Home Showkorpsen K&G presenteert nieuwe show: “Another Night At The Opera”

K&G presenteert nieuwe show: “Another Night At The Opera”

Het nieuwste product en uniform van K&G is klaar voor publiek!

473
0

Deze nieuwe “WMC-show” doet z’n naam eer aan en is opgebouwd uit enkel muziek uit opera’s. Soms origineel, soms in een nieuw en spetterend jasje gestoken door René Leckie, Peter Kleine Schaars, Jeroen Bron en Ed Oosterom, met een uitdagende choreografie van Rik Boelee. De show is gevuld met emotie en passie, en zal menig persoon raken.

In de nieuwe show is muziek te horen uit bekende Italiaanse en Duitse opera’s met nummers als de “Ouverture der Fliegende Holländer”, “Nessun Dorma” uit Turandot, “Les Toreadors” uit Carmen, “William Tell Ouverture”, “Mack the Knife” uit Dreigroschenoper, “Slavenkoor” uit Nabucco en “Can Can” uit Orpheus in the Underworld. Enkele van deze nummers zijn verwerkt in het logo van deze nieuwe show. Ziet u ze?

Dit nieuwe WMC product is voor het eerst gezien door een klein publiek bij de open repetitie tijdens het trainingskamp in Bocholtz van 24 t/m 28 mei 2017. Tijdens Taptoe Leiden 2017 op 3 juni zal de show voor het eerst, en in een nieuw uniform gedraaid worden. Deze première(s) wilt u toch niet missen? De komende 2 maanden zal er nog hard gewerkt worden om de puntjes op de ‘i’ te zetten in de voorbereiding op de show- en marswedstrijden van het WMC, waar de vaandels als uitgangspunt gebruikt worden.

‘The Best of John Williams’
Voor de marswedstrijden van het WMC is deze keer gekozen voor iets ‘anders dan anders’. In plaats van 2 marsen is nu gekozen voor 1 muziekstuk: ‘The Best of John Williams’. Dit muziekstuk bestaat uit de nummers “Olympic Fanfare and Theme”, “March from Superman”, “Parade of the Slave Children” (uit Indiana Jones and the Temple of Doom), “March from 1941” en “March from Midway”. Het arrangement is geschreven door René Leckie en Jeroen Bron. Ook de marswedstrijden zullen uitdagend worden. Niet enkel vanwege de muziekkeuze, maar vooral vanwege de de mars die speciaal op het WMC parcours geschreven is. Bij elke bocht en counter zult u worden verrast met een ander werk van John Williams.

Bent u benieuwd naar de nieuwste K&G WMC show, èn de WMC shows van Adest Musica, DVS en de Flora Band? Kom dan op 3 juni naar Taptoe Leiden 2017. Kijk voor meer info op: www.keng-leiden.nl/taptoeleiden