Op zaterdag 25 november geeft Muziekvereniging Rotterdam aan Zee een Magic Musicals concert. Het belooft een prachtige avond te worden waarmee de vereniging het jubileumjaar in stijl gaat afsluiten.

Het Jeugdorkest, de Show & Marching Band en de Concert Band hebben een zeer afwisselend programma voor u in petto. Zo kunt u onder andere gaan luisteren naar muziek van Disney, Jesus Christ Superstar, Jersey Boys, The Phantom of the Opera en The Adams Family. De Concert Band start haar programma na de pauze met een bijzonder muziekstuk: “The SS Berlin Disaster”. Dit indrukwekkende muziekwerk is door Peter Habraken in opdracht geschreven ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Rotterdam aan Zee.

Het concert wordt gehouden in LCC De Hoekstee, Mercatorweg 50 te Hoek van  Holland. De toegang voor deze avond is gratis, wel wordt er in de pauze een tombola gehouden. Voor 1 euro per lot maakt u kans op een mooie prijs van de uitgebreide prijzentafel. Ook is er na afloop een deurcollecte. Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is om 19.30 geopend voor publiek.