van zijn middelbare schoolcarrière in zalencomplex d’r Brikke Oave in Brunssum.

Terwijl veel van zijn klasgenoten zich hadden uitgesloofd om de meest bizarre voertuigen te huren (U kent het wel: de typische rij van gehuurde Porsche’s, Maserati’s, tractoren en touringcars), pakte Jorrit het heel anders aan. En die entree werd met groot applaus door het massaal toegestroomde publiek ontvangen. Jorrit kwam namelijk ‘gewoon’ vergezeld door zijn vrienden van de slagwerkgroep van Showband Corio uit Heerlen de rode loper opgelopen. En het werd een prachtig geheel! Het publiek ontving de groep met gejuich en applaus en Jorrit kon op zeer stijlvolle wijze over de rode loper het gebouw binnenlopen. Hiermee heeft Jorrit op een fantastische manier zijn leeftijdsgenoten en het publiek laten zien dat het wel degelijk heel cool is om mee te lopen bij een showband.

Hiermee is Jorrit zeker één van de uithangborden geworden van de promotie van korpsmuziek. Showband Corio is hem hiervoor natuurlijk zeer erkentelijk. We wensen Jorrit natuurlijk heel veel succes met zijn vervolgstudie en hopen hem nog lang in ons midden te kunnen houden.