Het team van Korpsmuziek.nl reist ook dit weekend weer af naar Kerkrade voor een live-verslaggeving van het derde wedstrijdweekend. Via onze website kun je het liveblog volgen en meekijken met de livestream van het WMC. Ook verzorgen we op beeld een korte voor- en nabeschouwing en praten we in de pauze live via Facebook nog even na over de meest recente optredens. Het is nu ook mogelijk om de redacteuren vragen te stellen via de Facebook-reacties!

Dit weekend leggen we vooral de focus op de X-Factor! We gaan kijken wat de optredens doen met het publiek in Kerkrade. Zijn ze juist heel stil of krijgt een korps een staande ovatie? En hoe wordt er gereageerd op effecten of muziek in de show, mars of marsparade?

Hoewel we natuurlijk de prijsuitreiking nauwgelet gaan volgen, richten we ons in de verslaggeving van het evenement vooral op de prestaties die we op het wedstrijdveld te zien krijgen. Van elke deelnemer maken we foto’s en een geschreven verslag. Volg Korpsmuziek.nl om te kijken wat we van de prestaties vinden.

Het team van Korpsmuziek heeft in ieder geval weer veel zin in dit wedstrijdweekend. We wensen alle deelnemers veel succes met de laatste voorbereidingen en we zien jullie morgen en zondag in het Parkstad Limburg Stadion!