Op zaterdag 25 maart werden de Nederlandse kampioenschappen colorguard georganiseerd in Eindhoven. Eén van de vier deelnemende groepen van DSG Connected uit de Waadhoeke won hier een felbegeerde kampioenvlag!

Na hard trainen en verschillende voorrondes door het hele land in de afgelopen maanden vertrok afgelopen zaterdag de bus met maar liefst vier groepen van Connected naar Eindhoven.

Het programma begon ’s ochtends met voorrondes om te plaatsen voor de finale later die dag. DeRegional A class behaalde een eerste plaats en de Open class een mooie tweede plaats. Een veelbelovende start van de dag!

Tijdens het finaleprogramma kwamen voor Connected als eerste de twee groepen in de cadet-class uit. Onze Cadets en Teens lieten beide een erg sterke show zien en straalden op de wedstrijdvloer. Wat een groei hebben deze twee units doorgemaakt in het afgelopen seizoen. Hun optredens werden beloond met prachtige scores en een 7e en 5e plaats.

Regional A zorgde weer voor kippenvel bij alle meegereisde fans en overig publiek op de tribunes met hun prachtige show in een zeer strakke uitvoering. Opnieuw lieten zij zien de sterkste in hun klasse te zijn en werden dan ook benoemd tot Nederlands kampioen! Supertrots zijn we op deze leden en hun staff!

Als laatste was onze Open Class unit aan de beurt. Zij zijn tijdens de eerste wedstrijd van dit seizoen al gepromoveerd naar deze klasse en scoren daar boven verwachting goed. Hun show werd heel krachtig neergezet en beloond met een dik verdiende 2e plaats.

Volg ons op social media:

 Www.dsg.frl

 Door samenwerking Groot waadhoeke